Annorlunda vecka...

Denna veckan har fullständigt bestått av sjukdomar. Först var ju Novalie dålig och fick penicillin. Sen blev syrran och svågern sjuka, då fick vi ta hand om deras barn. Så vi hade nattgäster i tisdags till onsdagen. På onsdagen var de bättre och kom och hämtade kidsen.
På onsdagkväll fick jag åka med i ambulans till sjukhuset, det var inte jag som var sjuk. Mer om det senare... Dessutom var  pappa sjuk onsdag-tordsdag med. 
Igår var Diza och Novalie sjuka igen (feber och kräk). Idag har de varit bättre men nu ikväll har Diza fått feber igen och klagar över ont i örat...
Hoppas det försvinner snart. Än sålänge har Syrrans tös (Tindra), jag och Ola klarat oss. Kanske är det så att vi har genen som gör att vi är immuna mot kräksjukan?? Toppen i så fall!

Idag har jag och syrrans töser varit på Elgiganten, IKEA, hos min farmor, Rusta och Toys R Us (som har megarea just nu). Alltså en fullspäckad dag! Ska berätta mer om vad jag köpt och mina projekt senare!

En JÄTTEROLIG nyhet är att min gamla barndomskamrat Sara äntligen fick sin efterlängtade lille pojke idag! Grattis mamma Sara (och moster Sandra och mormor såklart) och välkommen till världen lilla Colin! <3

Tjingeling!

Disney On Ice

Trots den jobbiga natten i söndags och att vi spenderade hela söndagsmorgonen på sjukhuset så var vi på Disney On Ice på eftermiddagen.
Diza fick biljett till det i present när hon fyllde år i novemeber, av min kusin och hans familj. En perfekt present!
Så köpte dessutom jag och Ola, mina syskon och deras familjer biljetter. Så vi följde alla med!
Ja, förutom Ola då. Han fick bli hemma med vår lilla sjukling. (Typiskt att det ska vara så när man väl ska iväg på något)

Showen var jättebra! Barnen uppskattade det, men jag tror att vi vuxna uppskattade det lika mycket faktiskt ;-)


Tjingeling!

Sleepless in Skåne

I onsdags förra veckan hade Novalie feber för första gången. På torsdagen var hon feberfri. På fredagen hade hon feber av och till. Natten mellan tordag och fredag var hon vaken flertalet gånger. Natten mellan fredag och lördag sov vi i 3-4 timmar och natten mellan lördag och söndag var vi helt vakna hela natten. På söndag morgon bestämde jag mig för att köra in till sjukhuset med henne. Väl där fick hon inhalera, hon fick näsdroppar och de kollade öronen.
Efter att hon fått inhalera sov hon i 1,5 timmar i sträck i min famn, så mycket har hon inte sovit på en gång på hela helgen. Hon var så full av slem i luftvägarna att emellanåt fick jag vända på henne för att hon skulle få luft.
Stackars lilla fjun.
Nu får hon alvedon och penicillin och näsdroppar emellanåt. Natten till igår fick vi äntligen sova! Hon vaknade flertalet gånger, men det räckte att jag tog henne i min famn och gick lite med henne så somnade hon. Natten till idag gick ännu bättre!

Det är så synd om henne. Hon är så täppt och SÅ hes, hon har nästan ingen röst alls :-(
Men det märks att hon är på bättringsvägen iaf, för igår började hon att sova bättre :-)


En liten sjuk Novalie i söndagskväll. (Bilden är tagen med den nya kameran ;-))

GLÖM INTE att rösta på Novalie till Vi Föräldrars omslagstävling HÄR! 
Tack ;-)

Tjingeling!


19 Feb 2011

Nu ska jag börja blogga så smått igen.
Detta har hänt den senaste tiden; Vi har varit på bio och sett Trassel. Den var superbra!
I förrgår fick jag äntligen min nya kamera (som jag fick i julklapp), den var ca 1 månad försenad. Men nu är den äntligen här! Superfina bilder tar den. Ni ska få se bilder sen.
Vi har varit sjuka i omgångar här hemma. Alla är ju det dessa tider. Det är inte uan att man blir lite sliten av det. Nu är det Novalie som är sjuk (igen). De senaste nätterna har hon och jag suttit i sóffan och "sovit" för att hon ska få luft. Lilla fjun!

Jag har varit på föräldramöte inför Dizas skola! Kan inte fatta att min lilla tjej sa börja skolan efter sommaren!!
Sen har jag tackat nej till ett jobberbjudande, vi fick inte riktigt ihop det med mamma-/ pappaledighet tyvärr.
Kommer förhoppningsvis fler tåg.

Tjingeling!

Paus!

Som ni kanske märkt så har det blivit ett uppehåll i bloggandet. Just nu har jag väldigt mycket på min tallrik, jag hoppas att det snart blir lite ljusare och att jag orkar mer.
Jag älskar att blogga och vill fortsätta, men pga allt som händer just nu så känner jag att bloggen får vänta.
Jag vill ha en viss stämning i bloggen och vill inte att den ska påverkas av allt annat, därav uppehållet.

Jag hoppas att ni fortsätter att titta in då och då, för jag kommer att fortsätta blogga, så fort energin infinner sig (vilket är snart hoppas jag). 

På återseende!

Omslagstävling!!

Jag har anmält Novalie till en omslagstävling på Vi Föräldrar.

Vill ni rösta på henne får ni gärna klicka på BILDEN NEDAN eller HÄR!
Ni skickas då till hennes tävlingssida där ni trycker på rösta knappen!!
Tack i så fall ;-)Tjingeling!

Braskamin! Äntligen är den installerad!

foto0366 (MMS)

Braskamin! Äntligen är den installerad!


RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!