Muse!

Jag trodde faktiskt att jag redan lagt upp denna låten här på bloggen men nu när jag kollat igenom den så insåg jag att den inte fanns här...

Hörde denna låten för ett bra tag sen, första gången jag såg Twilight faktiskt! Så har ni sett den filmen har ni säkert inte undgått denna fantastiska låt!

Supermassive Black Hole- Muse

Dead by April

Klockan 20.00 den 15 maj spelar Dead By April på KB i Malmö. Så för alla er som gillar dem, VI SES DÄR!!! :-)
Ska bli jäkligt roligt att åka och lyssna på dem. Det var längesen jag var på konsert...

Ni som inte vet vem Dead by april är så kan jag säga att ni har säkerligen hört dem iaf. Det var deras låt som spelades under reklamen för nya Robinson på Tv4.
Alltså denna;

 

Tjingeling!

Idag blev det dessa skorna! O jag

MMS

Idag blev det dessa skorna! O jag måste säga att trots att det var typ 3-4 grader kallare idag, på är det varmt som en kakelugn på mitt kontor... Ac:n fungerar inte... Tjingeling!


Utvecklingssamtalet och jag <3 Twilight!

Idag var vi ju på utvecklingssamtal på dagis. De hade inget att klaga på och det hade inte vi heller :-)
De tyckte att Diza är jätteduktig och långt fram i utvecklingen.
Så det gick superbra!

Efter samtalet körde jag och hämade Diza som var och ekte med nästkusinen. Som ni kan se i inlägget innan så hade de sminkat sig :-)
Så fina sååå...

Ola har nu stuckit och jobbat, han ska jobba natt igen. Stackaren har jobbat mååånga timmar i rad. Nu skulle han och jobba igen. Så är hans jobb, han måste ta det ansvaret.

Nu ska jag återgå till min bok, Twilight. Har redan läst många sidor då jag läst den varje kväll sen jag fick den. Det var längesen jag fann en bok så pass intressant att jag inte kunde lägga den ifrån mig. Jag är glad att jag köpt den och att jag köpt den på engelska. Den är verkligen väääldigt annorlunda än filmen, eller rättare sagt de har lämnat ute mycket från boken i filmen...
Fick även filmen idag (fast jag redan hade den *schhh*). Men jag ville ha orginalet också.
$Hela sommaren kommer vara fylld av Twilight läsande.

Så här fina var flickorna när ja k

MMS

Så här fina var flickorna när ja kom o skulle hämta Diza! Söta va? De har själva sminkat sig, det hade man aldrig kunnat gissa. Eller hur?! Tjingeling!


Skönhetsideal!

Hittade denna bilden på internet.



Tydligen har man gjort en undersökning i UK och jämfört kvinnors ideal, mäns ideal och verkligheten på kvinnokroppen. Verkligheten ser ut som längt till höger på bild, size 16 (46/48), i genomsnitt. Kvinnors ideal ligger på size 8 (34/36) medans männen, i genomsnitt, föredrar en kvinna som drar en size 12 (38/40).  
Hmmm... De är kanske inte så dumma iaf de där karlarna ;-)
Vi kvinnor är hårdare mot oss själva medan männen tycker om en något kurvigare variant.
Jag läste någon annanstans att en undersökning i UK suktade 76% av kvinnorna efter en (US) size zero (som Nicole Richie) samma dag som Donatella Versace gick ut med att hennes dotter blivit inlagd för behandling av anorexia.
Allt känns väldigt snedvridet på något sätt. Varför tillverkas kläder i size zero?

Visst jag är själv en av de eviga bantarna och det är inte roligt. Men jag tycker absolut inte att size zero är snyggt, det är med andra ord inget jag suktar efter.
Inte för att det skulle påverka mitt ideal på något sätt, men jag kan aldrig tänka mig att min man skulle tycka det var snyggt heller.
Men huvudsaken är att man är nöjd med sig själv, glöm aldrig det!!!


Godmorgon Onsdag!

Näst sista dagen i April då alltså. Imorgon är det valborg och den kommer att spenderas hos syster yster. Dit kommer vår kompis S och hennes kille R, som kom till Sverige igår. Efter mycket planering och uppskjuten ankomst kom han äntligen från USA igår och nu ska han stanna några månader och jobba. Jag är så jätteglad för din skull, S.

I eftermiddag ska vi på (kvartsamtal vill jag gärna kalla det men det heter ju inte så längre) utvecklingssamtal på dagis. Ska bli spännande att höra vad de har att säga. Själv tror jag inte att jag har något att ta upp, men ska fundera på det under dagen.

Imorse när jag körde till jobb var det redan 16 grader ute. Är det klokt? Jag är superglad att det äntligen är fint väder, men kan det aldrig vara sånt här väder när man är ledig??? Nä, här sitter jag vid mitt skrivbord och kikar ut på det fin fina vädret! Jaja, jag håller tummarna att det är fint denna helgen, nu när det är långhelg och allt... ;-)

Nä, nu är fikapausen strax slut! "Ses" sen...

Tjingeling!  

Har mina nya skor på mig idag! De

MMS

Har mina nya skor på mig idag! De är bekväma o ja känner mig lite uppklädd. Tänk så mycket ett par nya skor kan göra! Ja har gamla lasor på mig men känner mig som ja har nya kläder:-) tror inte ja kommer få något problem med skoskav heller idag, men vi får väl se i eftermiddag. Tjingeling!


Deklarerat!

Så då var man deklarerad och klar! Ska få pengar tillbaka *jippie!!!*

Nu ska jag bara få Ola att deklarera också, sen är det klappat och klart! Känns rätt bra att få pengarna innan midsommar också! ;-)
De pengarna går nog till semestern.... Aaaahh semester!

Annars har det inte hänt mycket i vårt hushålle idag.

GLÖM INTE DEKLARERA!!!

Tjingeling!

Införskaffat idag!

Idag har det blivit några nya saker!

Mitt paket kom äntligen! Jag hade beställt HELA Twilight serien (på engelska för mycket har gått förlorat i översättningen) och jag ska börja läsa alldesles strax i min säng :-)
Har ju redan sett Twilight men vill läsa den ändå. Sen vill jag försöka hinna läsa de andra böckerna innan jag ser de andra filmerna, New Moon kommer ju ut i juli redan!

 

Så var mormor, Diza oc jag och handlade lite nya skor idag. Som tidigare nämnt så hade jag inga skor att ha på kontoret i sommar, egentligen inga ordentliga skor alls att ha nu på vår/sommar.
Så Diza fick dessa och ett annat par i annan färg av mormor;


Vet inte varför den tösen ALLTID ska ta på sig skorna på fel fot, börjar bli hennes kännetecken litegrann. Hon säger envist att det inte är fel heller...

Mina skor ser ut på detta vis;


Supernöjd!!! Inte ett par svarta skor i sikte fast jag gärna ville!

   (Klicka för större bilder)
Skorna från sidan!

Nä, nu kallar min säng, jag ska läsa lite Twilight!

Tjingeling!

Dizas vägg!

ÄNTLIGEN!!! Då var Dizas vägg i princip färdig! Den ska spacklas en eller två gånger till sen ska den antingen målas eller tapetseras vilket har vi inte bestämt än.
Så här har det gått. Jag körde och handlade reglar. Svåger och Ola sågade upp golvet (för vi ska byta det så småningom) och satte de första reglarna. Jag satte färdigt de sista reglarna och i lördags kom min käre far och hjälpte mig med det sista. I söndags körde Ola, jag och Diza och köpte gipsskivorna. Ola och jag pbörjade det, sen kom svärfar och hjälpte Ola, så jag blev befriad. Jag trodde att väggen skulle bli klar igår, men icke den.
Så idag, när Diza och jag ändå var hemma, så gjorde jag färdigt det sista. Svåger kom in om och hjälpte mig, sen spacklade han väggen när vi satt det sista, eftersom han gör det så snabbt och bra ;-)

Här är de sista momenten i bildform!


Söndag; Ola och svärfar har satt gips på ena sidan...


