Bara oflyt och FETA böter!!!!!

Ok, den senaste tiden har bara vfarit späckad av oflyt och negativ energi... Kan börja med förra veckan; hade en tenta som gick sådär alltså. Kan vara godkänd men det kan lika gärna ha gått åt helvete. Samma dag kom jag hem och skulle flytta på laptopen, med något annat i den andra handen, och på nån konstig vänster så bara datorn gled ur handen på mig och *pang* ner i golvet. Den går att surfa på och sätta igång och sådär men den går inte att skriva på... Förvisso var det dags att skaffa en ny men vi hade ju tänkt vänta med det tills jag slutat skolan, det passar sig inte RIKTIGT nu...
Vill även tillägga att jag var extra "svag" i armarna eftsom jag åkt wakeboard på lördagen, som för övrigt var jäkligt rolig. 
Fick en del bilder av min kusin så jag ska berätta om det och visa nån bild i nästa inlägg.

Resten av veckan bestod av pluggande till nästa tenat som var idag. Ola jobbade över tre dagar...
I lördags skulle vi gå på Genarpsdagarna, vad händer jo det öser ner heeela lååånga dagen. Fast vi hade kul ändå!

Tentan idag gick inte ûberbra... Förhoppningsvis är jag godkänd men den som lever får se. Ja så är jag då på väg hem, Ola smsar mig och ber mig köpa med mig snus hem. Så jag kör in om Statoil, köper snus och en korv till mig själv.
Kör igen, telefonen ringer och jag svarar. Så jag kör bara på ren rutin, samma väg som jag kört tusentals gånger. Ingen bil kommer och jag kör, inget bälte hade jag heller, ingen bil kom så jag kör ut. Kommer 500 meter längre bort och ser att nån blinkar i nacken på mig. CIVILAREN!!! FAAAN...
- Kör efter oss...
- OK...
Du stannade inte vid stop-plikt och inget bälte. Varsågod 3250 kronor i böter!!! Vi har filmjat dig, vill du bestrida?
-Ehh, nää...

Vilken skitdag! Laptopen får nog vänta fast jag behöver en i skolan. Shit oxå...

Jaja, ska väl vara glad att de inte tog mitt körkort. Vissa straffar han med detsamma...   

Fan! Vilken skit...

Allt är totalt värdelöst. Är såååå less på skolan!!! Har offentlig upphandling nu, ska ha tenta på måndag i förhandlingsteknik, för att de planerat så jävla dåligt. Sen en vecka senare har vi tenta i Offentlig upphandling... Så nu är det plugga, plugga, plugga hela helgen utom nån timme imorron då jag ska åka wakeboard.

Till nåt helt annat så hittade jag en statist sida igår där man kan anmäla sig. Funderar på det... Hade kunnat vara rätt roligt. Det var ju mitt förstaval (mediebranschen), men inte direkt nåt jag satsat på... Har ju varit på inspelning en gång då jag tävlade i läktaren på det spelprogrammet med Martin Timell. Han är rätt rolig när kameran är avstängd. Mycket roligare än vad jag trodde.
Åh, vad heter nu programmet igen???
Det programmet där man väljer väskor och hoppas att man undviker väskan med det högsta beloppet... Skitsamma.

Hittade dessa älvorna. Tyckte de var rätt coola, skulle man inte kunna ha nån av de som tatueringar?

Söt men ändå cool...oxå cool...


Får fundera vidare på det. Men efter tentan. Nu måste jag plugga, ska snart iväg igen.

Tjing tjing 


Tatueringar

Surfade runt och letade efter snygga tatueringar, eftersom jag äntligen bestämt mig för att tatuera mig. Ska antingen ha en älva eller skriva Dizas namn. Helt beroendes på vad jag hittar...
Fick i present när jag fyllde 19 (7 år sen!!!) en tatuering av mor och far... *hmmm*  Jaja...
Ska se om den går att casha in hehehe
Troligtvis blir tatueringen svart/vit, men kan även tänka mig svart/vit med inslag av EN färg. Ja, helt beroendes på vad man hittar.

Hittade i allafall två tatueringar jag INTE ska ha, men de var ändå rätt komiska och den andra rätt häftig på sitt sätt. Krävs verkligen mod för att göra dessa :-)

en tatuering jag INTE ska ha, OM den är riktigt är killen en riktig våghals

Tatuering som bara syns i UV-ljus. Rätt cool, men meningslös för min del...

Vardagsliv...

