Dagens Novalie! Idag har Novalie på sig tu...

2011-08-31_07_30 (MMS)

Dagens Novalie! Idag har Novalie på sig tunika (odd molly-stuk) och tights från Kappahl! Detta söta set är några av kläderna som hon fick i present :-) Tjingeling!


Den nya bilen...

...som Novalie fick i 1års present var en hit!

Jag har ju berättat att hon älskar bilar!! Hon rattar och tutar och har sig :-)
Igår filmade Ola henne när hon satt på bilen och lekte, om man lyssnar noga så hör man ett par ord också! Särskilt ett ord är väldigt tydligt ;-)



Haha, lilla hjärtegryn!

Tjingeling!

Inköp

I helgen var det ju lite festligheter i vår lilla by, så jag passade på att ta en tur dit för att gå och kolla lite, på lördagen.

Jag hittade ju lite saker som jag var tvungen att slå till på!

Diza fick en liten berlock (med bling bling i såklart ;-)) som man kan sätta i en kedja;



Novalie fick också detta urgulliga armband och även om hon hatar att ta det på sig (jobbigt att sitta still så länge ju) så älskar hon färgerna och pratar så gulligt samtidigt som hon fingrar på det. Särskilt när folk beundrar det ;-)



Sen fick jag ju köpa lite saker till mamman i huset också ;-)
Det var ju trots allt 10% rabatt :-D



Köpte även två mindre ljushållare i samma silvriga färg, men fotot blev inte så bra så när vi använder dem ska jag ta ett nytt foto.

Hittade även en gammal servis med röda små blommor på, så himla söt. Jag har satt undan den sålänge, har inte riktigt bestämt mig än, men det lutar åt att vi ska ha den :-)

Tjingeling!

Novalie går...!!!

...med stöd förstås ;-)
Men hon har inte varit så intresserad av det tidigare (att gå efter en leksak då), hon har gjort det lite försiktigt, men då har det varit att hon gått utmed bordet eller soffan.

Nu gick hon efter sin alldeles nya leksak som hon fick av oss i present (alldeles själv) :-)

 
Duktiga tjejen! <3

Tjingeling!

Dagens Diza!

Titta så fin Diza var innan hon hoppade på skolbussen till skolan idag!!


Tuffa leggings med skinn på insidan av knäna och ny tuff tunika! Båda från Name It!

Nu ska det vara lite tuffare kläder när man börjat skolan tydligen. Det dära söta kan man ha när man är ledig från skolan tycker Diza ;-)
Min stora tjej <3

Tjingeling!

Novalie 1 år!!

Grattis på födelsedagen mitt lilla hjärta! Kan inte fatta att det redan gått ett helt år sedan du först kom till oss!!


Du var en så snäll liten tjej, du sa inte så mycket så mamma var nästan rädd att hon inte skulle höra dig på natten! Även när du blev större så sa du inte så mycket, det var mest lite pipande och knorrande ;-)
Nu när du är ett helt år, så skfriker du fortfarande inte, men du ställer dig upp i din säng och pratar högljutt och skakar gallerna till spjälsängen, du skiner upp som en sol när mamma och pappa vaknar och hör dig och skrattar gulligt.

Du är så älskad av alla. Mamma, pappa och Diza, moster, morbrödrar och kusiner, farmor, farfar och morfar! Du hade mormor i ditt liv tills du var 6,5 månader. Mormor älskade också dig väldigt mycket och fast hon inte ville så var det dags för henne att flytta upp till änglarna och vaka över oss därifrån istället. Du har gått igenom mycket för att bara vara ett år. Jag önskar att du fått ha mormor i ditt liv, jag önskar att du skulle få komma ihåg henne åtminstone. Men vi ska berätta om mormor och visa bilder på henne, så hon kommer alltid att vara närvarande <3


Dopdagen! Glad liten prick, har du alltid varit och mycket hår har du alltid haft, men nu har håret ljusnat!

Du är en ganska blyg tjej, du tar inte alls stor plats i större grupper. Du håller dig i bakgrunden, så det är inte alla som får se ditt spralliga jag. Det visar du nästan enbart för mamma och pappa och Diza. På hemmaplan känner du dig säker och kan leva ut. Där är du högljudd, skämtsam och lite busig ;-)
Det är underbart att se hur mycket du älskar din storasyster! Du skiner upp som en sol när du ser henne och när hon kommer och leker med dig!

