Årets första dopp! Diza var årets

MMS

Årets första dopp! Diza var årets första dopp i poolen. 17 grader... Detta är ju roligare än att bada i badkaret ju...


EXAMEN!!!

Känns litegrann som studenten fast ändå inte!

VILLE BARA SÄGA ATT IDAG TAR JAG EXAMEN!!!

Tjingeling!!!

Svågern kom in om med en bukett bl

MMS

Svågern kom in om med en bukett blommor innan ja skulle sticka! Han o syrran ville säga grattis:-) Är de inte gulliga så säg? Nu ska ja sticka till lödde. Adios!


Aaaannnd I'm done!

Ojdå, idag har det varit väldigt dåligt med uppdateringen. Men nu lagom till examen så är jag superförkyld och mår RIKTIGT RIKTIGT kass...

Idag redovisade jag och opponerade. Jag är nöjd med min insats :-) Nu har jag bara ett par småsaker som jag ska skicka in ikväl. Men jag är i det stora hela färdig med min utbildning!!! Imorgon är det examen som gäller!!!


Imorgon bär det av till lödde. Vi ska se om vi hittar något att ha på oss på kvällen när vi ska fira med klassen!
Efter det ska jag försöka hinna ta en jogingtur, men jag måste hinna sola :-)

Var en snabb sväng inom BikBok idag efter skolan. Hittade en JÄTTESÖT ljusgul singoalla de hade 30% på alla toppar sen fick man köpa ett linne för 69 kr. Jag kunde inte bestämma mig för en färg så expediten (som var den mest genuina och trevligaste expedit jag nånsin råkat ut för!) hjälpte mig att välja en som skulle bli snygg till toppen och svarta capri. Vi valde en aprikosfärgad. Jättesnyggt och somrigt. anken var att jag skulle ha det imorron men nu vet jag inte om det är tillräckligt festligt...

Jag har problem... ;-)

Tjingeling!

PS! Jag visar bilder på tröjorna vid senare tillfälle... 


Heminredningsparty

Jag har nyss kommit hem från ett heminredningsparty. En kompis har börjat sälja heminredning på homepartys. Det var inte jättedyrt men det är klart lite dyrare än vanlig hempartyn blir det ju, men guuud så fina saker där var.
Handla för lite mer än jag tänkt men det var det värt ;-)
Ska själv också vara värdinna för ett party senare och syrran ska ha ett. Det är ju bra, för allt det jag såg som jag ville ha, så får man nog försöka dela upp det lite :-)

Jag har inga bilder men det kommer sen när jag fått grejorna. Men jag köpte en jättefin prydnadskudde till soffan i fårull en innerkudde i dun och en jättefin stor ljuslykta som ser antikig ut i vit :-)

Tjingeling!


Shoppat...

Jag körde och hämtade mamma på sjukhuset, sen körde vi direkt och shoppade lite. Har desperat letat efter kläder till fredag. Men jag är rent handfallen när jag är ute...
Jag hittar många skitsnygga kläder men vet inte hur pass uppklädd man ska vara och därför hittar jag inget.

Men lite annat hittade vi! Jag köpte två capribyxor ett par svarta och ett par vita. Diza fick ett par svarta mexx-capri.

Oxå detta;

 
Detta armbandet tyckte jag var fint.


Denna söta tunikan fick DIza :-)

Tjingeling!

Godmorgon! Så här söt var mitt lil

MMS

Godmorgon! Så här söt var mitt lilla hjärta idag när jag lämnade henne på dagis:-) Till och med fröken anmärkte på hur fin hon var! Idag hade vi en skön sovmorgon, även Ola faktiskt som råkade försova sig. Det är hans tredje dag på kuren o stackaren är rent slutkörd. Funderar på om han kanske borde äta 4 mål istället... Ska kolla upp det, det KAN ju va så att han blir piggare efter tredje dagen också... Tjingeling!


Finn fem fel...

Hmm... Inte jättesnygga, men visst, känner man att man har en tusenlapp man bara måste bränna så kan man väl bränna den på dessa snyggingarna.


Det stod att det skulle kännas som att gå barfota...

Om jag skulle vilja det barfota, vet ni vad jag gör då?
Då går jag BARFOTA (alltså utan skor) och sparar mina tusen spänn... *hahaha*

Tjingeling!

Så lite kan göra så mycket!