Jaha, då var det igång igen plugga, jobba, tenta, jobba, plugga, jobba, tenta, jobba.... *suck*
Har tenta på måndag, sen tenta måndagen efter igen. Så får vi ett case på fredag som oxå ska in. Har pluggat till 23 på kvällen nu två dagar i rad och jag kan inte det ett dugg bättre.
Är riktigt less på det och varje dag får jag kämpa för att inte hoppa av... Hoppas jag får jobb om inte efter denna praktiken så i allafall nästa period, annars känns det helt meningslöst. Det är tuff konkurrens på den marknaden och det krävs kontakter därför måste jag få jobb direkt.

Så ska jag åka wakeboard på lördag, och det ska bli riktigt skoj, fick veta idag bara att det är inte många som ska med och det är lite trist tycker jag. Jaja, jag är i allafall glad att några av tjejerna hänger med...

Vi har fått nattgäst idag, var och hämtade Diza hos syrran så ville hennes äldsta dotter sova hos oss. Det är bara kul för det är inte ofta de vill det. Kul att hennes flickor vill hit också så det inte bara är Diza som vill till syrran, och gråter krokodiltårar när vi ska hem...

Ola jobbar till sent idag, är kris på hans jobb så han får ställa upp, han är ju lite chef på sin avdelning så då får han ta sitt ansvar ;-)

Kattungar

Körde ner en sväng till mor och far. Alla barnen är helt upprörda, de har hittat övergivna kattungar. De är inte mer än några dagar gamla. Så vi har köpt modersmjölkersättning och ska försöka rädda de två sista. Men de är så små så tror knappt att det går. Det är väldigt tråkigt, men vi ska göra vad vi kan...

Ensam igen...

Jaha, då satt man här en lördag kväll. Familjen har somnat... Jag tvingade dem att titta på Tillbaka till framtiden (mina favoriter *hihihi*), så kanske lite mitt eget fel.
I alla fall, filmen tog slut så jag bestämde mig för att titta på lite fler bilder från bröllopet. Har hittat några till som jag ska lägga upp. Ska åka och framkalla engångskamerorna i veckan. Sen hoppas jag att det trillar in fler skivor  veckan som kommer.
Hela följet+ Neo 080802
Hittade denna, tyckte det var en rätt så fin ögonblicksbild...



Jaguaren vi åkte mellan kyrka och lokal
Här är bilen vi åkte, är supernöjd med valet och chauffören var jättetrevlig och väldigt seriös, vilket är väldigt positivt. Han hade till och med med sig champagne till oss :-)


Våra små tjejer...igen...
Kunde inte låta bli att lägga upp ytterligare en bild på våra söta näbbar. Är de inte världens sötaste??? (Sa mamma/moster/faster...*hihihi*)


Bara ögon för varandra...
Oxå en bild på oss, jag gör en lite konstig min (som vanligt) men de får man ta... Tyckte bara den var tagen i ett fint ögonblick :-)

Wakeboard

Ok, det blev ingen wakeboard idag. Han verkade lite oseriös så syrran bokade om det tills nästa lördag fast på ett annat ställe. Så (förhoppningsvis) på lördag smäller det!!!!
Det ska bli riktigt skoj, hoppas jag blir lika biten på det som Ola blev på dykningen :-)
Men det ska bli roligt!
Förresten så hittade min kusin en bild på mig och min kusin, när vi var på min möhippa, på sydsvenskans hemsida. Den kvällen var oxå riktigt rolig. Jag hade på en vit-rosa blommig tantklänning, slöja och en skylt som blinkade girls night out. Inte så vackert men sååå skoj!!!
Tack än en gång tjejer, det liksom bröllopet var fullständigt oförglömligt :-)
Här är vi!
Jag och kusi Sandra och Susanne i bakgrunden.

Hektisk dag

Nu ska vi snart iväg. Ska till Olas kusin, så har bara tid med ett snabbt inlägg. Har varit i skolan idag, vi har en kurs som heter förhandlingsteknik nu, snart tenta... *suck* Nu har vardagen börjat igen, Skola och jobb...
Ska lägga in fler bilder imorron från bröllopet, ska även få bilder från möhippan, så vi får se om de finns några rumsrena som man kan lägga in här *hihihi*
Imorron blir det (kanske) wakeboard, beroendes på vädret. Det är oxå en del av möhippan, men det gick inte då för det blåste på fel håll. Men jag håller tummarna för att jag kan åka imorron!!!


Fick en cd-skiva

Idag fick vi vår andra cd-skiva från bröllopet :-)
På bröllopet delade vi ut cd-skivor till alla gästerna så vi kunde få allas bilder, och nu börjar de äntligen trilla in hihihi. Hoppas bara att folk inte glömmer bort oss...
Men det har ju inte gått en vecka ens så jag får nog vänta lite innan jag börjar tjata hahaha.
Men än så länge har det varit jättefina bilder. Tack så mycket kusins fru A och moster J!
Nä, nu kallar sängen!
Natti natti!

