Skåne runt på 5 timmar!

Vid var hos doktorn vid 11.20. Väl där og det ett tag om man säger så. Doktorn var försenad, sen när vi väl kom in så var Diza hysterisk som vanligt. Men idag lugnade hon faktiskt ner sig efter en stund och kunde till och med svara på några av doktorns frågor (!!!).
Han sa att vi skulle ta prover, urinprov som vi kunde lämna direkt där. Blodprovet var en annan historia dock, Diza är sjukligt rädd för sprutor. Det gick inte ens med ett stick i fingret... 
Vi fick en bedövningssalva med oss hem så fick vi komma tillbaka och så fick de sticka henne i armen då.
Så vi körde ifrån doktorn, pratade med mormor i telefon, då var hon och syrran på Willys. Så vi körde dit för jag skulle också handla.
Efter att vi varit där körde vi till Pang. Jag skulle handla en massa påskägg till Olas släktträff på långfredagen. Vi håller i det i år tillsammans med Olas föräldrar...
Sen körde vi till mormor och morfar och fikade och så fick Diza salvan på sina armar.
När salvan verkat en stund körde vi tillbaka till doktorn och tog blodproven. Diza var JÄTTEDUKTIG, hon satt stilla hela tiden, fast de klyddade lite och fick sticka om säkert 3 gånger (!!!). Avföringsprovet får jag köra dit med imorgonbitti...
Så förhoppningsvis ska de htta vad som är fel med snäckan nu. Men om de inte hittar något så ska jag propsa på att vi får ett UL iaf, för något fel är där...

Efter att vi varit hos doktorn för andra gången, så körde gick vi till en jättesöt leksaksaffär och efter det körde vi än en gång till Pang för att handla en andra gång...

Så ja, vi har flängt halva Skåne runt mellan 12 och 17. Men vi har haft en massa trevligt också ;-)
Dessutom har jag fått handlat färdigt alla 20 000 påskägg jag skulle ha inklusive Dizas ägg so hon ska få av o... eeeh av påskharen ;-)  

Tjingeling!

Påskledig och doktorsbesök

Yes!! Äntligen är vi påsklediga! Jag är så glad att jag tog ledigt idag och imorgon, för igår hade jag ett helvete på jobb. Det tog aldrig slut!!
När jag jobbat undan en sak så kom det två nya. Jobbade till klockan var över halv sju...

Nu är vi i alla fal lediga, Diza och jag. Vi har precis käkat frukost (eller brunch om man hellre vill det ;-)) nu ska vi göra oss i ordning för Diza ska vara hos doktorn om en timme.
Hon vaknade sent igårkväll och kräkte två gånger igen.
Hon kräker av att hon har ont i magen. Hon har gått och haft ont i magen under en riktigt lång tid och nu har det blivit värre, så vi får se om vår doktor skickar henne på remiss eller vad han gör. Jag vill ha en utredning på det här nu!
Det känns väldigt olustigt...

Tjingeling!

Friserat mig!

Efter jobb körde jag till frissan idag. Det var skönt att få vidgjort håret, lite slingor och klippte av mig håret ;-)
Samma frissa som sist (kanske nååågot längre) så det blev inga större förändringar. Kan tyvärr inte lägga in några bider för jag hittar inte kameran...
Måste köpa en minneskortläsare eftersom vi bara har usb- kabel till den gamla kameran...

Hursomhelst, det var även trevligt att få snacka lite skit. Min frisör är även min barndomskamrat nämligen ;-)

Så passade jag på att köpa Goldwells Anti Frizz Serum. Det gör underverk för oss med stressat och torrt hår som lätt blir frissigt och flygigt! Dessutom blir det glansigt!
Man måste bara tänka på att inte ta för mycket!! För då ser det bara fett ut, inte så trevligt...

Kerasilk Anti-Frizz Serum
Goldwells Anti Frizz Serum

Tjingeling!

Vecka 17

Hejsan,

Då var det början på en ny vecka! Kort arbetsvecka för mig, vilket känns mycket bra, har en del att fixa inför påskhelgen, så det är nog tur att jag tagit lite ledigt innan...
Med en ny vecka kommer en ny graviditetsvecka för mig ;-) Jag kommer ihåg för ett antal veckor sedan, då kollade jag hur långt gången jag skulle vara i påskveckan och tänkte; Oj, VECKA 17!! Kan knappt fata att det redan är här!