Jag fick ett mejl idag som jag fortfarande är överlycklig för. Jag vill inte "avslöre" för mycket nu. För det behöver absolut inte vara nåt. Men det fick mig på VÄLDIGT bra humör!!!

 

Om detta blir verklighet så är livet helt fantastiskt!!! *hihihi* 
Men än ska vi inte ropa hej... ;-)
Bara svaret jag fick gjorde dock mig glad.

Tjing Tjong Luftballong!!!

Dizas dag på dagis...hmmm

Igår åkte mitt lilla monster med min syrra oc hennes familj till Ystad. De åkte till stranden och samlade stenar och snäckor och doppade fötterna. De hade en riktig mysdag.

Syrran och hennes töser hämtade Diza på dagis och i bilen på väg ner till Ystad berättade Diza en sak;

Diza: N, J vet ni vad jag gjorde på dagis idag?

N,J: Nää, vad har du gjort på dagis idag?

Diza: Jag och Leo gömde oss för fröknarna och pussades...

N och J skrattade...

Joanna: På kinden då?

Diza: NÄÄÄÄ!!! På munnen!

Tindra: Gömde ni er vid det gröna huset? Där brukar man träffas och pussas...

Vad är det som händer??? Jag fattar ingenting! Diza har inte fyllt fyra än! Tindra har gått på samma dagis som Diza men nu går hon i nollan, därför vet hon detta...

Herregud, what is happening to the world??? Hur reagerar man på detta? Hmmm....

Tjingeling så länge...

Tre dagar kvar!!!

Det är endast tre dagar kvar. Kan knappt fatta det!!!
Vart har två år tagit vägen???
Jag klagar inte alltså. Men veckan är fullsmockad. I eftermiddag är det sommarfest på dagis, sen efter det ska syster yster och jag in till staden.

Jag har dock ett problem, JAG HAR INGET ATT HA PÅ MIG PÅ FREDAG!!!
Jag vet inte alls vad man ska ha på sig. Det är ju inte som om man tar studenten. Det är examen bara...
Ska man ha byxor och linne? Klänning? Kjol? En säck? WHAT???

Ångesten är total. Sen hjälper det inte att alla (förutom jag själv) ser ut som de är hämtade från direkt från catwalken i Milano...

Ugh, ångest.

Tjingeling!

Inga kläder!!!

Efter praktiken idag körde jag och mötte upp kompis H på Nova.
Vi skulle ha kläder till examensdagen på fredag. Vi hittade INGET!!!
Inte en enda affär på NovaLund hade nåt klädesplagg till på fredag. Vet förstås inte vad jag letade efter, vet inte alls vad jag vill ha på mig...

Jag behöver hjälp med det här...

Tjingeling! 

Omstart... igen...

Jahapp, då var vi igång igen...
Började om igår, känns inte helt bra att det blir så hattigt fram och tillbaka. Går kuren, sen bryta för att man ska iväg, sen går man kuren igen, sen bryter man igen...
Skitjobbigt! Men nu kör vi på fram tills på fredag då jag tar examen. SKulle egentligen vara färdig då, men det kommer jag INTE att vara. Så en vecka till efter det får det nog bli iallafall...

Denna gången har dock Ola kört igång med mig. Han säger två veckor, men vi får se hur länge han pallar denna gången. Men jag ska peppa honom kan ni tro ;-)
Har precis beställt mat för ett par veckor fram.

Så, så ser det ut för tillfället.

Då var det ny vecka och den är i princip redan fullbokad. Imorgon är det sommarfest på dagis, sen ska syrran och jag iväg på en grej, på onsdag är sista dagen på praktiken och på kvällen ska jag till kompis S på inredningsparty, på torsdag ska jag till skolan och redovisa och opponera på ett annat arbete, sen är det EXAMEN (!!!) på fredag, så det blir fira med klassen sen ska jag och Ola till kompis H och hennes sambo och svira vidare. TJOHOO!!!

Tjingeling!

Det går framåt!

I eftermiddags var jag och syrran och sprang i skogen. Jag måste säga; Det går bättre och bättre :-)

Denna gången orkade jag springa hela rundan! Visst jag flåsade som ett ånglok men So What!!! Hihihi

Nu är all väven nere på ovanvåningen på den sidan som Dizas rum finns. Nästa steg är att slipa, sen har svågern lovat Diza att de ska åka och titta på färg till hennes rum! Vi ska dessutom passa på, nu när vi ändå tömt hennes rum, att köpa nytt golv :-)

Det är så kul när det händer saker här hemma :-)

Nä, nu ska denna hoppa i duschen!

