Mycket som händer just nu...

OK, nu är det mycket som händer. Fast jag måste säga trots både kvartalsbyte och månadsslut så händer inte mycket på jobb. Därav har jag tid att sitta just nu och skriva detta.
Jag ska i alla fall få ett eget kontor imorgon, det ska bli rätt kul :-)

Hemma händer det dock desto mer!!!
I helgen slutade vårt vatten att fungera, inte jättekul. Men igår ringde min sambo..., förlåt min man (!), mig och sa att vattnet fungerade igen :-)
Igår ringde även vår svåger och sa att han och en han känner skulle åka ut och titta på vår fasad och ge oss ett pris. Nån timme senare ringde han och gav mig ett bra pris och sa att de sätter igång direkt för de kommer inte till på sitt andra jobb!!!!
- Fan va bra!, utbrast jag. Så nu blir vår fasad på boningshuset färdig denna veckan. Woohoo!!!!
Igår ringde de även från möbelaffären och sa att de kommer imorgon. Så imorron kommer soffan. Och imrogon kommer även jag att åka och klippa mig.
It´s all good :-) 
Just nu är livet underbart.

Ny TV och Tv-spel...

Jodå, jag kom upp idag! Jag var på Mediamarkt klockan halv sju imorse. Fast syrran var värre hon var där redan KLOCKAN sex!!! 
Själv körde jag 06.19 och svängde in på parkeringen 06.31 *hahaha*
När jag går in genom ingången vem ser jag väl där om inte storasyster N och svåger J. Jag vet dessutom att syrran TVINGAT dit svågern :-) 

Jag köpte i alla fall en 42 tums tv för 6000 kr. Ett rätt överkomligt pris tycker jag. Visst är det mycket pengar men det är billigt för en 42". Utöver det så köpte vi guitar hero, det är så jäkla roligt det spelet. Spelade det hemma hos kusin A första och enda gången och direkt så sa jag o syrran att vi skulle ha ett sånt. Så vi passade på nu när det kostade 399kr i öppningserbjudande på Mediamarkt. 
Syrran ska ju så klart flasha och köpa en 52"...  Det är väl klart! :-)

Haha kan inte fatta att jag gick upp innan klockan sex på morgonen för att köra och göra av med över 6000 kr. Och allt detta innan jag ens varit och jobbat. Det var verkligen in i 190, få fatt på en säljare så jag kan köpa en tv, snabbt förbi tv-spels avdelningen och bort till kassan. In med grejorna i syrrans bil så hon kunde köra och dumpa grejorna hemma hos Ola, ringa och väcka honom (han har jobbat till 00.30 hela veckan) och köra direkt till jobb.
 Men så länge jag inte tänker på just hur mycket pengar ja gjort av med är jag helnöjd :-)
 Helt galet! 

     

Tröttis!

Nu är jag duktigt trött!!!
Har börjat praktisera, är inne på andra veckan. Det går hyfsat bra, några misstag har man ju gjort, men hur ska man annars lära sig...
Hade hoppats på jobb, men det kan jag nog fetglömma, ganska många (om inte alla) företag har anställningsstopp. Jaja, lika bra det har ju ändå en hel termin kvar av skola när paktiken är över.
Ovanpå allt detta nya jobbar jag ytterligare 50%, dessutom jobbar Ola kväll hela veckan för de har dåligt med folk. Vilket innebär att han jobbar från lunch nån gång til 00.20 på natten, vilket i sin tur betyder att vi har inte träffats på hela veckan eftersom jag sover när han kommer hem och han sover när jag går. Kul!
Sen har vi lilla gumman. Jag hinner i princip hämta Diza på dagis hem och laga mat och gå och natta Diza, efter det får jag plocka undan lite och göra mig i ordning sen är det dags att gå och lägga sig. De dagarna jag jobbar efter praktiken så är vi hemma jättesent, men då har jag sån tur att Diza får mat hos mormor och morfar eller syrran eller vem det nu är som passar henne.
Men det går. Ska dock lägga till att jag har sagt upp mig från mitt jobb och slutar om ett par veckor. Men det var oxå ett tuft beslut att fatta för det innebär att vi får leva fattigt tills jag är färdig med skolan :-)

Imorron öppnar mediamark i Malmö. Så imorron kommer jag vara ännu tröttare, för de öppnar 06.00 så jag får åka dit innan jag kör till jobb. Det är ju lika bra att vara där när de öppnar annars hinner allt ta slut. :-)
Jaja, vi får väl se imorron bitti...

Simning och konstiga tv apparater

Skulle åka på minisim med Diza idag, har missat de vå första gångerna, så vi kände att vi fick gå idag.
När vi kom fram fick jag en olustig känsla av att det inte var nån simning idag...
Och mycket riktigt, simningen var inställd pga tävlingar.
Är inte det typiskt?

På tal om olustiga känslor.
Vår tv på ovanvåningen har börjat sätta igång sig själv.
Härom kvällen när Diza och jag kom hem så stod tv:n igång på ovanvåningen på hööög volym. Inatt var det samma sak... Ola stängde tv:n igårkväll, sen när vi vakna mitt i natten så stod den igång igen. Och det är inte så att det bara är tv:n utan det är boxen oxå. Ola har försökt förklara det med att katten har trampat på fjärrkontrollen eller nåt liknande, men det funkar inte som förklaring. 
Till och med Ola har börjat undra :-)
Har börjat nu på sistone, innan har det aldrig hänt. Dock har stereon satt igång sig en gång på nedanvåningen. Men det var precis när vi flyttat in.
Sen är det inte givet att tv:n och boxen skasättas igång samtidigt, för de har hänt att fjärren bara funkat på det ena eller det andra. 
Spooky :-) 

Funderar på att klippa mig...