Lite info om vad som händer i magen under denna veckan.


Kanske ska börja med magbilder... Hmm, vet inte riktigt. Får fundera på det lite till...

Tjingeling!


Shoppingdag!

I förmiddags solade jag och syrran, i övrigt har hela denna dagen har gått åt till att shoppa. Inget roligt egentligen som t.ex kläder och sånt utan mest mat och ite blommor.
Fick handlat en jäkla massa rengöringsmedel! Allt lyckas alltid ta slut samtidigt nästan så det blir dyrt när an ska ha nytt...
Har även (äntligen) fått nya blommor till mina fönster! Var en sväng inom Plantagen på Burlövs center. Sen käkade vi och gick inom Name It, där hittade jag en klänning och tights till Diza för endast 160 kr!!! Riktigt fynd!

Sen handlade vi mat. Storhandlingen som vi skulle gjort igår, gjorde vi idag istället.

När vi om hem var det dags att fixa käk. Sen kom syrran med familj och käkade.
Sen gick Diza och badade och nu har vi precis landat i soffan!

Imorron är det "påsklov" för Diza. Måndag och tisdag ska hon vara hos syrran. Onsdag och torsdag är jag ledig, på onsdag ska Diza til doktorn, sen är det minsann påsk!

Så denna veckan är fullbokad!

Kommer lägga ut receptet på cupcakes:en antingen senare ikvälleller imorgon. Beror sig på vilket jag hinner!

Tjingeling!


 

Cupcakes!

Idag hade vi en familjedag i köket! Hela familjen var med och bakade ;-)

Diza hjälpte till att vispa och gjorde det hon gör bäst;




Slickar skålen med den supergoda smeten ;-)

Så här blev resultatet, vi valde gul frosting eftersom det snart är påsk ;-P
Men det väljer man ju sjäv!



Vi är riktigt nöjda med resultatet, supergoda blev dem! De blev ganska söta och mäktiga, så man orkar bara en och man kan ju dra ner på sockret lite om man vill ;-)
Säg ifrån om ni vill ha receptet!

Tjingeling!

Här ska det vara en rubrik...

Idag är det äntligen lördag! När det äntligen är lördag, efter en vecka fylld med solsken och värme (igår var det t.o.m. värmerekord i mars månad i Lund på 200 år) när man bara kunnat sitta på kontoret och längta till helg, för då kan man äntligen vara ute och njuta och kanske hålla på i trädgården, vad händer då???
Jo, då regnar lördagen bort...
Får hoppas på en söndag med fint väder istället. Men jag är inte bitter för jag har tagit ledigt onsdag- torsdag så någon dag under påsken ska det väl vara fint väder...

Idag skulle vi åka och storhandla, men med tanke på att det regnar plaskdammar och att det var löning i tordags så väljer vi bort det. För alla har säkert samma tanke som oss...

Jag bestämde mig för att baka cupcakes istället, så när Ola kommer tillbaka med de saknade ingredienserna ska här bakas. Sen blir det nog en tur till mamma och pappa innan pappa ska vila (han har jobbat inatt och är på väg hem nu).

Om resultatet blir bra kan ni kanske få se det sen ;-)

Tjingeling!  

Idag fick jag nog!

Idag har varit en sådan dag som det inte gick längre. Det blev för mycket från olika håll, så till sist fick jag nog och jag har set till så att det händer saker nu.

Idag pratade jag med en annan tjej på jobb. Jag vill inte säga exakt vad det gäller, men jag kan säga att jag fick fakta på att allt inte står rätt till när det gäller min anställning.
Jag har haft det på känn länge men inte haft något att gå på. Idag fick jag det! Vilket resulterade i att jag ringde till facket!
Alla (tre) fackrepresentanter jag pratade med höll med mig och de ska ta tag i det direkt.
Det ska inte nämna mitt namn till att börja med, men om de inte ser någon förändring så ska de ta upp mig som ett exempel.
De blev glada att jag ringde för som de sa så; kan de inte hålla reda på alla anställningavtal utan de vill gärna att man själv ringer och säger ifrån.

Så nu får vi se vad som händer! Hoppas verkligen att det blir skillnad!