Tjingeling!


Jäkligt trötta på väven! På nu åke

MMS

Jäkligt trötta på väven! På nu åker den sen ska vi måla om för hela slanten. Produktiv söndag var det här:-) Tjingeling!


Hälsar på hos mor o far...

Idag är hela klanen hemma hos mor och far och hälsar på. Eftersom jag gör ett försök att starta om på kuren, så sitter jag här medans de andra äter...
Alla kusinerna cousins leker och busar med varandra. Och lär sig en massa hyss av varandra.

Igår var vi hos Olas föräldrar eftersom hans far fyllde år. Det var trevligt, men ytterligare en gång avbröt jag kuren för att äta.

Jag sitter och väntar på att den projektrapport som jag ska opponera på på torsdag ska komma in på mailen. Deadlinen var klockan 17.00.
Hyggligt av henne att hålla deadlinen. Jag kunde varit färdig med opponeringen vid det här laget...

Jaja, strunt samma.

Tjingeling!

SÅ SKÖÖÖÖNT!!!

Äntligen! Nu är projektrapporten inlämnad. Så även om det skulle vara nåt skit med den så är det försent nu. Nu kan jag bara släppa det. Tills sent nästa vecka då vi ska redovisa. Men det är sista gången sen är det SLUUUUUT!!! :-)
Tänk att nu minns jag varför jag var så skoltrött när jag var yngre... Inte ens när det är nåt jag tycker är kul kan det hålla uppe mitt intresse en längre period...
myspace backgrounds images
Igår var syrran med familj här och vi grillade. Gott var det!
På kvällen stack syrran och jag och en kompis ut och sprang i skogen. Det går bättre och bättre för var gång måste jag säga :-)
Jag har aldrig varit så glad i att springa, men min sporre är att man får snygga ben ;-)
Och har man inte gener som hjälper till får man själv göra vad man kan *hihihi*
Vi brukar försöka springa ett par dagar i veckan.

Yes, see ya!

Tjingeling!

Nöjd! Denna tröjan köpte jag igår.

MMS

Nöjd! Denna tröjan köpte jag igår. Har den tillsammans med ett par ljusa jeans från Gina Tricot som ja kort för länge sen. Hade det på mig när ja åkte till skolan o lämnade rapporten. Tänkte ha det ikväll när vi åker o grattar svärfar, så ja får nog byta kläder på de håller sig rena o snygga;-) Tjingeling!


Äntligen! Nu blommar vår lilla min

MMS

Äntligen! Nu blommar vår lilla mini syrén. Är den inte söt så säg? Tjingeling


Diza åkte till mormor o morfar. Dä

MMS

Diza åkte till mormor o morfar. Där var nästan alla kusinerna o nu skulle de ha vattenkrig! Diza fick låna grejor av kusin Tindra:-) Tjingeling!


Var o köpte chokladpudding innan v

MMS

Var o köpte chokladpudding innan vi körde hem. Diza frågade mig om ja kunde öppna den, så sa jag nä, du får vänta tills vi kommer hem. Plötsligt sa hon, Ja! Jag klarade det! Jag tänkte inte så mycket på det, för syrran o ja satt o snackade. Så efter en stund tittade jag bak, då satt hon o slickade i sig chokladpuddingen... Hon njöt i fulla drag... Tjingeling!


C-C-C-Coola Puma!!!

Satt och internet shoppade innan (när jag BORDE gjort något helt annat...)

Jag hittade dessa riktig skitsnygga Pumaskorna! De påminner om ballerina skor fast i jäkligt coola pumaskor design!
Tänkte köpa till min dotter, men hon har för små fossingar. These badboys finns nämligen bara från strl 30 och upp...


De finns även i svart/grå.  Ni kan hitta dem på Ellos.

Tjingeling!

Nästan färdig, men var är motivationen???

Jag kan inte förstå att jag inte är mer motiverad. Jag är inte motiverad att göra färdigt det sista till skolan och jag är inte motiverad på praktiken.
Jag har hamnat i en ordentlig svacka kan man säga...
Jag tar min examen om en vecka och två dagar. Ändå är det så svårt att avsluta det jag måste avsluta för att kunna bli färdig. Projektet ska lämnas in på fredag klockan tolv och jag känner att det tagit alldeles för lång tid att genomföra. Av den enkla anledning att jag inte varit motiverad...
Hoppas det blir lättare. För just nu sitter jag bara och dagdrömmer mig bort från verkligheten.