Diza överlycklig för att hennes rum äntligen ska bli färdigt!


Det sista som gjordes på söndagen, här tog jag vid idag...


Färdigt, så när som på lite spackling!


Färdigt från andra hållet!

Tack för all hjälp!!!

Tjingeling!

Zipen blir vaccinerad, chipad o id

MMS

Zipen blir vaccinerad, chipad o id-märkt. Han var jätteduktig!


Kort vecka, kortare vecka...

Idag är Diza och jag hemma från dagis respektive skola. Vi har redan varit en massa ärenden. Vi har lämnat en jacka på skolan till Joanna, hämtat två paket, hämtat syrrans barnstol hos kusin vitamin och nu sitter vi och väntar på mormor. Hon ska följa med oss. Egentligen behöver jag ett par skor som jag kan ha på kontoret i sommar, så vi får se om mormor orkar förlja med på det. Sen ska vi hem till oss och göra färdigt väggen till Dizas rum. FÖR DEN SKA BLI FÄRDIG I DAGARNA. Trodde den skulle vara färdig igår när jag kom hem, men tji fick jag.
Men sån skillnad det är redan! Jag ska visa med bilder sen :-)

japp denna veckan är ju redan kort iom röd dag på fredag, men nu blev den ännu lite kortare *tihi*

Tjingeling!  

Då var helgen slut!

Idag var jag befriad från allt byggande, vilket var väldigt skönt eftersom de senaste helgerna har bestått av just det! Svärfar kom och hjälpte till idag. Vid halv fem stack Diza och jag ner till mormor och morfar för att käka Ola orkade inte så skulle de bli färdiga med väggen också. Trodde jag iaf...

När vi kom hem hoppade Diza direkt i duschen. Efter det gick hon och jag upp och kollade på en film i hennes säng både Diza och jag somnade ;-)
Jag vaknade igen vid 22.45...
Nu ska jag gå och nanna igen, ska bara packa väskorna inför morgondagen. Lägger in bilder från helgen senare i veckan.

Sov gott alla!

Tjingeling!

Söndag

Jag hann aldrig skriva igår för det var full rulle här hela dagen!
Jag och morfar höll på med väggen till Dizas rum, så nu är läktena färdigsatta. Idag ska vi sätta gips och isolera!
Ola var på jobb större delen av dagen för det var nånting som hade kört ihopa sig och efter som han är teameader måste han ta ansvaret och åka in om det behövs.
På eftermiddagen städade vi klart. Jag hade redan påbörjat städningen så det var baralite plock kvar när Ola kom hem.
Sen klockan sex kom Olas kusin med familj på grillning.

Idag var det så fint väder och det blåser mycket mindre än vad det gjorde igår, så vi käkade frukost ute i förmiddags. Då kom farfar på en kopp kaffe och snackade lite. Sen när han kört så körde Ola, jag och Diza till Byggmax för att köpa det sista till Dizas vägg. Så jag hoppas den blir färdig idag. Ååh, hennes rum kommer bli SÅÅÅ mysigt!!!

"Ses" sen!

Tjingeling! 

Diza och Elin. Dessa fina diademen

MMS

Diza och Elin. Dessa fina diademen köpte dem på skånes djurpark idag! Söta va? Nu är Diza rent exalterad för vi ska titta på fotboll som hon älskar:-)


Självförtroendet sjönk i botten och ännu längre ner!

För en stund sedan ringde jag till Manpower för att höra mig för om ett jobb jag sökt.
Tjejen som jag sökt har varit väldigt svår att få tag i, jag har sökt henne i ett par dagar nu...

Jag presenterade mig och sa vilket jobb jag sökt. Hon kollade upp mig i databasen för att se så min ansökan kommit in osv.
Så sa hon bara; Ja, jag har inte ens börjat titta på de än... Jag ska ta tag i det nästa vecka...
Jag; Ja, okej!
Så snäste hon; Men det är VÄÄÄLDIGT många ansökningar som kommit in...


Ja, va fan tror hon, det är lågkonjunktur liksom...
Hon kunde lika gärna sagt du får inte jobbet, så kändes det i alla fall.
Detta var inte ens ett jobb jag utbildat mig till heller. Detta jobbet krävde typ gymnasiekompetens och lite erfarenhet, vilket jag har båda och mer därtill.
Det känns jäkligt roligt att ha utbildat sig till ett jobb, som dessutom fanns gott om platser inom fram tills typ sista terminen, i två år och sen inte ens få ett jobb man är överkvalificerad till!

Men jag borde inte vara förvånad. Det har alltid varit likadant för mig, varenda gång jag slutat en utbildning (snart 3 gånger). Jag kan skriva ett cv hur snabbt som helst för jag har alltid sökt jobb, när syrran ska söka jobb kommer hon alltid till mig för jag kan formulera ihop ett cv på kort tid.
Jag är en av de där 80-talisterna de snackar om på tv...
Jag har (på sin höjd) fått timvik, extra arbete, eller halvtids jobb. Halvtidsjobbet fick jag dessutom genom nån jag kände och det hade jag med två andra extra jobb hade jag fram tills ett år in i studierna.
Så ingen kan säga att jag är rädd för att jobba eller bara snackar, för jag kan fylla två A4 sidor med extrajobb eller timvik jag haft sen jag slutade gymnasiet... 

Tack så mycket Elisabeth på Manpower, du lyckades verkligen trycka ner mitt redan dåliga självförtroende!

Jag som hade en så bra dag, nu vill jag bara lägga mig i min säng och dra täcket över huvudet...
Nästa inlägg jag gör kommer vara mycket gladare, jag lovar ;-)

Tjingeling!

DE GRILLAR!!!

Jag blir galen!!!
De grillar här på jobb. De har en fin terass på andra plan, där står en grill och en massa bänkar. Idag är det ju superfint väder, hade jag varit ledig hade jag legat och solat i min trädgård hela dagen...
De har all rätt att grilla. Jag är bara avundsjuk... :-)
Jag vill också grilla och sitta och dega i solen...!!!

Hur trevliga alla än är, så var jag verkligen tvungen att gå tillbaka till kontoret, så jag har typ en kvart kvar på lunchen. Men de förstår mig (tack och lov). :-)

 Tjingeling!

Rockabilly= Grease?

Kan man få inspiration till Rockabilly i Greas? Eller är jag fel ute?

Vi är bjudna till ett bröllop i sommar där temat är Rockabilly. Det är ju skitroligt! Men jagär liteosäker på vad det är för typ av klänningar.
Jag har en klänning som är turkos med svarta broderier på en sidan från kjolen och upp. Det är tyll undertill så det är lite vidd på den. Men det är halterneck, är det ok?
Ska visa en bild på den senare i eftermiddag...

För killarna är det ju lätt. Jeans och t-shirt, kanske skinnjacka, eller alternativt en kortärmat skjorta med lite upprullade armar. Sen är där ju brylcremen förstås *hahaha*

Har hittat några bilder. Särskilt en håruppsättning som jag fastnade för, den ska jag ha!!!


Denna frisyren ska jag ha! Dock tror jag att jag skippar det röda läppstiftet...


Skor...


Lite klädesinspiration...?

Ska bli grymt roligt iaf!!!

Tjingeling!


Försov mig...

..idag igen!!! Vad är det för fel på mig??? Är galet trött varje morgon...
Vaknade typ en halvtimme försent och det är förödande när man har barn som också ska bli färdiga för avfärd.
Sån tur är att hon inte skulle till dagis idag, för då hade hon garanterat varit ledsen när jag lämnade henne. Men idag skulle hon till Skånes djurpark med nästkusinerna Elin och Ebba, så hur trött hon än var imorse så var hon på jättegott humör :-)
När vi var på väg ut i bilen så bar Diza min frukost. Så läckte muggen lite och hon fick lite på ärmen. Så sa hon; Jag blev blöt här..
Jag; Jamen, det gör inget gumman. Det torkar...
Diza; Ähh, skit i det mamma...