Diza har somnat här bredvid mig på soffan, stackaren har fått feber också. Hon har ätit totalt en halv slice pizza. Hon har kräkt ytterligare en gång idag också.
Jag pratade med vår doktor och på onsdag ska vi dit och jag ska trycka på att jag vill komma till sjukhuset och få en röntgen eller ett UL. För nu får det räcka, nu måste det ske något. Hon kan inte ha det så här.

Nu ska iaf godiset fram ochdet ska "soffmysas"! Jag har haft en lång dag på jobb idag, jobbade över nästan två timmar. Så jag är ganska sliten nu...

Tjingeling!

Magsjuk Fredag

Idag när vi vaknade så var Diza ovanligt gnällig och hängig. Man fick helst inte röra henne...
När vi kom ner på nedanvåningen och gick på toa så började hon gråta, då sa hon att hon hade ont i magen. Sen kräkte hon.

Hon har klagat väldigt länge över att hon haft ont i magen, men vi har trott att det haft att göra med att hon inte velat gå till tandläkaren eller inte gillat maten osv.
Men vi känner att vi måste kolla upp det.
Jag ringde dagis för att fråga om de hade magsjuka som gick där nu, men det hade de inte, däremot har Diza klagat över (unde en lång period) att hon haft ont i magen när de har ätit.

När Diza var ett par veckor gammal så oprerades hon för magmunsförträngning. Jag har flertalet gånger frågat läkare om hennes magont kan ha med det att göra, men alltid fått svaret att nej, det har det inte.
Förra sommaren var hon förstoppad ett antal gånger och det de kunde komma fram till var att hon inte skulle få mjölkprodukter, så hon har inte fått det. Men hon har ont ändå.
Vad tror ni??

Nu har jag fått en telefontid med vår familjeläkare i eftermiddag, så får vi se vad han säger...

Tjingeling!

Nu är det ute!

Idag på jobb så satt jag med handen på magen (utan att tänka mig för) eftersom jag hade ont i den...
Då kom en arbetskamrat förbi. Hon rusade direkt in på mitt rum och sa; "Så får man inte sitta!!!"
Sen skrattade hon och frågade om det var så. Så om hon inte redan kunde se det på mitt leende, som gick från öra till öra, så sa jag att visst är det så!

Efter det spred det sig som en löpeld på hela avdelningen, alla gratulerade!
De sa; JAAA! Vi får också en bebis på vår avdelning!!

Det är nämligen fem stycken på avdelningen bredvid som precis fått eller snart ska ha!
Jag som varit så nervös för att berätta, hur jag skulle berätta osv. Så var det så simpelt och ett sådant glädjerus!

Tjingeling! 


7 grader!!

Idag på morgonen, närmare bestämt vid åtta tiden, var det hela 7 grader!!!
Nu börjar det verkligen kännas som vår! Äntligen!!

Någon nämnde igår att i eftermiddag (idag då) så skulle det bli riktigt "varmt" sen imorgon skulle det bli årets varmaste dag. Vilket egentligen inte säger så mycket för detta året har bestått av snöstormar, men ändå. Snälla låt helgen också vara så här fin så man kan få njuta av det lite...

För er som bor där vårvärmen inte riktigt nått fram än, så bjuder jag på denna!


Tjingeling!!


Uppdatering!! Var precis ute och handlade lunch! 15 grader och solen värmer skönt!!!

Det smittar!!

Jag har alltid vetat detta, med tanke på att jag kände 15 st (!!!) som skulle bli mammor förra året och in på detta året!

Läste denna artikeln på aftonbladets hemsida!


Dessutom på mitt jobb har jag varit med om tre andra som blivit gravida på samma våning som jag sitter. Två av dem är nu på mammaledighet, en går i juni och sen är det jag.
Fast det är ingen mer än min chef som vet! Det kanske är fler som är gravida men som inte berättat det än! Vem vet *hihi*

Tjingeling!


Dagens Diza!...

0-5421ed0d03ccf89463ec6ae66b3103aa.png

Kolla varifrån!

Dagens Diza! Idag har hon jeans från mexx och polotröja och jeansväst från hm. Också de blinkande gympadojorna såklart :-)


Hjärtljud!