Nu är vi gifta!

Ola, jag och bestmenenJag och mina tärnorOla, jag och näbbarnaJag och vår dotterOla o jag och våra föräldrarDiza och hennes fötterOla med grabbarnaHela följet

I lördags gifte vi oss. När jag vaknade på morgonen och tittade ut och såg de gråa regnfyllda molnen blev jag ledsen, jag tänkte det har varit så fint hela veckan så regnar det idag!!! Men jag tänkte där är ju ett antal timmar kvar så solen hinner säkert titta fram och mycket riktigt när jag satt hos frissan gled de gråa molnen bort :-)
När jag var färdig hos frissan åkte jag och de fyra näbbarna hem och mötte upp tärnorna som var färdigsminkade och friserade, med 1,5 timmar kvar satte jag mig och blev sminkad. Jag hade försökt bränna ut låten vi skulle dansa första dansen till halva natten och en större del av morgonen utan framgång, så under tiden jag blev sminkad så försökte jag en killkompis och en tärna att bränna ut den till mig. Men när klockan var kvart över 2 så var han tvungen att sticka och göra sig i ordning, så vi fick chansa på att dj:n hade nån låt vi kunde dansa till.
Halv tre började jag klä på mig och med tolv minuter kvar rusade vi ut till bilen, så glömde syrran dikten så jag fick rusa in igen och leta fram den. Kändes som jag behövde gå på toa fast det var 2 minuter sen jag var där inne, men det var nog nerver bara *hahaha*
Som de flesta bröllop så började inte vårt heller i tid, men det handlade bara om några minuter. Det var jobbigt och jag skakade som ett löv. När vi skulle gå in sa jag till pappa att jag fick hålla hårt i honom så jag inte trillade, så skrattade han. Han berättade att mamma hade glömt näsdukarna, så skrattade jag. 
Först gick näbbarna, men brorsans tös vågade inte så syrrans ena tös gick modigt in själv, sen kom jag och pappa, efter oss kom syrran sen min kusin och svägerska. Jag fick ögonkontakt med Ola, han såg nervös ut, men framme med honom stod vår svåger och min bror.
Första psalmen varade läääänge... Sen sa prästen ett par ord sen skulle solisten sjunga, hon sjöng utan dina andetag, och jag gjorde ett tappert försök att hålla tillbaka tårarna, men några smet ut iaf :-)
Prästen gav oss lite papper. Det var bra, för gud vad svettigt där var.
Ceremonin fortskred, syrran läste sina stycken, det var dags för löften, Ola var nervös han gungade med händerna i takt med vad han sa han fick inte ut orden "och vara dig trogen" så jag hjälpte honom lite och när han väl sa det fortsatte prästen på nästa mening. Man hörde en våg av fniss genom kyrkan...
Sen var det ringarna, psalm, mer prat, solosång. Det gick fortare mot slutet. 
Vi gick ut, smet in igen genom vapenrummet där vi fick rätta till kläder och jag bytade plats på ringarna och när alla gått ut så gick vi ut igen och blev överösta med ris och barnen blåste såpbubblor.
Vår bil, en stålgrå Jaguar, stod uppställd utanför kyrkan. Så stilig!
När alla önskat lycka till, så var det dags att åka, chauffören hällde upp champagne till oss, sen bar det av. Vi åkte en runda innan vi vände om mot lokalen. Alla hade kommit dit när vi kom, så gick vi till baksidan för att fotas.
Efter fotograferingen minglade vi lite. Sen var det middag och pappas tal. Det var så roligt, han berättade om sitt hår som jag hotat klippa av för jag ville inte att han skulle ha nån hästarumpa, så jag fick komma fram och klippa av den inför alla. :-) Alla talen var så bra och alla telegrammen, så roliga och överraskande. Vi fick fotoalbum från möhippa/svensexa, en film om det, förklara våra konstverk (som jag ska erkänna gick inte jättebra för mig...), skoleken, en champagne som sprutade konfetti, sen efter tårtan gick pappa till micken. Så började han sjunga "Var fan, var fan e mitt band..." och ut kommer pappas gamla band!!! Som vi tjatat på honom om att spela på vårt bröllop men han sagt nej för de hade slutat, så har de planerat det hela tiden :-)
Så det gjorde inget att vi inte hade nån sång, för de spelade ´Ta mej till havet, och under dansen smällde mamma av guldkonfetti bomber. Allt var fantastiskt! Kom på att jag sa till pappa när vi gick in i kyrkan att i värsta fall så kunde pappa spela Wonderful tonght på gitarren så kunde Ola och jag dansa till den. Och det var den sista låten de spelade för kvällen... 
Sen var det fullt party, vi åkte till hotellet vid två
  

RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!