VI MÅSTE VERKLIGEN TÄNKA OSS FÖR VAD VI SÄGER FRAMFÖR DET LILLA MONSTRET. HENNES HJÄRNA STÅR PÅ REC HELA TIDEN; HON SNAPPAR UPP ALLT!!!

Eftersom jag var så sen så var det snabbt in och lämna henne. Fick hämta ut pengar på vägen eftersom jag glömde det igår. När jag lämnat henne tänkte jag självbelåtet; Njaa.. Jag fick nog med allt!!
Tio minuter senare ringde min kusin, så sa han: Du e... Barnstolen...?
Jag: Neeeeejjjj....!!!
Jag fick ringa syrran, som sån tur var, var hemma. Så Diza fick låna deras ena barnstol. 
Sen dess har jag varit fullständigt förvirrad och det är inte bra för efter fikan ska jag ha möte med mina chefer. Håll tummarna för mig.

Tjingeling!

Diza redo för skånes djurpark!

MMS

Diza redo för skånes djurpark! Med väska på ryggen o mammas frukost i handen gick hon o sjöng; Jag vill till Elin Jag vill till Elin... De kommer få jätteskoj! Tjingeling!


Nyligen hemkomna

Vi har nyss kommit hem. Efter jobb hann jag inte mer än att köra och hämta Diza, åka och handla kattmatt, hem om lämna varorna sen körde vi ner till mormor och morfar för syrran hade varit och handlat pizza till alla (utom mig då).
Huh va det var jobbigt att sitta och titta på när de åt god pizza! Den pizzerian gör supergod pizza! De dryper inte av fett som
många andra pizzor gör heller :-)

Jag tänkte när, det får bli senare minsann...

Ska dock äta på lördag kväll, men jag ska försöka hinna ut och röra på mig imorron och lördag, eller en av dagarna iaf.

Idag var Dizas sista dag på dagis för denna veckan för imorron ska Diza åka till Skånes Djurpark med nästkusinerna Elin och Ebba. Deras mamma ringde mig tidigare i veckan och frågade om DIza ville följa med och det var ingen tvekan om den saken! Hon blev superglad. Det skiljer ett halvår ungefär mellan Diza och Elin och de leker jättefint ihop! 


Sötnosar! Detta fotot tog Elins mamma sist de lekte. De posar som rik´tiga fotomodeller, linslusar :-)

Tjingeling!

Eftermiddagsfika & ny header!

Jahapp, då var det eftermiddagsfika här på jobbet och eftersom jag är så hungrig så finns det STOOOOR risk att jag stoppar i mig nåt gott...
Så jag sitter här på säkert avstånd från allt gott på mitt trygga kontor istället :-)

Satt och klippte och klistrade med en ny header igår, men vet inte om jag är helt nöjd. Därför sätter jag upp den sen får ni säga vad ni tycker.

Mina funderingar är om texten möjligtvis är förliten???
Och kanske inte blommorna i vänstra hörnet däruppe ska vara där???

Vad tycker ni?

Här är headern utan blommorna uppe i hörnet (klicka på den så blir den större).



Är det för mycket grönt? Jag älskar grönt och skulle vilja säga att det kan ALDRIG bli förmycket grönt ;-)
Men vad tycker andra, alltså ni då...

Tack för al hjälp på förhand!!!

Tjingeling!


Så här blev det...

Ja då var jag hos frissan och slingade mig. Det blev ingen större förändring denna gången, men de senaste gångerna jag varit hos frissan har jag gjort större förändringar. Men inte denna gången. Näpp, nu räckte det med lite uppfräschning!


Hmm... Inser nu att skiftningarna i slingorna inte syns särskilt på bilderna...


Huuuuhh... Jisses vad blek jag e!!! Får nog leta upp en solarie. Men fräsch i håret kännar jag mig i allafall :-)


Gav mig själv en liten manikyr oxå :-)

Vilken dag jag haft! ;-)

Tjingeling!

Slingor!

Jag har hittat ett par bilder med slingor som jag gillar!
Snälla, kräk inte när ni ser den första bilden, jag vet att var och varannan frisör har fått klippa den frisyren men nu är det inte frisyren jagär ute efter. Bara slingorna!

Om ni inte redan gissat det så är det ju givetvis;


Just det Victoria Beckham. Jag tycker verkligen at hennes slingor är snygga här! Slingorna ska synas, det ska vara levande!

Gillar även;



Ja, vi får se vad frisören säger :-.)
Nä, nu ska jag köra och hämta Diza!

Frissan idag!

I eftermiddag ska jag till frissan. ÄNTLIGEN! Behöver piffa upp slingorna och klippa de slitna topparna. Vet inte riktigt vad jag ska ha för slingor idag...
Får nog surfa runt och kolla lite olika. Anledningen till att jag kan göra det nu är för att jag har INGENTING att göra på jobb idag. Igår gick jag vid 14.15 ca för jag hade heller ingenting att göra...

Imorse satte sig Diza på golvet i badrummet och var riktigt upprörd för hon inte ville till dagis idag. Så sa jag att alla jobbade så hon var tvungen. Så sa hon: Jag ska säga till dagis att jag inte vill dit!!!!!
Hon var faktiskt väldigt ledsen. Så ledsen att det skar sig i mammahjärtat, så jag ringde till mormor och morfar (morfar gick av igår)och hon kunde få följa med dem idag. Mormor skulle till sjukhuset och när de släppt henne där så åker DIza och morfaroch besiktigar morfars bil. Gissa om Diza blev lycklig?
Hon kom i säng sent igår eftersom syrran med familj var hos oss och grillade. Vi trodde hon skulle somna direkt men icke sa Nicke. Hon låg säkert i en timme innan hon somnade...

Jag glömde dessutom att väga mig imorse mitt i alla stress, så jag får göra det imorron istället!

Tjingeling!

Vägning imorron...

Då var det fikatajm på jobb och då stannar jag kvar vid datorn och försöker undvika att tänka tanken på goda bullar med smaskiga pålägg. Tänker istället på att jag ska väga mig imorron...
Vet inte riktigt hur jag känner eftersom jag åt kvällsmat både lördag och söndag, plus nötter och riskakor och en eller annan chokladbit...
Jaja, har jag gått ner mer än 2 kg är jag tacksam.
Hur svårt kan det bli? Nu har jag tillochmed semestern att se fram emot. Vill jag inte kunna springa på stranden och leka med Diza eller??? JO DET VILL JAG!!!
Så vet jag att ja kommer äta på lördag då vi ska ha gäster, men ska försöka hålla mig till protein så mycket jag kan...

Min kompis som också går på detta (eller nåt liknande iaf) går det jättebra för. Nu äter ju hon iofs på kvällarna. Men hur glad jag än är för hennes skull så kan jag inte hjälpa utan att tänka; VA FAAANN... Hon e ju inte ens överviktig! Hon ligger precis på gränsen, jag har dubbelt så mycket att gå ner. ORÄTTVIST!!!
Är det dumt av mig? Är jag taskig nu?
Det är inte det att jag inte är glad för hennes skull, jag är bara arg på mig själv! Jag har ju gjort detta innan, varför är det så svårt nu då?!?!

Så nu har jag spytt lite galla över min situation... ;-)

Tjingeling!

PS! Glöm inte hjälp Mia och Thor!!! http://thorwang.wordpress.com/2009/03/13/please-donate/
Facebook: http://apps.facebook.com/causes/273278/4106147?m=6d54c0aa


Hjälp Mia och Thor!

Idag läste jag en artikel på aftonbladets hemsida. Den handlade om Mia och hennes son Thor. Thor hade blivit kidnappad av sin pappa på Alla Hjärtans dag i år. Han hade en besökstid på fyra timmar, men när tiden var slut kom de aldrig tillbaka!
Mia har sökt efter Thor ända sedan dess men har inte lyckats få dålig eller ingen hjälp av medierna. Nu har hon äntligen hittat honom i Guatemala, men efter att ha suttit i förhör och blivit utsatt för en massa påtryckningar och diskriminering så slet de Thor ifrån sin mamma igen!
Hon fick hålla sin lilla 15 månaders bebis i en liten stund innan domstolen dömde att Thor skulle sättas på barnhem i Guatemala.
Nu är Mia därnere och kämpar för att försöka få tillbaka sin lille pojke. Hon behöver all hjälp hon kan få. Något måste göras och röster måste höjas.
 