Jag har precis varit hos barnmorskan. Skulle varit där i v 12 och gjort glukosbelastning, men jag har inte haft tid helt enkelt...
Så därför så fick jag komma dit ca 2 timmar efter lunch och ta blodprov istället.
Det så bra ut tack och lov :-)

Efter det lyssnade vi på bebisens hjärtljud. De låg på 153 slag/minut. Det är några slag i minuten mindre än vad Diza låg på vid ungefär samma tid.
Dessutom var det en livlig rackare där inne. Man hörde i den lilla "micken" (eller vad det heter), som bm lyssnar med, varenda gång den sparkade. Och det var ofta :-)
Jag visste det! Jag har redan kännt den sparka, det gjorde jag första gången i typ v 13 el 14. Tydligen så kan man känna det mycket tidigare andra gången. Skönt att man inte bara inbillar sig :-D

 Tjingeling!

Vecka 16

Hejsan,

Jag vill börja med att tacka för alla gratulationer! :-)
Vi är givetvis superglada över denna nyhet, alla tre ;-)

Tänkte lägga till lite fakta om vad som händer i magen denna veckan (om någon tycker att det är intressant...). Gick ju som bekant in i vecka 16 igår.

 Tjingeling!


Då blir vi 4 istället!

Ska nu gå på lunch men först, eftersom denna måndag är utomordentligt tråkig (!!!), så tänkte jag berätta en nyhet!
Eller nyhet och nyhet, eftersom jag idag går in i v 16 så har vi ju vetat det ett tag, vår närmsta familj vet det ju också. Japp, vi ska ha en bebis!!
Diza ska bli storasyster :-)

Måste dock säga att vi var duktiga på att hålla det för oss själva ett tag denna gången ;-)
Var mycket otåligare förra gången :-)

Det är en av anledningarna till att jag är så otroligt trött hela tiden...
Dagen till ära har jag beställt de första mammakläderna. Lika bra att förbereda sig för mina egna kläder börjar spänna lite ;-)



Denna fast blå med vita ränder


Och denna, båda från HM

Det andra jag ville ha var redan slut så det fick bli dessa bara... också lite till Diza och Ola såklart ;-)

Nu: Lunch!

Tjingeling!


första vårblomman!...

240195c1eb91c64c93728e53feb1aa84.png

Kolla varifrån!

första vårblomman! Hittade snödroppar under turen i skogen :-)


Max och Godis

Idag ska jag till en kompis direkt efter jobb. Vi ska verkligen svulla idag!

Det blir hamburgare från Max och godis. Gott ska det bli!
Också Let's Dance såklart! Måtte Willy åka ur idag, annars är det skam!!

Yummi yummi yummi I got love in my tummy


Tjingeling!

Dizas skor!

Idag hämtade mormor Diza på dagis. Både Ola och jag skulle jobba över så mormor to the rescue!!
Diza och mormor har varit iväg hela dagen med moster och kusinerna. De har gått i en massa småaffärer och strosat.

För ett tag sedan fick Dizas kusiner, Tindra och Joanna, nya skor. Tindras skor blinkade och Diza blev helt frälst ;-)
Hon ville också ha nya skor. Så jag lovade henne att vi skulle åka och handla sådana (efter löning förstås). 
Hon tog det vädigt bra, men sa att hon skulle börja spara till sina skor. 
Hon fick till att börja med 20 nånting kr av mormor. Diza har hela tiden sagt att hon skulle spara de till skor. Sen har hon fortsatt att spara efter det.
Mormor tyckte hon var så duktig att idag när de var väg allihopa så köpte mormor skorna till Diza!!! Dessutom fick hon en spargris att stoppa pengarna i som hon redan sparat ihopa. Gissa om Diza blev glad!!
Hon har varit så noggrann och försiktig med sina skor aå det verkar som om det är det dyrbaraste hon har :-)

Hon har verkligen varit jätteduktig!



Tjingeling!  

Soffsovare

Igår somnade jag på soffan klockan sju. Eller den var nog inte riktigt sju för Diza hade inte gått och lagt sig än.
Tur att Ola inte jobbade. Han var hemma och tog hand om nattningen (trots att det inte var hans tur)...

Så jag missade min systerdotters teateruppvisning för detta. Men jag hade som tur var inte lovat att komma, utan jag skulle försöka komma. Har jobbat över varenda dag denna veckan så de (syrran o co.) har också förståelse som tur är.