Men det gäller inte bara skolan, utan jag har helt och hållet tappat motivationen att fixa därhemma, något jag tyckt varit jäkligt roligt innan, särkilt att se resultaten. Jag är inte heller motiverad att skriva på bloggen. Därav bristen på bloggandet...

Men nu är jag trots allt snart snart färdig med projektet, väntar bara på svar på en fråga av chefen. Något jag MÅSTE ha med i rapporten, annars hade jag skrivit färdig den nu...
FÖRHOPPNINGSVIS återkommer lite motivation när det möget är färdigt ;-)

Tjingeling! 

Diza älskar...

Diza ville se på Macken. Hon har aldrig sett det innan men jag berättade att mamma brukade titta på det när jag var liten. Så kom avsnittet denna låten;


Diza tyckte den var JÄTTEBRA och ville se den igen. Nu står hon vid din egen mikrofon och sjunger den... :-)

Tjingeling! 

Hemma idag!

Idag är Diza och jag hemma. Diza fick feber igår och i förmiddags kräkte hon ner hela täcket...
Nu tittar vi på Macken :-)

Det har inte blivit mycket skrivit denna helg men;
I lördags var syrran, jag och kusin S hos kusin A på tjejmiddag. Det var jättetrevligt och vi gick ut sen på kvällen. Tills tidig morgon. Varför ska man alltid släcka och stänga???
Men kul hade vi iaf!!!

Denna veckan ska jag lämna in mitt projekt så jag har en del att göra om man säger så...

Tjingeling!

Grattis alla Sofior!

Idag har jag namnsdag. GRATTIS TILL MIG! Ja, jag har ju så konstigt förnamn så det kommer aldrig att vara anledningen till en namnsdag för mig. Men däremot har jag "normala" andranamn. Så idag har alla Sofior namnsdag och jag heter ju Sofi i andranamn :-) (Men inte ens det stavar vi vanligt...)

Jahapp, idag börjar utdelningen av det vi har planerat under ett par veckors tid nu. Och ni som inte bor så när, som vi skickar till, ni får det på måndag!!! Hihihi

Sen vill jag tipsa om en radiokanal som äntligen kommit till lilla skåneland också. Nämligen Rockklassiker. I skåne sänds den på 106,1. En riktigt skön radiokanal med en blandning av 70-80 och 90 tals rock!
Man kan även lyssna på webben vilket jag ju såklart gör på jobbet, tryck HÄR och kom direkt dit!

Tjingeling!

Den dära gubben...

Kommer ni ihåg den gubben jag berättade om förra veckan? Han som var ute och sprang i skjorta och jeansshorts barfota med hunden?
Jag såg honom imorse igen :-) Fast idag hade han endast jeansshortsen på sig *hihi* Fast till hans försvar så regnade det ju inte idag ;-) Det är en så märklig bild när man ser honom...

Idag ska syrran och jag ut och springa en runda, sen ska jag börja dela ut det där hemliga som vi hållt på med ;-)
Åååh, så roligt!

Jag kan knappt fatta att det bara är TVÅ veckor kvar ills jag tar examen!!! Det är inte klokt. Sen kan man ju se fram emot en tid som arbetslös tack vare lågkonjunkturen. Vårt yrke är ju så himla beroende av högkonjunkturen så hade vi bara tagit examen förra året så hade det inte varit några som helst problem.
Jaja, första ska jag sommarjobba på min förra praktikplats. Alltid nåt :-)
Nån som känner till nån ledig tjänst som inköpare eller logistiker???

Tjingeling!

Åtta dagar avklarade...

Är inne på nionde dagen idag. Kuren går ganska bra får jag säga. Visst vissa morgnar man väger sig svär man lite ;-) men sen å andra sidan så hellre ner lite än upp lite.
Dessutom känns det på kläderna, vissa av dem. Är nästan lite upprörd över att behöva ta uppehåll på lördag, men det är endast för att jag vet hur svårt jag har för at komma igång igen...
Jag ser ju såklart fram emot tjejkvällen :-)

Igår när jag kom hem grillade Ola hemmgjorda biffar (han gör fantastiskt goda biffar) och pommes. Jag fick nästan slå mig själv på fingrarna för att undvika att ta en tallrik... 
Det är sånt som får komma sen. Det är ju inte så långt kvar och jag tänkte att jag skulle vara färdig när jag börjar jobba i juni. Det ger mig bara tre veckor till. Men det ska vi klara :-)


Tjingeling! 