Jag har startat en cause på facebook; den heter Help Mia and Thor! Har ni facebook så snälla joina!!!
Här är länken: http://apps.facebook.com/causes/273278/4106147?m=6d54c0aa

Läs även på Mias blogg: MiasEgnaOrd 

Här kan ni donera pengar: http://thorwang.wordpress.com/2009/03/13/please-donate/

Twitter: http://twitter.com/ThorsMammaMia

Också länken till Aftonbladet där jag förstläste om det! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4942538.ab


Mia och Thor!

Herregud! We did it!

Igår gjorde vi en sak som jag är väldigt nervös och exalterad för på en och samma gång :-)

Jo, det är så att vi BOKADE EN RESA!!!
Can you believe it?!
Vi har aldrig prioriterat det, vi har velat åka, men vi har aldrig prioriterat det. För vi har har alltid prioriterat huset. Men nu kände vi att, jag kommer att bli arbetslös efter examen (troligtvis) så ska vi åka får vi passa på nu innan det blir riktigt tufft. Dessutom har vi inte varit på nån bröllopsresa än och istället för fest eller middag när jag tar examen lägger jag hellre pengar på en resa :-)

Så den 14 augusti åker jag, Diza och Ola till TUNISIEN! Där har jag aldrig varit. Jag är så glad att det blev till ett land jag aldrig varit i! Så det inte blev till typ Grekland, Spanien eller Cypern eller nåt sånt ( visst man hade ju inte tackat nej till det heller) men det är typ de enda ställena jag varit på. Nu blev det ju inte USA, som vi egentligen ville, för det handlar om helt andra pengar...
Nästa gång kanske... :-)

Så här ser det ut;








Tjingeling!

Dizas nya tunika! Nyduschade o ska

MMS

Dizas nya tunika! Nyduschade o ska hoppa på cykeln o cykla till mormor o morfar o grilla med hela klanen:-)


REDAN SÖNDAG!?!?

Va, vart tog helgen vägen??? Jaja, det sköna är ju att jag har ingen ångest för att gå till jobb imorron iaf. SÅ BRA TRIVS JAG!!! :-)

Jaja, Dizas vägg blev inte färdig, men nästa helg ska den nog bli klar!
Ola och hans kusin är och kollar på derbyt på den nya stadion. MFF-TFFspelar och vi vet ju alla hur den matchen kommer sluta! Eller hur? (Peppar peppar...)

Nu ska Diza oc jag hoppa i duschen för vi ska snart ner till moror och morfar och grilla.

Lägger in lite bilder och sånt ikväll!

Tjingeling! 

TGIF

Thank God It's Friday! :-)
Vi har nyligen kommit hem, körde som sagt till OBS efter job idag. Det blev ingen resa, jag tyckte det var för dyrt...
Men vi ska kolla lite till. Har dessutom en massa kataloger med oss hem ;-)

MEN jag fick en ny vårjacka! Diza fick en ny vårjacka, ett par jeans, en tunika och tights, en t-shirt, en Hello Kitty tröja och trosor. Imorron lägger jag in bilder på våra nya fina saker:-)
Ja, just det, vi köpte även upphängningsanordning till min boxningssäck som jag fick i julas *iiiihhh* Nu ska här boxas!

Nä, nu är det time för Så Ska Det Låta!!!

Ha en underbar fredagkväll!

Tjingeling! 

Här är isbjörnar och pingviner på kontoret!!!

Halloj, nu är det lunch. Har precis kommit tillbaka, gick lite tidigare så jag skulle hinna blogga lite också.

Herreminje, vad jag fryser!!! Här är så kallt och mina fingrar är som ispinnar och näsan rinner, bara den inte blir röd ;-). Men detta är en del av dieten och det vet jag, men ändå kommer det som en chock varenda gång. Man glömmer liksom mellan gångerna HUR kallt det är!

Ikväll och imorron (och ev söndag dag) kommer eldprovet! Första helgen på kuren. Jag vet hur svag karaktär jag har på helgerna. På fredag och lördag kväll är det mys. Och på dagarna kör vi alltid till mor och far med fika när pappa kommer hem från jobb! Huuuh jag ryser bara jag tänker på det...
Men jag är motiverad (säger jag nu när jag sitter på jobb och ingen frestar mig med nåt ja...)!

Men herregud, två helger ska jag väl ändå klara!

Efter jobb idag ska Ola, Diza och jag åka till OBS.  *Viskar* Vi ska in på ticknet schhh...
Ska bara kolla. Egentligen har vi inte råd, men det är bara för att vi lägger allt på huset. Så ska vi åka får vi TA oss råd.
Som syrran sa igår; Man ska inte skjuta upp en massa...
Och det är så sant, det lärde både hon och jag oss på påskafton när en nära arbetskamrat till henne och en barndomskamrat till mig (samma person) dog hastigt och oväntat...
Jag tar ju faktiskt också examen om en dryg månad, det måste vi ju fira. Och det bästa sättet att fira är med en resa :-)
För ett tag sen hade jag sagt till Ola (för det är han som tjatar om resa) att vi väntar lite tills jag har fått ett jobb. Men efter detta så håller jag med syrran! CARPE DIEM!

Sen måste jag handla lite byxor till Dizen. Tog på henne ett par byxor imorse som va fem cm för korta... Hon har fått en massa från syrrans töser men de är fortfarande en el. två storlekar för stora.

Nu är det dags att jobba!

Tjingeling!

Stressmorgon!

Jaha, då var det förmiddagsfika igen. Min mage suktar efter en bulle med något gott pålägg på, så det är nog bäst att jag håller mig ifrån fikarummet...
Tredje dagen är nästan alltid jobbigast.

Idag försov vi oss. Jag har ICKE hört klockan alltså. Är ständigt trött känns det som, ska försöka vila ut denna helgen men jag förväntar mig inga mirakel ;-)
Denna helgen har vi INGET inbokat och det är SÅ SKÖNT!!! Då kanske vi kan få gjort lite där hemma (peppar peppar...)

När jag väl kom till jobb idag (10 minuter försent) så stannade tjejn som sitter i receptionen mg och frågade lite om cambridge. Hon hade blivit lite sugen nu eftersom det är en annan kille här (som sitter på sndra sidan tror jag) som tydligen går på detta och velat få med sig henne. Sen kom jag hit och går på drickdiet också hade hon tydligen en kompis som också gick på det som gått ner en massa kilon på tre veckor...

Skillnaden denna gången tänkte jag skulle vara att; denna gång ska jag inte stressa ner vikt. Får se hur långt jag hinner på dessa två veckor. Sen får vi se hur jag gör och känner. Förhoppnngsvis har jag mer regelbunden träning vid det laget, för just nu blir det bara när jag hinner och känner för det ;-)

Nä, nu är fikan slut.

Tjingeling! 

Missade bian!!! Aaaargh

Ja, jag missade bian idag, Jag, syrran och kompis S skulle gå på bian idag. Men jag hade lovat en annan kompis att följa med på en grej idag. Och GIVETVIS drog det ut på tiden, så pass så jag missade bian. Det är jäkligt retfullt...

Idag på lunchen var det fler killar vid bordet också 2 tjejer som jag käkat med i 2 dagar nu. Men idag var det fler som pratade med mig. Det är så kul, för folk, trots att jag knappt känner dem och arbetar inte med dem heller, bara kommer och sätter sig vid ens bord och snackar. Jag är absolut inte van vid sånt, så det är mycket trevligt!
Det är mycket det som gör att jag trivs som fisken i vatnet där :-)

Diza var så trött idag att hon somnade vid sjutiden, sittandes i sin fåtölj, framför fotbollen :-)
Lilla gumman. När vi bar upp henne till sin säng så vaknade hon till och var jätteledsen så jag la mig i hennes lilla växasäng. Varenda gång jag skulle resa mig upp och gå så vaknade hon för att sängen knarrade...
Vi MÅSTE köpa en ny säng till henne. Ska faktiskt surfa runt och kolla om jag kan hitta en fin säng till henne nu...