Räknar ner dagarna till påsk för, tro det eller ej, men då har jag tagit ledigt en extra dag!!!
Så den 1 april ska Diza och jag vara hemma och mysa :-)

Tjingeling!

Strålande sol!

Det är strålande sol idag också! Solen är så skarp så mina ögon tåras, men det gör inget. Sol är sol som är sol! Det är det vi längtat efter i månader :-)
Man kan njuta när man sitter inne och tittar ut men när man väl kommer ut så är det bitande kallt.


Just nu är jag otroligt trött. Jag har problem att komma upp varje morgon...
Tror jag måste köpa järntabletter.

Nu: jobb!

Tjingeling!


Dagens Diza!...

08c227cc87954fad150eb9947b63246f.png

Kolla varifrån!

Dagens Diza! Rockig tjej idag:-)


Härlig söndag!

Denna söndagen (eller rättare sagt denna helgen) har gått i effektivitetens tecken!
Vi har tokstädat hela helgen.
Igår var det nedanvåning, golv dammsögs och tvättades, soffan dammsögs, matrumsstolarna dammsögs, mattorna rengjordes, dammtorkning överallt osv osv.
Idag har jag tagit itu med tvätten, medan Ola dammsugat ovanvåningen och städat Dizas rum (medan hon var och lekte den lilla lyxliraren ;-)).

Dagen började med att jag blev väckt av Ola (som tur var) för min klocka hade inte ringt. Han hadde varit och köpt bullar, så vi dukade fram till frukost och läste tidningen.
Sen kom kusinens fru med barn och hämtade mig och Diza. Då var det dags för Hoppis och Skuttis, som tjejerna tjatat om väldigt länge ;-)
Efter Hoppis och Skuttis så ville tjejerna, i vanlig ordning, leka. Det har blivit lite tradition på söndagarna efter jympan att tjejerna leker med varandra.

När jag kom hem satte vi igång med det jag berättade innan. Sedan tog vi en paus och körde till mina föräldrar och fikade, sen körde vi hem och fortsatte.
Jag körde och hämtade Diza. Vi käkade, jag la undan det sista av kläderna och nu har Diza gått och lagt sig och vi har kraschlandat på soffan, helt utslagna.

Dessutom har det varit strålande solsken (fast det varit väldigt kallt) så det är kanske därför man fått lite extra energi ;-)  
Vi känner oss väldigt nöjda med helgen iaf!

Tjingeling!

The Twilight Saga: Eclipse

Här bjuder jag på den första trailern till den nya Twilight filmen; Eclipse.

Jag längtar väldigt mycket tills filmen kommer ut den 30 juni i sommar!  




Tur att jag läst böckerna och vet hur filmen slutar... ;-)

Mycket nöje!

Tjingeling!

Godmorgon lördag!

Vaknade upp till ännu en gråmulen dag för lite mer än en havtimme sen, av att min telefon ringde. Är så himla trött nuförtiden, jobbet har varit en pina torsdag- fredag denna veckan faktiskt. Det var iaf brorsan som skulle spela bandy och ville att vi skulle komma och hämta Diza. Hon sov över där igår.

Hockeyn gick bra igår 3-1 till Mif! Jag lämnade och hämtade grabbarna, sen körde jag dem hem.
Är ju inte så ofta de sticker iväg på sånt här, så man få väl ställa upp.

Nu ska vi fika, Ola köpte med sig franskbröd hem.

Tjingeling!

Ja tror ja dööör....






Tittade ut! DET SNÖAR!!! Mycket också...
Var fanken tog våren vägen.... *suck*


Hockey ikväll

Japp, ikväll är det hockey... Fast inte för mig.
Ola fick fyra fribiljetter av sin far för han kunde själv inte använda dem av någon anledning.
Så han bjöd med sig min bror, vår svåger och min kusin. Han svamla om att det var en viktig match för det var tydligen kval för MIF ikväll. Ja, jag har jättebra koll...
Är trött som ett troll så det blir mys i soffan för mig och Diza ikväll. 

Tjingeling! 