Just nu älskar du; allt som är rött(!!), bilar, bollar, de stora barnen, musik (Eric Saade och dance musik), dans (särskilt när du ser de stora barnen göra det), Tino och Pixie (kusiner) och att bada. Du kan bada huuur länge som helst. Gärna med Diza :-) 
Du klappar händer, virrar på huvudet och säger nej nej nej nej, sätter handflatorna uppåt i luften (slut-i-rutan), du skrattar så du kiknar när vi busar med dig, titt-ut är väldigt roligt särskilt om man blir lite skrämd.
Du vill inte bli matad eller pussas, men du älskar att mysa. Särskilt när du är trött eller nyvaken. Du somnar fortfarande på mammas eller pappas bröst till vaggvisor.

Grattis min älskade dotter på din 1 årsdag! <3
Tack för att just du kom till oss!



Tjingeling!

Jobbet drar igång!

Nu ska jag hoppa i säng, ville bara säga att imorgon drar vardagaen igång igen med allt vad det innebär. Det största är ju förstås att jag börjar jobba igen.
Det är med blandade känslor jag börjar jobba. Det ska bli väldigt roligt att komma igång igen och komma ut och träffa folk, men jag har en grym separationsångest.
Jag tror dock att den släpper, men jag kommer att sakna att spendera hela dagen med mitt lilla fjun och större delen av dagen med Diza.

Nu kommer nervositeten smygande inför alla mina nya arbetsuppgifter och arbetskamrater så det är lika bra att gå och lägga sig så man vaknar utvilad imorgon ;-)

Ska försöka uppdatera bloggen som vanligt, men jobbet och familjen (givetvis) får gå före.

Tjingeling!

Novalies presenter

Tänkte visa lite av Novalies fina presenter som hon fick idag!!


Dessa underbara kläder från Kappahl! Visst ser tunikan ut som en Odd Molly i barnstorlek??


Denna bedårande vinterjackan och Hello Kitty mössan! Perfekt med vinterjacka, blir ju ganska dyrt när man ska ha till två stycken. Denna var så cool, lite figursydd med lite militärkänsla över den :-)


Dessa regnkläder hade jag sett ut innan, och önskat mig till Novalie! Är de inte fina?? Kaxs från Kappahl med reflexer.


Denna söta Hello Kitty bilen! Tog bild på lådan då vi inte satt ihop den än. Det får bli ett uppdrag till Novalie och pappa imorgon när jag är på jobb. Novalie ÄLSKAR bilar!!


Denna roliga fick Novalie av oss!! Den spelar, blinkar, lära-gå och med bollar som man ska pricka i hålet. Hon gillade den väldigt mycket! Hon tycker om musik och bollar och bilar, så denna var perfekt :-)


Så här utslagen var Novalie efter kalaset! Hon är inte van vid så mycket stim och stoj. Men hon hade sååå roligt
:-)

Det var ett medvetet val att inte önska oss så mycket leksaker. Det finns en hel del kvar sedan Diza var liten (leksakerna blir ju inte särskilt slitna när barnen är så små) och när man har två så är det mycket utekläder som behövs. Oftast behöver man ju två uppsättningar av regnkläder och overaller, en att ha hemma och en till dagis/skolan.

Allt som allt en bra dag med en massa fina paket och en glad, tacksam och trött liten tjej!

Tjingeling!

Ett-års kalas

Idag hade vi kalas för vår lilla Novalie! Imorgon är det exakt ett år sedan hon föddes det lilla livet och eftersom det är måndag imorgon (och min första jobbedag) så valde vi att kalasa för henne idag <3

Hela förmiddagen har varit stirr och stress, men vi hann innan gästerna kom ;-)


Första paketen! Paketöppningen var väl sådär intressant ;-)


En till paket, nu börjar det bli lite roligare...


Födelsedagsgrisen!


Det bjöds på cake pops (två olika varianter)...


blåbärs tårta...


och nalletårta!


Lite konster charmades vi också med ;-)


Minstingarna lekte tillsammans lite medan storasyskonen var uppe på Dizas rum ;-)

Mamman i huset glömde att fota Novalies söta födelsedagsklädsel. Ska se om hon kan ha det på sig imorgon igen (på verkliga födelsedagen) så kanske pappa (som är hemma med Novalie nu) kan hjälpa oss att fota dagens!

Tjingeling!

Barnvagnsdjungel!

Vi har länge letat efter en sittvagn (hade inte skadat om det fanns liggdel till, men sittvagnen var viktigast) och mitt krav har varit 3 hjul, med svängbart framhjul. Helst ska den gå att köra med i skogen också eftersom vi ibland tar våra turer till skogen...