Tjingeling!

Frukosten på jobb

Idag var det två personer som kom och sa till mig om frukosten...
Sen en tredje jag mötte i trappan. Det är lite jobbigt att gå ner där och sätta sig när man går på drickdiet. Men jag gick ner, kollade om det fanns nånstans att sitta. Ett tant-bord, ett gubb-bord och ett unga grabbar-bord. Så jag tänkte; Nu har jag iaf visat mig här nere...
Så jag tog mitt kaffe och gick upp till kontoret igen, på så vis kan jag blogga lite på fikapausen ;-)

Nä, jag vill nog vara bland de första på plats så jag slipper gå och sätta mig nånstans och "tränga mig på". Nu vet jag att det inte är så på detta företaget för alla är så omtänksamma här. Men den inställningen har jag fått eftersom det varit lite den känslan på andra företag jag varit på.
Detta är lätt det BÄSTA företaget jag praktiserat på. Jag tyckte första praktikplatsen var, men då hade jag ju inget att jämföra med. Andra var ännu bättre, där var alla mycket vänliga och ALDRIG otrevliga. Men detta stället tar priset. Känner mig aldrig ensam! Nu sitter jag på en våning med enbart killar, kanske är det därför stämningen är så "laid back" och genomvänlig. Vem vet...

Så är det iaf, nä nu är det dags att fortsätta.

Tjingeling!

Motionerat

När jag kom hem från jobb (stressade hem) så gick jag in och bytade om, sen slängde vi oss i bilen och kröde och hämtade Diza. Lite sena var vi, men vi brukar hämta henne tidigare annars så en gång är väl OK...
Ola var så gullig idag så han sa att han skulle följa med ut och gå idag. Sagt och gjort, han och Diza följde med mig ut och gick. Men jag gick inte lika långt som jag brukar. Gick väl kanske 3 km, Ola och Diza gick 1,5 km så det var väldigt duktigt av Diza :-)

Nu börjar det lukta pizza här. Ola och Diza ska äta hemmalagad pizza...
Usch vad äckligt...

Men jag får tänka så här, det är bara ett par veckor nu ju! Jag har klarat det mycket längre innan!

En helt annan sak. Vår katt har försvunnit. Vi har ingen aning var hon tagit vägen! Både Ola och jag har letat, men vi kan inte hitta henne någonstans. Hon var hemma igår när jag kom hem från jobb, sen helt plötsligt var hon borta...
Vi märkte inte det förrän på kvällen. Då kallade och letade jag därute, jag tittade i tvättstugan och på toa och där hon brukar ligga. Men ingenting! Ola kollade idag när han kom hem från jobb, men hon finns ingenstans. Är det inte konstigt??? Katter brukar väl inte springa vilse, eller?
Kom hem Mallis, vi saknar dig!

Tjingeling!

Ross och Rachel = Sant?!

Jag är en av dem som bara älskade Ross och Rachel i vänner! Många gånger är man som en liten tonårsflicka som tänker; Tänk om de var tillsammans på riktigt!!!
Nu är de inte det. MEN jag läste nånstans att Jennifer Aniston, som är så bebissugen, skulle vilja ha David Schwimmer som donator om hon väljer att skaffa barn "på egen hand".

Visst hade det varit kul?! 
På plussidan, BÅDA ÄR SINGLAR! *Tihi*

Jag vet vad ni tänker om mig nu (VIlken NÖRD!!!) men det gör inget ;-)


Bild från Vänner!
 

Lunch!

Har precis kommit tillbaka från lunchen, men den är inte slut än så jag passar på att skriva här lite.

Vill bara klargöra att jag inte hoppar över några måltider! Utan jag ska göra ett gott försök att pulverdieta mig i en vecka eller två...

Detta företaget är fantastsikt! Alla verkar trivas här och alla är glada och trevliga. HÄR SKULLE JAG VILJA JOBBA!
Synd att det inte finns NÅGRA jobb någonstans nu när vi tar examen...
Jag satt ensam i lunchrummet (jag kom först) men de första som kom in kom och satte sig vid mitt bord. Även folk jag inte ens hälsat på! Det är verkligen trivsamt här. OCh ibland kommer folk in på rummet och frågar om det går bra och undrar vad jag gör. Jag är super glad att jag bestämde mig för att ringa hit och att jag sen fick plats här :-)

När jag tittar ut genom fönstret ser det ut som om solen vill kämpa sig igenom molnen, men det går inte riktigt. Men jag hejar på solen. Tror och hoppas att solen vinner, om inte idag så imorron ;-)
Idagär det en massa poliskontroller överallt här i Malmö/Lund området. Kör försiktigt!

I eftermiddag när jagkommer hem ska jag direkt ut och gå i skogen så jag inte blir frestad av Olas och Dizas mat...
Sen är det ju supergodt med motion också, måste bruka allvar nu!

Nä, ska strax göra ett snabbt inlägg om en rolig grej jag läste på en sida. Sen är det back to work!

Tjingeling!

Dag 2

Just nu är det frukost här på praktikplatsen. Jag bestämde mig för att hoppa över den eftersom jag tänkte börja mitt nya sunda liv... :-)
En kompis till mig sa att hon skulle gå ner 10 kg nu. Jaha tänkte jag, vad ska då jag gå ner? 20 ?!?!
Hon är nämligen helt normalviktig...
Tänkte jag ska försöka gå ner ett par kilo till valborg iaf. Har jag nu skrivit det här på min blogg så måste jag ju, annars blir det pinsamt... ;-)
Sen den 4:e Maj ska jag (dum som jag är) "springa" vårruset. Så nu kan jag ju ut i skogen och träna lite, så jag inte gör bort mig totalt den 4:e.

Idag lyser inte solen! Lite trist är det. Men igår var det ju superfint väder. Men nu är det ju snart valborg och då är det (nästan) aldrig fint väder...

Nä, back to work!

Tjingeling!

Första dagen... igen...

Jahapp, då var det första dagen på nytt ställe igen.
Jag fick ju praktikplats på ett nytt ställe. Det var helt OK, första dagen är alltid jobbig.
Men riktigt skönt att vara hemma i Sverige och praktisera ;-)

Idag har jag suttit och gjort en video om Diza som jag tänkte lägga upp här. Men något har gått tokigt så nu kan jag inte lägga upp den. Jag lyckas inte få den i rätt format så den går inte att ladda upp. Nu är klockan så mycket att ja inte orkar sitta med det längre. Får se om jag orkar imorgon...

Nu kallar sängen!

Natti natti!

Grattis Joanna!

Kan inte fatta att syrrans äldsta tös redan är 9 år gammal! Den lilla pluttan.

Grattis lilla gumman!



Joanna 9 år!

Tjingeling!

MFF vann igen :-)

Idag när Diza och jag var på kalas så var Ola och tittade på fotboll!
Ida spelade MFF sin andra match och det var hemma match. Det vill säga match på den nya stadion! Ola tog bilder från matchen och jag tänkte dela med mig lite (vissa bilde är lite suddiga) :-) Nästa gång är det min tur att åka och titta:-)
JUST DET; MFF VANN MED 3-0!!!























Tjingeling!

