Så var det det här med graviditetskilona...

Ja, jag gick ju upp 21 kg denna graviditeten. Var jätebestämd på att jag inte skulle gå upp lika mycket denna gången som första gången. Men tji fick jag, gick upp lika mycket eller kanske ett kilo mindre ;-)
Men jag kan ju trösta mig lite med att det var utom min kontroll, jag samlar ju på mig sjukt mycket vatten under mina graviditeter. Trilar jag och slår mig så blöder jag inte, det sipprar vatten. Så mycket vatten samlar jag på mig. Eller något i den stilen ;-)
Nu är det iaf dags att ta tag i vikten. Jag gick ner 10 kilo ganska snabbt. Vilket innebär 11 kilo ner till där jag var innan (gärna några till). Det tuffa livet började i måndags! Men vid invägningen visade det sig att efter jag slutat amma hade jag gått upp 2 kilo till *bläääh*
Så det innebär 13 kilo att gå ner. 

Jag hade hamnat i "godis och coca träsket" och det bästa sättet (för mig) att bryta detta är att göra det drastiskt och för mig är det drickdiet a'la cambridgekuren. 
Hade inte tänkt att gå på det så länge utan ser det mest som en "reningskur" denna gången. Man rensar kroppen på en massa skräp och man kommer ifrån sockerbehovet.

Utöver det är det ju såklart motion som gäller. Men eftersom man inte ska träna för hårt under denna kuren så är det bara gång i skogen som gäller just nu. Men skabruka allvar sen när jag äter igen.

På måndag har det gått en vecka och då ska jag berätta hur mycket jag gått ner. Håll tummarna att det gått bra. Sen kör jag kanske på en vecka till.

Tjingeling!     

Kommentarer
Postat av: Sandra Cliffmark

Du e duktig som tar tag i det så snabbt och det svåraste e ju faktiskt o börja o den biten är ju redan avklarad så jag håller tummarna för dig!

2010-10-17 @ 10:44:22
URL: http://teklacliffe.blogg.se/
Postat av: Jyoti

Tack! Ja, fy vad drygt det är, är så sugen på all möjlig mat just nu ;-)

2010-10-17 @ 21:13:49
URL: http://minegenlilla.webblogg.se/
Postat av: Sandra Cliffmark

Ja det e hemskt, börja jobba 4 skift vet jag för alla på jobb rasar i vikt, jag har gått ner 3 kg helt gratis, men sen e där dom stackarna som redan var föööör smala men ändå rasat!

2010-10-18 @ 22:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!