Syrran har en Phil och Ted som är helt ljuvlig. Underbar att köra och liten och smidig, men dock med två sittplatser (om man nu skulle behöva det) och dessutom finns det liggdel som man kan köpa till! Nackdelen är dock att den är väldigt dyr!!
Jag känner att det är för mycket pengar att lägga ut på en vagn när Novalie nästan är ett år och antagligen i huvudsak kommer att använda sittdelen och kanske inte åka vagn så länge till.
Diza slutade åka vagn tidigt, antagligen för att vi bor på landet och använder inte vagnen så mycket...

När vi var på Tosselilla i somras så visade min kusin mig deras sittvagn. De har en Baby Jogger City Mini. Den var enkel att fälla ihop, var inte heller särskilt stor i hopfällt läge. Även den var lätt att köra!

Så såg jag på allt för föräldrars hemsida att de, i deras webshop, säljer ut Baby Jogger City Mini för 2995 kr. Dock bara i svart;
Vagn BabyJogger City Mini Singel - Svart/Svart
Klicka på bilden för att komma dit!

Men jag vill ju ha den i grön/grå för att... ja, grönt är skönt helt enkelt ;-)

Så jag började leta runt på nätet, för jag ville inte förhasta mig och visst hittade jag den till sist!!

Den grön/gråa för endast 2989kr :-D

Baby-jogger-city-mini-svart
I annasbabyshop.se (klicka på bilden för att komma dit)!
Jag är SUPER nöjd!! Visst var den fin? Hoppas nu att den gröna färgen är lika fin i verkligheten :-)

Tjingeling!

Trött mama...

...denna lördagen! Novalie bestämde sig för att gå upp halv sex idag... Så det var bara till att glatt stiga upp ur sängen ;-)
Man kan ju inte annat än att le till det gulliga lilla morgonpigga monstret, för det är det första hon gör när hon slår upp tittorna! Hon ler världens största leende med sina två söta övertänder ;-)
Hon skriker faktiskt aldrig! Man vaknar av att hon står upp i sin säng och pratar och "skakar gallret" i spjälsängen ;-)

Ljuset från solen var konstigt imorse, det ljust men gult på något sätt. Men det kändes som om det skulle bli fint väder och mycket riktigt, nu lyser solen :-)

Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart så denna mamman kan vakna till liv ;-)  

Idag, efter städning, blir det nog en tur till centrum av denna lilla by, för det är firande där idag. En liten minifestival kan man säga :-)
Diza ser väldigt mycket fram emot att få åka karusell!

Tjingeling!

Sista lediga fredagen...

...innan jag börjar jobba! :-S
Det är många känslor som florerar kan jag säga. Det ska både bli spännande och roligt och läskigt och jobbigt. Läskigt för att det är en ny avdelning med nya arbetsuppgifter och arbetskamrater och jobbigt för att det är så jobbigt att lämna flickorna, särskilt Novalie. Hon är så mammig just nu och jag känner själv att jag har lite separationsångest. Även om hon ska vara med sin pappa i ett par månader så känns det otroligt jobbigt!
Får försöka fokusera det spännande och det roliga!
Hon kommer ju faktiskt att ha det hur bra som helst med sin pappa <3

Denna dagen har bestått av en slö förmiddag, träning, dammsugning av heeeela huset (blää vad tråkigt) och lite småplock. Men nu är det gjort, nu har jag bara lite undanplockning kvar sen är huset redo för kalas på söndag :-)

Mina flickor ligger helt utslagna bredvid mig här i soffan. Ska snart bära upp dem och gå och lägga mig själv också. Jag är gräsänka ikväll och ska gå upp imorgon när Novalie bestämmer att vi ska gå upp ;-) vilket blir tidigare och tidigare nu förtiden ;-)

Imorgon ska jag försöka att blogga bättre. Det blev ingen dagens Diza för fotona dök aldrig upp :-( de är som bortblåsta. Får göra om det en annan dag...
Jag har ju så många planerade inlägg i mitt huvud, ska bara finna tiden (det är hektiskt nu så här 2 dagar innan jobb börjar) att sätta mig och skriva dem.


Novalie älskar när Diza leker med henne! Det finaste jag har <3

Tjingeling!

Planering

Skulle egentligen göra en Dagens Diza, men fotot som jag fick maila från telefonen till min mail har inte kommt fram än... Dessutom så fick jag återställa fabriksinställningarna på telefonen, så nu finns inget kvar på den sen innan...
Ja, vi får bara hoppas att fotot dyker upp, för hon var så himla fin idag. Hon hade på sig sina nya kläder som jag köpte till henne igår :-)

Just nu sitter vi och planerar Novalies tårta till kalaset på söndag. Vi har så många idéer och tankar som vi vill ha med på tårtan. Ska bli spännande att se slutresultatet.
Det lutar år något med nallebjärnar på...
Men än är inget bestämt ;-)

Nä, nu ska jag strax sticka och träna!