Blogga som andra

Nu på lunchen kollade jag igenom lite bloggar. Helt otroligt vad "alla" hinner blogga mycket.
Just nu är jag inne i en period då jag har inget att blogga om.
Vädret är grått och trist, när jag väl kommer hem från jobb (har jobbat över nästan varje dag denna vecka) så är det att äta, mysa lite med Dizen, sen är det natti natti.
Igår hann Ola till och med att gå och lägga sig strax innan jag kom hem (han har jobbar natt hela veckan).

Nä, ska man hinna blogga så mycket som andra gör (ni vet dem bloggarna med alla besökarna) så ska man antingen inte jobba heltid eller jobba typ oregelbundna tider.
För jag hinner (och orkar) då inte göra något annat som kan vara värt att blogga om mitt i veckan...

Tjingeling!

Alltid olämpligt...

Igår när jag satt på jobb så ringde min telefon.
Det var från Manpower. Hon ringde för att erbjuda mig ett jobb som inköpare!!! Det har aldrig hänt förut...!!!
Jag var på intervju i julas, men fick inte jobbet då. Hon skulle höra av sig igen i februari- mars om det blev aktuellt med en ny tjänst.
Jag hade såklart glömt bort detta eftersom jag fått förlängt där jag är nu.

Varför varför varför händer detta när jag inte kan ta jobbet???????
Det är inte klokt! Detta kommer antagligen aldrig att hända igen, och när det väl händer, ja då kan jag inte ta det... *suck*

Men hon sa att jag skule höra av mig igen när det var dags at söka jobb, så helt nattsvart är det väl inte (peppar peppar..)

Tjingeling!

Olas bakverk!...

0-42aa6e51ad268d66d7ede3caba558589.png

Kolla varifrån!

Olas bakverk!


Diza med...

067a2d7007536ba64a124292375d05ca.png

Kolla varifrån!

Diza med sin nya kusin, lilla Tino


Vårkänslor! Titta...

0-3b3de0065a622358d293d465336c3895.png

Kolla varifrån!

Vårkänslor! Titta vad gott! Idag köpte vi jordgubbar, de doftar ljuvligt!


Äntligen Fredag!!!

Nu är den här! Den bästa dagen på hela veckan!
Också lyser solen! Det är kallt, men solenlyser och man blir genast piggare och gladare!

Dizas dagis är stängt idag, kom vi på igårkväll, men som tur är kan mormor ställa upp och hjälpa oss! Diza tog med sig sin kossa och, givetvis, sin rosa gitarr. Det första hon gjorde när vi kom till mormor bvar att sätta sig i soffan och spela gitarr ;-)
Igår när hon satt hemma i vår soffa och spelade gitarr så sjöng hon också! jag ska spela in henne en dag :-)

På torsdag nästa vecka ska vi till vår nya bank :-D och skriva på papper. Vi ska äntligen byta bank! Det måste vara månadens bästaste nyhet! Tjoohoo!!

När jag slutar i eftermiddag ska vi ut och slåss i mataffären. Inget man vill fredag eftermiddag, men vi måste verkligen!

Tjingeling!


Ultraljud

Idag var jag på Ultraljud för min vänstra njure som jag har en cysta i. Den såg väl ut som den gjorde sist, inga förändringar.
Däremot så upptäcktes det att jag har "en vandrande högernjure"!!!
Vad fan är det??
Jag måste ha sett ut som ett frågetecken när han sa det! Men tydligen har den vandrat upp och satt i närheten av gallblåsan (???) för det var däruppe han gjorde ultraljudet på högersidan. Det var också så vi upptäckte att jag har gallsten... Inte konstigt jag får ont när jag ätit...

Vad är det här nu då?! Vem har en vandrande njure?! Det har jag aldrig hört talas om bara...
Han sa att det är sälsynt att de brukar se kanske en patient på en månad med det. Men idag hade han haft två patienter med det?!?!

Jaja, skönt att inte cystan vuxit denna gången iaf.