Vilken fantastisk dag!!!

Vilket väder!! Solen skiner och jag vaknade inte fyra gånger inatt. Vaknade faktiskt bara en gång innan klockan ringde...
Ok, i och med att jag vaknade långt innan klockan ringde så hörde jag inte klockan imorse. Så jag vaknade när jag skulle köra. Sån tur var så skulle inte Diza till dagis idag, annars hade jag inte kommit "bara" 17 minuter försent till jobb idag. Nä, Ola och Diza är hemma de skubbisarna ;-)

Ok, då har en hel vecka gått på kuren. Totalt har jag gått ner 3,3 kg. Det mesta är vatten, så det är bara att kämpa på. Fram tills helgen då blir det uppehåll på lördag för tjejkväll, är ganska sugen på att gå ut och dansa faktiskt ;-)
Syrran och jag ska ut och springa idag och ev. en dag till denna veckan.

Jag vet inte vad fanken jag har gått och tänkt på men det är alltså NÄSTA vecka som projektet ska skickas in... Så jag har en jäkla massa att få färdigt tills dess, för jag har inte ens kommit halvvägs... Suck, nu börjar stressen igen. Jaja, jag ska lägga större delen av dagen på det, så jag får knappa på datorn tills fingrarna glöder :-)

Tjingeling!

Cambridge Dag 7!

Ojdå, har inte blivit skrivet NÅGONTING här idag. Ska försöka göra en sammanfattning av dagen.
Idag har jag varit GALET trött. Jag somnade halv tolv igår, sen vaknade jag 1.15, 2.30, 4.45 sen ringde klockan 6.15...

"Kur-mässigt" har det varit en jobbig dag. Har varit sugen på ALLT som mina ögon landat på (matmässigt). Så hjälpte det inte att jag har vägt mig två dagar på rad och imorse hade jag gått UPP 0,3...

Men jag tror att har man sovit dåligt så förbränner man inte lika bra under natten som om man får en god natts sömn. Sen pratade jag med en tjej över forumet som sa att man ska ha varit vaken en halvtimme på morgonen innan man väger sig. Det hade något att göra med vatten man binder under natten eller något i den stilen.

Men nu är en vecka avklarad och imorron är det vägning för hela slanten! :-)

Tjingeling!


Att göra idag...

Just nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig. Den är färdig om några minuter, sen ska jag hänga ut tvätten. Efter detta ska jag och syrran ut och springa en runda i skogen. Ska bli intressant att se, eftersom det var evigheter sen jag sprang. Har mest gått med stavarna, men det var också någraveckor sedan.

Efter det tror jag att vi äntligen ska bli färdiga med att sätta oss ner och planera lite...
Det börjar bli lite brådis om vi nu ska hinna. 

Diza och Ola ska ner en sväng till mormor och morfar. Olaoch morfar ska laga Saaben...

Tjingeling!    


Pappa hade också lite kul...:-)

MMS

Pappa hade också lite kul...:-)


Diza kör knallert! Hälsar på h

MMS

Diza kör knallert! Hälsar på hos farmor o farfar. Farfar har köpt en liten leksak:-) som alla kan ha roligt med! Tjingeling!


Sugarplum Fairys

Bandet består av fem killar från Borlänge. Bandet består av :
Carl Norén - Vocals & Guitar
Victor Norén - Vocals & Bass
Kristian Gidlund - Drums
David Hebert - Bass Organ
Jonas Karlsson - Lead guitar

 Victor och Carl som är med i bandet är småbröder till Gusaf Norén som är med i bandet Mando Diao.
Killarna har spelat tillsammans i 10 år och släppte sitt tredje album 2008.

Sugarplum Fairys- Escapologist

Vad fan hände...?

Ja, just det vad hände med den här killen???


Så här såg Matthew Broderick ut när han var med i Fira med Ferris (Ferris Bueller's day off)...

Och kolla på honom idag. Han ser ju ut som porrkung från 70-talet! Ja, visst blir man äldre, men snälla snälla, klipp dig och raka av polisongerna Matthew!!! Ta ett par tips från din fru...

 

Tjingeling!

Fredag fredag fredag!!!