Sitter och letar efter frisyrer på nätet. Den 1 oktober har jag tid hos frissan, funderar på att klippa av mig håret. Inte för kort, men nåt nytt.
Hittade denna:


Gillar denna oxå, men den kanske är FÖR uttjatad?!?! Och kanske liiiite för kort...


Eller kanske denna:


En annan variant på frisyr nr 2:


En sista:

Classy

Denna är oxå gammal, men fortfarande lika rolig. Dock gör nyhetsankaren den ännu roligare och slowmotion biten gör sitt till oxå :-)

Som nyhetsankaren sa: That is uncool!  Men fan va ball... ( Kolla in hennes fötter)
 

Denna får mig fortfarande att garva!!!

Hur många gånger jag än sätt den så gapskrattar jag fortfarande!

Ingen bra dag för morsan!


Tell me a lie

Denna är ruskigt bra!!!! ittade dock ingen video till den...

The Fratellis- Tell me a lie

Mors födelsedag.

I fredags fyllde mor år. Vi köpte ett skåp till henne på IKEA som hon ville ha på sin nyrenoverade toalett.
Så här ser det ut:
Mammas present
Vi skulle åka ner där innan mamma kom hem för tanken var att skåpet bara skulle så inne på toaletten när hon kom hem från jobb. Men vi var lite sena så Ola och Jocke började sätta ihop det, sen gick jag in och hjälpte dem, så var det plötsligt dags att hämta mamma på jobb. Så Ola stack och gjorde det, så när vi hörde att de kom på vägen så stängde vi och låste dörren. Så försökte J och jag att sätta ihop skåpet utan att det skulle höras...
 Vi sa till mor att jag var på toa (erherm...) och J var och tittade på jobb. När hon varit hemma en halvtimme så började de att knacka på dörren och sa att nu fick jag skynda mig... :-)
När vi var färdiga så gick jag ut, så smet J ut i snabbt och låtsades komma in genom ytterdörren (Tur att toan är i anslutning till hallen *hihi*)
Men när hon till sist såg det, hon blev jätteglad, så hade hon inte misstänkt någonting...
Så det blev lyckat! :-) 

"Jag pratar till mig själv..."

Diza och jag har precis kommit hem, har varit och handlat presenter...
Väl i bilen, när vi börjat köra, så mumlade Diza något i baksätet. Jag sa: "Vad sa du guman?"
Så sa mitt lilla barn: "Jag pratar till mig fälv!!!"
Jaha sa jag: "Jaha, sa du till dig själv?"
- Jaa...

Hade man ine sett henne utan bara hört henne prata så hade man kunnat tro att hon var lite äldre än vad hon är. Ibland säger hon såna saker så man kan knappt hålla sig för skratt.
 
Som efter att vi hade trillat i trappan. Första gången vi gick ner i trappan efter den händelsen så sa hon när vi kom ner: "Jaa, vi klarade det mamma..."
Mitt lilla barn :-)

Ny soffa

Igår var vi på IKEA och efter många om och men så beställde vi en ny soffa. Tack vare alla presentkorten vi fick där i bröllopspresent!!!
Jag är helnöjd. En stor hörnsoffa och fotpall. Kommer passa perfekt här hemma hos oss. Vi har nougat och kanel -färger på väggarna, och just nu har vi en tvåa och en trea blåa mio-soffor. De är jättefina och jätesköna men de tar för stor plats och passar inte i färg. Så de ska vi sälja på blocket.Så här ser vår nya soffa ut. Superskön!!!

Fin va? :-) 

Tentaresultat

Ok, fick tillbaka resultatet på första tentan , fick vg, så det känns rätt bra. Vänta nu på resultatet på andra tenan. Det borde komma denna veckan som kommer.
Om ytterligare en vecka börjar nästa praktikperiod. Det ska bli skönt att slippa tentor ett tag. Så ska vi praktisera ända fram till jul, så har vi några kurser till sen är det en praktik till sen är det slut. Börjar se ljuset på andra sidan nu.
Nu ska jag bara hitta ett jobb också...
Dags att börja leta, men kan jag säga att det finns inte överflödigt med inköpsjobb utannonserade.

Jaja, det ordnar sig säkert. Ska först ta mig igenom LIORna...

Trillade i trappan...

Imorse när jag väckte Diza behövde hon gå på toa, så som vanligt så tog jag ujpp henne och skulle bära henne nerför trappan, så de skulle gå lite fortare. På någon konstig vänster så trillade vi, jag måste ha trampat för långt ut på trappsteget eller nåt.
Tappade iaf fotfästet helt och hållet föll pladask. Samtidigt som jag skulle försöka skydda Diza så skulle jag försöka ta emot, annars kunde det gått riktigt illa. Var nära att jag slog i bakhuvudet för jag trillade så hårt. Stackars Diza blev helt förskräckt, jätteledsen men nog mest rädd. Hon slog sig lite på skenbenet. Själv så fick jag ont i handen, armbågen och hela baksidan på högra benet.
 Men vi överlevde... *hihi* 

So What

Denna är riktigt bra. De gör ju inget att hennes ex är med i den heller...Hon är galen *tihi*

RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!