Diza på väg till kalas! Kusin Joan

MMS

Diza på väg till kalas! Kusin Joanna fyller 9 år. Diza SKULLE ha på sig sommarhatten från förra sommaren, liiite för liten:-)


Gårdagen

Igår hjälpte vi ju svågern med Joannas barnkalas på muséet. Jag förstår varför jag inte blev lärare...
20 st nioåringar på kalashumör fyllda med socker och uppskrämda av spökhistorier. 
Men det gick faktiskt bra :-)
När vi kom hem satt vi hos mor och far och käkade påskmaten vi skulle ätit i lördags. Det var supergott, särskilt för oss (vuxna) som varit på barnkalas, för vi var hungriga som djur då vi missat en måltid. 
 Under tiden vi var där fick jag ett sms att vi skulle titta i brevlådan när vi kom hem. Det gjorde vi och däri låg ett brev från min kusin tillsammans med en film.
Hon skulle egentligen komma ut men vi fick ändra de planerna efter vad som hände i lördags. Men då har hon ändå kört ut till oss och lagt filmen i vår brevlåda. TACK GUMMAN!!!
Det var så roligt att se, filmen var ifrån vårt bröllop!!!


Diza njuter av en glassbåt hos mor

MMS

Diza njuter av en glassbåt hos mormor o morfar. Lilla hjärtat blev så ledsen när vi skulle åka iväg till kalaset innan. Det gjorde verkligen ont i mammahjärtat. Man är lite extra känslig just nu oxå. Vi fick ta påskmaten idag istället eftersom gårdagen var så fullsmockad o nu sitter vi i soffan o tittar på reprisen av Singing Bee. Det är det avsnittet med kändisarna. Det är riktigt bra! Tjingeling!


12 April

Idag ska jag och Ola hjälpa svågern på Joannas kalas. Hon ska ha barnkalas på muséet. Så det ska bli rätt roligt och spännande tycker till och med jag ;-)
Imorgon fyller hon nio år. Lillen är inte så liten längre ;-)

Livet går vidare och såna här händelser får en att se på sitt liv annorlunda, man värderar saker annorlunda. Livet är kort. Kortare än man tror.

Tjingeling...

Tragiskt...

Skrev precis ett inlägg som jag inte publicerat. Vet inte om jag kommer att publicera det heller...
Har fått tragiska nyheter och människor som står mig när har drabbats och är ledsna.
Jag är själv också väldigt sorgsen trots att jag inte stod så nära.
Många tankar snurrar i huvudet. Varför? Vad är meningen med detta?
Jag tänker på de drabbade. Känslan är väldigt märklig, det känns, konstigt nog, nära inpå. Fick svårt att sova för alla tankar som snurrar.
Det låter som en klyscha men verkligen: Jag tänker på er...

Glad påsk! 35- årig bröllopsdag!

Idag, påskafton, firar våra föräldrar 35 årig bröllopsdag!  
Vi började med att åka till mor och far, jag, Diza, Ola, svågern och deras barn. Syrran jobbade och brorsan spelade bandy. Egentligen skulle vi äta, men syrran ringde och frågade om vi inte kunde vänta tills hon kom hem, så det gjorde vi.
Under tiden vi spang runt hos mor och far så försökte jag samtidigt att packa väskor till dem. Men det var svårt eftersom mor hela tiden sprang runt och höll koll :-)
Jag skulle packa badkläder och ombyte. Jag hittade ina väskor i helle, så jag fick ta det jag skrafsat ihop och åka hem till oss och packa i två av våra väskor. Sen åkte jag tillbaka igen och gick in med väskorna och sa; Så är ni färdiga? Det är dags att åka...!
Varpå de såg ut som frågetecken. Men de samlade sig och sen bar det iväg.
De hade ingen aning vart vi skulle och det var riktigt roligt. Mamma gissade hela tiden på olika saker och pappa bara flinade :-)
Till sist kom vi fram och vi gick in i receptionen och de slussades vidare till bubbelbadet och jag betalade och talade om att de inte visste någonting så mest bara för att se till så att de på Ystad Saltsjöbad såg till att de kom rätt.
De fick kanapéer och bubbelvin i bubbelbadet, sen fick de klassisk svensk massage. När vi kom hem så var deras "nya" sovrum färdigtapetserat, det hade svågern gjort och Ola var och hämtade mat till barnen och syrran och brorsan hämtade mat till oss. Nu ska vi strax spela spel och jag tror att buzz ligger närmst till hand :-)

Imorron lägger jag in bilder från dagen. Nu ska vi fortsätta fira!
Glad Påsk önskar jag er allihopa!

Tjingeling!   

Godmorgon Långfredag!!!

Idag vaknade jag 10 minuter innan väckarklockan ringde. Kan inte minnas sist jag gjorde det faktiskt, inte utan att gå och lägga mig igen iaf ;-) Resten av familjen ligger och snarkar fortfarande ;-)
Men idag blir det inte att jag går och lägger mig igen, för denna dag är lika fullsmockad som påsken alltid är. Jag ska säga er att jag har haft så mycket att göra på sistone att det har knappt kännts som om man var ledig...
Men iaf, nu ska jag strax ut till skogen och gå rundan. Jag orkade inte igår, vilket gav mig lite dåligt samvete faktiskt. När jag gjort det ska jag hem och duscha sen ska Diza och jag ner till mormor och morfar och passa Zipen.

Det gå bra med den svarta katten Zorro, fast Zipen var nog liiite för gåpåig igårkväll, för då hade han blivit lite tuffare *hihi*, men den gråe katten Zigge, det gick inte alls, han tyckte inte als om den nya familjemedlemmen. 
Det kändes lite som Deja Vu när vi ko ner till mormor och morfar igår, för när jag såg Zipen så påinde han SÅÅÅ mycket om vår gamla hund som vi hadenär vi var små, Teddy...

Jaja, efter att vi passat Zipen så ska vi till Olas föräldrar och käka lunch, sen vidare till släktträff som de alltid har på långfredagen.
Men förhoppningsvis kommer vi hem i tid, vi har ju hela morgondagen också...

Nä, nu får jag ta mig i kragen och sticka till skogen. 

En närbild oxå:-)

MMS

En närbild oxå:-)


Vår nya familjemedlem! Är han inte

MMS

Vår nya familjemedlem! Är han inte söt?! Han ska heta Zipen:-) han är bara en liten plutt, blir tydligen inte så stor heller. Han är en blandning av schäfer o isländsk fårhund. Han har inte varit här mer än ett par timmar men han är redan helt slut:-)


Diza hjälper mormor att städa! Hon

MMS

Diza hjälper mormor att städa! Hon plockade bort allt från soffbordet för att torka av det. När hon plockade bort från bordet så fanns där lite smulor, då utbrast Diza; Åh morfar, din kille gris! :-) När vi tittade igen så satt hon så här o torkade bordet:-)


En vårbild! Bjuder på en härlig b

MMS

En vårbild! Bjuder på en härlig bild, dessa var längs vägkanten på väg ner till mor o fars hus. Det ger bara såna vårkänslor:-) Tjingeling!


Frukost i vårt hus

Just nu äter vi frukost, eller ja, jag har ätit färdigt och Diza, som är ledig från dagis idag, äter fortfarande. Vi äter frukost i soffan och myser till Disney Channel.

HJÄLP vilken träningsvärk jag har i mina armar!!! Det måste vara bruket vi bar in igår! Det var ju trots allt 1,2 TON så egentligen vore det konstigt om ja inte hade träningsvärk. Jag menar, jag är ju kontorsråtta nuförtiden ;-) Det är iaf ett år sedan jag slutade med kroppsarbete. Jag hade alltid sådana jobb där man rörde sig mycket och bar tungt (som de andra i min familj) men jag sa upp mig när jag gick i skolan och nu ska jag satsa på mitt yrke... (Får väl se hur det går med det ;-))

Idagstår detta på schemat:

* Tippen (igen)
* Skogen...? (Om jag orkar, men alla som känner mig vet ju att jag behöver all träning jag kan få inför kommande vårrus...!!!)
 *Tvätta
* Städa hall och toalett
* Fortsätta på Dizas rum

Ja, som sagt får se vad som hinns och orkas med. Ska börja med att slänga in em maskin tvätt nu. Idag är det finfint väder här i Skånelandså det kommer nog att hängas ut tvätt för torkning i vart vartannat hus ;-)

Idag kommer vi även att få en ny familjemedlem i den utökade familjen. Mormor, morfar, Diza och ev. syrran ska köra och hämta mormor och morfars nya hund! Vi kommer inte överrens om vad den ska heta. Visst, det är ju mormor och morfar som bestämmer, men efter att ha hört deras förslag så behöver de verkligen lite påverkan utifrån *hihi* ;-)

Nä, nu är det dags att sätta igång!
Tjingeling!