God förmiddag alla bloggisar!

Ni kanske undrar varför jag skriver så sällan? Det är för att jag läser The Twilight Saga ;-)
Har läst tre böcker på mindre än två veckor. De är skitbra!!!

Kuren fungerar utmärkt, änsålänge *peppar peppar...*

Det blev ingen planering igår av det hemliga projektet. Syrran var en klenis, mådde inte så bra. Så beroende på hennes hälsa, så ska vi eventuellt planera ikväll istället!
Min dotter är rätt rolig. I förrgår när jag kom hem så frågade hon; Var är S? (En kompis) Till historien hör att jag inte pratat med henne om S eller någonting.
Det är ju bara det att S var en av de som skulle komma hem till mig och vara med och planera igår... (Fast det blev ju inget). Jag blev ju lite betänksam när hon sa så...

Angående min mors hälsa, hon var på utvärdering i onsdags. Det var goda nyheter, DEN HAR REGREGERAT! Vad det innebär vet vi inte förrän om 9 veckor, då hon ska tillbaka för en ny koll. Då får vi se vad som sker. Om det blir en omgång behandling till eller om det blir någon ny behandling. Hoppas den inte växer mer...

Tjingeling!

Hittat motivationen

Då var jag inne på dag tre på denna kur som många finner dum, löjlig, onödig osv. Men det är ju såklart inget jag bryr mig om ;-)
Nu har jag ju dessutom äntligen hittat den rätta motivationen! Så nu vetjag att det kommer att fungera bättre än de senaste försöken.
På tisdag nästa vecka är det vägning som gäller, så då får vi se!
Har många events på gång denna sommar då jag vill känna mig bekväm. Examen, midsommar, en annan grej som vi ska börja planera ikväll *hihi*, bröllop, Varberg och vår efterlängtade semester då jag vill kunna gå på stranden utan att känna mig obekväm... 
Jajamänsan, detta ska nog gå bra ;-)

Tjingeling!

Märklig syn...

Imorse när jag körde till jobb så såg jag en sak som fick mig att kolla både en och två gånger.
Det var en äldre man, han hade en grön skjorta och svarta shorts.
Han var ute och joggade.
Med sin hund.
Barfota...

Det regnade och var ca 10 grader.

Tjingeling!

Vårruset!!! Nu har vi vårrusat! De

MMS

Vårruset!!! Nu har vi vårrusat! Det gick helt ok, tog ca 10 minuter per kilometer. Jag o kusinen gick, andra kusinens fru sprang. Vi är nöjda med vår insats:-) Här sitter vi och fikar på vår picknick korg vi fick efter loppet eftersom vi var en grupp som anmälde oss:-) Tjingeling!


Shoppat lite...

Nu har jag varit och shoppat lite med syrran, mormor, Diza, Joanna och Tindra.
Joanna hade fått lite presentkort när hon fyllde år, Tindra skulle byta ett parskor som släppt i sulan och jag skulle köpa lite skivor...

Det slutade ju såklart med att vi handla liiite mer än vi skulle. Alla flickorna fick vars ett par sandaler av mormor. Diza fick dessa (eller ville ha dessa av de hon provade);



Så hittade jag en jättefin sommarklänning för bara 49,50 kr! Vilket fynd va?!?!


Fast Dizas klänning är lila, syrran köpte dock denna färgen till Tindra.

Sen stängde affären och vi fick köra vidare så jag kunde köpa skivor. Dock finns det väldigt få ställen med ett stort sortiment med skivor...
Men vi hamnade på MediaMarkt. Tanken var att jag skulle köpa Smashing Pumpkins samlingsskiva men den fanns inte men däremot fanns denna ;


Mellon Collie and the Infinite Sadness. Mmmm, så skön msik det är. Riktiga gamla godingar, brings back memories :-)
Ville även ha All American Rejects och Muse, men det fanns ju såklart inte...
Men det blev ju nåt iaf ;-)
Jag är nöjd, nä nu ska vi snart till mormor och morfar (ja, jag vet igen... ;-)) och grilla.

Tjingeling!

Vattenkriiiig!!! Diza är dyblöt

MMS

Vattenkriiiig!!! Diza är dyblöt, det droppar från håret. Papporna (Ola, broren o svågern) o alla barnen o morfar har alla vattenkrig hemma hos mormor o morfar. Det är high life o fullt ös, allt på en gång:-) Tjingeling!


RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!