Imorgon är det fredag!! Tjoohoo!! Ska strax gå och lägga mig så den bästa dagen på hela veckan kan få börja ;-)

Diza Update

I förrgår ringde Diza till sin mormor och morfar och berättade att hennes gitarr gått sönder. Två strängar hade gått av och den gick inte att laga längre.
Hon berättade att hon önskade sig en ny gitarr (eftersom morfar spelar så älskar Diza också det) och att den skulle vara rosa.
Mormor sa att de skulle köpa en på Toys R Us. Så sa Diza; Ja, också får vi måla den... (eftersom de inte hade någon rosa där)

Igår var mormor och morfar ute på några ärenden och de passade på att kolla (läs: letade febrilt) i några olika leksaksaffärer. Och tro det eller ej, men på Jättekul så sprang de på det sista exet av en rosa gitarr!!
Behöver jag säga att Diza blev överlycklig??
Hon spelade ända tills hon skulle lägga sig, sen flyttade hon bort saker från sin lilla prinsessoffa på sitt rum och la den där. För den skulle ligga mjukt...
(Samma gitarr som hon spelar på i förra inlägget)

Imorse vaknade Diza tidigare än f-n själv för hon hade haft en mardröm och ville inte sova mer. Så när vi gjorde oss i ordning var hon pigg för en gångs skull.
Så när jag stod och gjorde mig i ordning så bad jag henne göra en sak (som jag inte kommer ihåg längre) då sa hon; *suck* Mamma! Du gör mig förvirrad!!!

-Förvirrad?? sa jag.

- Ja! Förvirrad!

Antagligen något hon snappat upp någonstans... Lilla snäckan.

Tjingeling! 


Rosa gitarr!...

37a77fa30988bb918ace7589794d66ca.png

Kolla varifrån!

Rosa gitarr! Här sitter Diza klädd i svart o rosa och spelar på den rosa gitarr hon fått av mormor o morfar.


Update tandläkaren

Imorse när Diza vaknade började hon med att gråta och säga att hon hade ont i magen. Aah nää, tänkte jag. Hon har haft mycket ont i magen under en längre period.
Men så frågade jag henne om det var för att hon skulle till tandläkaren. Då sa hon ja.
Efter en stund lugnade hon ner sig och åt frukost och vi gjorde oss i ordning.
När vi satt i bilen på väg till tandläkaren så sa hon att hon i nte hade ont i magen längre.
I väntrummet började hon jaga upp sig igen och jag började tänka: "Men för fan kom igen nu och kalla oss då..." 

Till sist kom vi in och väl därinne gick det ganska bra. Lite avig först men det tog inte lång tid innan hon kunde svar på frågor osv. Tandläkaren fick till och med (med min hjälp såklart) kolla på hennes tänder med spegelen!
Innan vi gick fick Diza lova ett par saker som vi ska göra nästa gång och går det bra då så ska vi ta ett litet längre uppehåll *YAY*

Hon valde ytterligare en groda med sig hem idag. Hon gillar verkligen dem ;-)
När vi kom till dagis sa hon till fröken att det var prinsen :-)
Hon har pratat mycket om Prinsessan och grodan som vi var och såg i söndags!

Tjingeling!

Diza i...

193888e020d52403d6f0379cf1b7499d.png

Kolla varifrån!

Diza i sina nya kläder från Me and I! Nu ska vi till tandläkaren innan dagis o jobb. Tjingeling


Som vanligt

Ja, det var några dagar sedan jag skrev. Det är för att jag är sjuk och extremt trött som vanligt...
4e sjukdomsveckan för mig nu.
Igår började mina arbetskamrater att tjata på mig att jag skulle ringa doktorn så idag gjorde jag det. Var där i förmiddags och tog prover. Så på fredag får jag veta om jag behöver någon medicin eller nåt. Men han sa att hals och öron och sånt såg bra ut, så jag får väl gå med det...
Nån gång ska man väl bli frisk...

Imorgon ska jag med Diza till tandläkaren igen. Vi gå ju dit och övar eftersom hon blir hysterisk varje gång vi ska dit (eller till doktorn). Efter besöken får vi med oss ett av tandläkarens verktyg hem som vi kan öva med. Första gången fick vi en spegel med oss hem och det gick bra, men sist fick vi med oss det dära spetsiga verktyget som "skrapar" med på tänderna. Det har inte alls fungerat. Tror hon tycker det är obehagligt eftersom den är spetsig...
Ja, där är inte så mycket att göra. Får säga till tandläkaren att det inte har gått bra denna gången så får vi väl öva lite till... 

Nä, nu får jag gå och lägga mig.

Tjingeling! 

RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!