U can't touch this...

Ok, vårens mode...

Magtröjor, haremsbyxor, cykelbyxor, neonfärger, breda axlar, tygskor och breda skärp.
Vissa saker (rätt kombinerat of course) kan vara väldigt snygga, som ex. det breda skärpet.
Men alltså de breda axlarna, cykelbyxorna och sist men inte minst haremsbyxorna... Alltså ja, jag vet inte...
Jag tillhör nog generationen som har liiite svårt för detta, troligtvis för att vi redan har varit med om detta mode ;-)

Jag kan inte hjälpa utan att, varenda gång jag ser denna byxa;



Så hör jag denna låten i huvudet!!! *hihi*


Men can you blame me? Allvarligt talat, säg haremsbyxa och jag hör MC Hammer!
Och nu när jag tänker efter så, undrar om inte de som påverkar/ bestämmer modet har baserat vårens mode fullständigt på denna musikvideo, eller för all del, alla MC Hammers musikvideor :-)
Den har ju allt midjekorta tröjor, breda axlar, cykelbyxor, haremsbyxor, neonfärger etc.

Men jag ska inte var den som är den, mitt sinne är inte helt stängt. För när trumpetbyxan kom, om jag inte minns helt fel så kom den efter haremsbyxan när den var helt ute, så sa jag; Jag kommer aldrig att ta på mig ett par trumpetbyxor...!
Men det gjorde jag till slut och jag gillade dem, givet att jag var tonåring och lättpåverkad, men ändå. ;-)
Idag älskar jag utvängda byxor! :-)

Tjingeling!

Har gjort SÅ mycket idag!

Denna dagen har varit väldigt produktiv och jag har fått gjort väldigt mycket idag!
Efter att jag lämnat Diza på dagis så körde jag till skogen och gick en runda, eller "vår" runda, den syrran och jag brukar gå.

Sen körde jag hem och käkade frukost. Såg till att få ut alla soporna till sopgubben, eftersom jag såg honom på vägen.
Efter det gick jag ut i "affärsdelen" av huset. Den delen som varit affär en gång i tiden, men just nu är det enbart lager för oss. Jag röjde undan där så att vi kunde få in resten av bruket där. För idag kom svågern och lämnade resten av bruket till fasaden.
Men innan han kom så öste jag in allt det vi lagt på hög när vi rensat, in i bilen och körde till tippen. När jag kom till tippen halv tolv blev jag lite upprörd, eftersom tippen inte öppnade förrän klockan ett. Blev mest upprörd på mig själv eftersom jag inte kollat upp öppettiderna. Körde därmed hem igen och då kom svågern med bruket och vi lastade in det.
Efter det körde jag återigen till tippen, nu var klockan 13.20, när jag kommer dit får jag en smärre chock och ett mini mini utbrott, för då är det långt ut på gatan...
- Va faaannn...! Tänkte jag.
Till sist (!) kom jag in och fick lastat av allt, körde sedan vidare till byggmax och mötte upp svåger igen. Han hjälpte mig att köpa läkten till väggen till Dizas rum!

Sen körde vi hem igen och gick upp och påbörjade väggen. Svåger J började och jag körde och hämtade lilla monstret på dagis. Samtidigt kom mormor oc syrran från sjukhuset och när Diza och jag kom tillbaka hade vi handlat fika. Dessutom hade mormor varit snäll och diskat undan disken som stod i vasken. Tack mormor!!! <3 
Sen satte vi oss och fikade strax efter fikan kom Ola hem och han och svåger gick upp och fortsatte med väggen.
Tack för hjälpen idag J!! :-)

Jag har även plockat undan i köket och rensat i städat undan i vardagsrummet och strukit och lagt ny duk på soffbordet.
Sen gick jag ut och delade på det tv-bordet som ska till tippen och lastade bilen med det övriga som ska till tippen imorron... 

Jag tog en bild på hur fullsmockad bilen var idag, men jag lägger in de bilderna imorron.

Imorron blir en minst lika produktiv dag tror jag, bara det att imorron ska jag hinna tvätta mellan varven också, om det nu är bättre väder imorron än idag ;-)

Det känns bra!

Tjingeling!

Påskfest på dagis!

Efter lite diskussioner på morgonen, så kom vi till sist överrens om vad Diza skulle ha på sig idag när hon skulle vara påskkärring!
Hon skulle absolut inte ha klut på sig. Men efter lite övertalning och ha visat bilder på hennes nästkusiner som påskkärringar, så gick hon med på det! Och mamma blev också nöjd ;-)



   



Mammas lilla älskling!!!

Tjingeling!

Godnatt tisdag!

Ska plocka fram kläder till Diza tills imorron. Då är det dags för påskfest på dagis. Den "lilla" avdelningen, alltså småbarnsavdelningen, har bjudit Dizas avdelninge på påskfest ute på gården. De som vill får klä ut sig. Givetvis ska Diza klä ut sig!
Men saken är den att hon brukar säga att; Ja mamma, jag ska klä ut mig.
Men sen när morgonen kommer så ångrar hon sig i sista stund. Så idag frågade vi nästkusin Alice, som går på samma avdening som Diza, om hon skulle klä ut sig och det skulle hon. Så de kom överrens om att båda skulle klä ut sig till påskkärringar...

Så nu ska jag plocka fram dessa kläder, sen ska jag gå och lägga mig. Troligtvis kommer jag att slockna innan huvudet landar på kudden, för jag sitter och kisar och gnuggar mig i ögonen och innan när jag låg med Diza i hennes säng somnade jag nästan... innan henne... ;-)

Natti Natti!


Har varit och spått mig

Ikväll var jag och spådde mig. Jag vet inte, jag gick därifrån med en konstig känsla. Nästan lite tomhet...
Vet inte varför, för själva sessionen var bra. Men tomheten kanske beror på att inget speciellt kommer att ske. Livet kommer lunka på som det gör nu...
Fick förvisso många positiva besked. Bland annat om jobb och sådär. Hon pratade om min man och Diza och kommande barn, mamma, pappa och mina syskon.
Jag kanske hoppades lite naivt på att hon skulle säga att mamma skulle bli frisk, lite mirakel önskningar, men något sådant utlovade hon inte. Kanske är det lite därifrån tomheten kommer. Men hon sa också att det kommer att bli en bra sommar.
Som sagt fick många positiva besked, men...
Hon sa ocks att det kommer att dröja med barn, kanske lite längre än vad jag önskat.

Men jag ska också tillägga att jag tror starkt på ödet. Det som sker det sker av en anledning. Tror också att man kan påverka ödet, tror det är därför en spådom kan ändras...
Tror inte heller att det hon säger stämmer till 100%, men till viss del.

Tjingeling!

Goda nyheter!!! Wiiiiii

Japp jag har glada nyheter!!! Jag är rent pirrig i hela kroppen! Det var länge sedan jag fick så goda nyheter att det pirrade i hela kroppen :-)

Ska berätta, historien börjar igår. Jag hann ju inte skriva igår. Jag körde direkt från praktiken till mor och far igår för jag skulle låna deras skrivare. Skulle skriva ut papper till intervjun idag.
Efter det körde jag direkt till syrran för vi skulle ha lite tjejkväll. Käkade tacos och kollade chickflicks! ;-) Det var jättemysigt! Kompis S, som var med igår, berättade att hennes kille äntligen kommer till Sverige, förhoppningsvis nästa vecka. Så halvbokade vi valborg.
Sen kom tentaresultaten  från sista tentan. Jag klarade den!!! Det var ju inte i klass med dem resultaten jag fått innan, men skit i det, det blev iaf ingen omtenta, bara det är värt ett; TJOOHOO!!!

Idag var jag då på intervju, på ett av nordens största byggföretag, för att se om jag kunde få praktik där istället. Eftersom där jag är nu inte har så mycket för mig att göra, och i princip inget inköpsrelaterat...
Intervjun gick mycket bra och jag fick den!!! Så jag börjar där på tisdag. Har snackat med dem i Danmark och de var väldigt förstående :-)

Så när jag kom hem idag fick jag ett sms av kusin S, hon frågade om jag inte kunde vara med i vårruset, för de behövde en tjej till. Hon vill väl ta död på mig, jag vet inte, för jag ju noll och ingen kondis ÖVERHUVUDTAGET! Men ok, jag var i ett sånt glädjerus att jag sa ja, så detta kommer jag väl få ångra...
Jag vet att jag kommer få ångest mer än en gång över detta...
Ni vet att jag bara kommer sinka er va?

Jaja, skitsamma, idag är en bra dag!

Tjingeling!

Jag har inte hunnit alltså!

Jag skulle ju lägga ut bilder här från igår, men denna helgen har varit så fullspäckad att jag har inte hunnit med vad jag skulle.
Men de kommer jag lovar!
Idag har vi varit på kalas då ju, brorsans påg fyllde fem i torsdags. Så idag var det kalasdags för honom.
Väl där träffade vi några kusiner och det var roligt. Vi (jag och kusinens fru) bestämde oss för att kolla upp dans till tjejerna. Syrrans töser går på dans här i närheten så jag ska kolla där. Det hade ju varit roligt och Diza och Elin kunde gått på det tillsammans!
Sen körde jag brorsan in till Malmö, så han kunde hämta sin bil som han lämnat därinne. Han var iväg med jobbet innan vi träffades på Harrys på kvällen.
Efter det tog Dizen och jag en sväng till mormor och morfar, sen åkte Diza till syrran och jag hem. Sen efter att vi ätit stack vi ner för att hämta henne och för att köra ner grävmaskinen till pappsen.

Imorron är det Danmark som gäller... På kvällen ska nog syrran och jag ha lite filmkväll med kompis S. Vi har det ibland och har haft det med jämna mellanrum sedan hon kom hem från USA. Syrran ska nog hämta Diza på dagis imorron också.
På tisdag kommer jag lite sent till danmark, ska iväg på en sak på morgonen. Vill inte berätta mer om det just nu, men kanske sen :-) På kvällen ska jag och spå mig! Det ska bli skoj.
På onsdag har Diza utklädnad på dagis, pskakärringsdags!
Så det kommer vara en fullspäckad vecka!

Nä, nu ska vi hålla myskväll!
Tjingeling! 

På väg till kalas. Diza sitter o v

MMS

På väg till kalas. Diza sitter o väntar på mamma o pappa vid ytterdörren, sminkad, borstad o uppklädd. Med jympadojor...


WOOO!!! Vilken fantastisk lördag!!!

Idag har varit en mycket bra dag!
Imorse var syrran och jag ute med stavarna i skogen och gick. Det var skönt oc uppfriskande och det kändes att det var längesen jag tränade. Har ju haft uppehåll i några månader om man säger så. Men nu ska det bli andra bullar! Eller ja, jag ska försöka iaf!
Efter stavgången åkta vi och solade. Sen stressade jag hem för jag skulle ha besök av gamla barndomskamrater idag! Det var RIKTIGT RIKTIGT roligt. Kan inte fatta att det var 10 år sen sist!!!
Diza lekte med en av mina vänners tös, som är bara en månad yngre än henne. Det är lustigt hur det kan bli, vi har inte träffats på närmre 10 år men vi har barn som är lika gamla :-)
Vi har suttit i trädgården hela dagen och snackat och fikat, jag har börjat få solbränna också, det är najs. Dessutom bestämde vi att vi ska träffas igen i sommar och grilla här ute hos oss på landet. Skitkul!

Nu ska jag gå och göra mig iordning för klockan sex ska vi till Harrys och käka. Sen ska vi dricka vin/öl och ha massor med trevligt! Vi ska träffa min kusin som kommit ner från Varberg med sin fru!

Imorgon lägger jag in bilder från dagen för jag hinner inte nu. Men jag har bilder på Diza med sin nya kompis Vilma som hon träffade idag och på mina föräldrar som kom ner här på motorcykeln. De skulle passa på att njuta av det fina motorcykevädret nu innan deras barnbarn kommer på besök! :-) 

Hoppas ni också haft en fantastisk lördag!

Tjingeling!

Jag blev blogglurad!!!

Jag gick hela dagen igår och var övertygad om att jag inte blivit lurad!
SÅ fel jag hade.
Det visade sig att en kompis som är i USA som au-pair och bloggar lurade mig genom ett inlägg.
Hon skrev att hon funderat över sitt val och nu ångrade sig och ville hem. Så nu skulle hon åka hem.
Jag kommenterade och skrev att det var modigt blablabla...
Så idag skriver den lilla busan att det var ett aprilslämt!
SÅKLART! För när man läser på hennes blogg så märker man att hon verkligen trivs. Så jag BORDE kunna ha lagt ihopa ett och ett. Men nänä, här är vi lättlurade! *haha*

Den var bra faktiskt, Stina!
April april!

Tjingeling!

Grilldebut!!!

Ikväll hade vi grilldebut! Det var smaskens kan ni tro!
När jag var på väg hem från jobb så var 14 hela grader! Yessss, bring on the vår säger jag bara!

Så när jag kom hem skulle jag egentligen köra och hämta Diza för hon har varit med moster N och mormor och morfar hela dagen. Hon har det bra, lilla pyret. Hon sa imorse när vi gjorde oss i ordning för dagis: Mamma... Jag vill vara hemma idag... Med sin ledsnaste ögon. Det gjorde ont i mammahjärtat. Så blödig som man är så ringde vi först till mormor, men där var ingen som svarade. Sen ringde vi moster för vi visste att hon skulle vara vaken eftersom hennes flickor åker bussen till skolan vid den tiden. Så hon kunde åka dit. Så de har myst i sängen och tittat på Playhouse Disney. Sen åkte de till mormor och morfar och fikade, sen stannade Diza hos dem och hjälpte de i trädgården.
Så hon har haft en riktig mysdag!

Sen när jag kom hem från jobb så körde vi direkt ner tillmormor och morfar för de bjöd på grillat!
Det var RIKTIGT gott!

Tjingeling!

1 April

Har inte blivit lurad idag. Har heller inte lurat nån, har helt kommit ifrån det...
Min mp3 spelare la av efter halva arbetsdagen idag, det var lite upprörande faktiskt, ska ta en titt på den nu innan jag ska i säng.
Annars har det inte hänt nåt särskilt idag. Är trött som f..
Vi har mätt upp resten av fasaden så ska vår käre svåger kolla priser till oss på bruk. Tänk, bara tänk om hela fasaden blir färdig i år!!!
Det hade varit fantastiskt!!! Eller hur?!

Har varit fint väder idag... I SVERIGE iaf, själv har jag suttit i ett Danmark täckt av gråa moln... suck
Jaja, jag fick en timmes sol innan den gick ner idag iaf.

En av tjejerna i klassen har fått sitt andra barn. En söt liten flicka! Ååååhh...

Nä, nu måste jag bli färdig för sängen. Natti natti

Tjingeling!

Lite rast

Sitter hær på praktiken och har lite rast. Har inte jættemycket att gøra. Hade MYCKET svårt att komma upp i morse, det hade Diza också, hon var rent slut. Det tar på krafterna att vara ute och shoppa :-)

Anvænde min nya mp3-spelare idag. Fungerade utmærkt! Har lagt in en MASSA musik, men dær ær fortfarande mer æn halva minnet kvar!!! Det ær gøtt!
Ska man klaga lite så ær hørlurarna lite stora før mina små øron *hihi*
Men det kan jag leva med, måste ju ha tillgång till min musik nær jag behøver den!

Næ, back to work!

Tjingeling!

RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!