Tjingeling!

Ute i skogen...

Igår var det så fint väder så Novalie, Ola och jag tog en tur till bokskogen! Det var mysigt att gå där (när vi väl kommit på rätt stig alltså...) så pass så att till och med Novalie njöt av att åka vagn.
Det är hon ju inte särskilt glad för annars...


Kan det bli bättre? Limo, kex och nycklar på en fin dag i skogen!!

Jag är glad att vi tog en tur igår för idag är det härliga vädret som bortblåst igen...

Far och dotter;

Nu ska de snart vara ensamma hemma tillsammans. Bara ett par dagar tills jag börjar jobba :-S

Nu bär det snart av till affärerna! Vi ska se om vi hittar någon födelsedagspresent till vår snart ett-åring :-) och jag ska se om jag hittar några kläder till jobb för presentkorten jag fick när jag fyllde år :-)

Tjingeling!

Alla regnbågens färger...

Sitter och tittar lite på höst/vinter kläder till barnen och hittade denna fantastisk härliga overallen;


Jag kan riktigt se mig Novalie i denna i vinter! Den är av det danska märket Molo och kostar 1399kr. Kanske i dyraste laget kan jag tycka. Särskilt när man ska ha till två barn. Men kvalitet är ju det viktigaste och jag har bara hört bra saker om Molos kläder.
Brukar ju köpa Helly Hansen annars, kanske skulle provat något nytt nu?
De har ju så många härliga färger!!

Skulle lätt kunna se Diza i denna härliga färg;

Med de coola stjärnorna längst upp på ärmarna. Men hon kanske helst vill/bör ha tvådelat set nu när hon blivit så stor... Vet faktiskt inte...

Nu när det börjar bli kallare har Diza på sig softshell jackor, men jag gillar ju även dessa från Molo. VILKA FÄRGER!
 
Det står att de är fleece, men jag tycker att de påminner om softshell...

Gillar även dessa fleecejackorna;

Som också finns i flera snygga färger. 

Får nog fundera vidare, men det lutar åtminstone åt den fina "regnbågs-overallen" ;-) 

Tjingeling!

Försenad 10 månaderskontroll

Var ju på försenad 10 månaderkontroll med Novalie för någon dag sedan. Jag har varit helt knäpp på sistone och missat tider till höger och vänster. Har fått boka om denna tiden tre gånger tror jag...

Nu kom vi ihåg tiden iaf ;-)
Hon var duktig. Hon tar småsaker med pincettgreppet, hon tog två klossar och slog ihopa dem, hon kan säga flera ord (bl.a nej, mamma, pappa, katt och jag tror hon säger nanna till Diza. Det har hon nog efter sin kusin Tino som kallar alla de stora tjejerna nanna efter hans ena storasyster Joanna ;-)).
Hon vägde 10 kg och var 72,5 cm lång. Hon följer sina kurvor.

Hon blev dock jätte jätteledsen när de undersökte henne. Först började hon att flebba med underläppen och snyfta, hon vågade inte riktigt börja gråta. Så la jag min hand på henne och försökte prata med henne då brast det helt för henne. Krokodiltårarna strömmade nerför kinderna. Det var så synd om henne!

Men sen när hon fått på sig kläderna och det var dags att gå så vinkade hon glatt till doktorn och sköterskan. Antagligen glad att vi skulle hem :-)


Lilla troll <3

Mycket händer med min minsta tjej just nu, hon börjar prata mer, hon gör sig förstådd, hon förstår mer vad vi säger och ger respons på det. Hon skojar med oss, hon busar. Massor!
Kan inte fatta att hon fyller ett helt år på måndag!!
Kommer att göra ett nytt inlägg om henne i dagarna, om vår lilla ett-åring. Hur hon är som person, för hon är en ganska rolig liten prick, som förgyller våra dagar. Kan inte fatta att jag inte ska spendera hela dagarna med henne längre, från och med måndag. Det gör mig lite ledsen... 

Tjingeling!

Fotboll!!

Igår började Dizas fotboll igen. Äntligen tyckte hon!
Det visade sig att hon numera är ensam tjej i laget, men det gjorde inget tyckte hon. Min tuffa tjej ;-)


Redo för fotbollsträning!

Igår missade Diza bussen när hon skulle hem från skolan. Hennes fröken ringde och frågade hur de skulle göra, så jag sa att det gick bra att hon tog nästa buss hem, en timme senare.
Diza blev bara glad och utbrast; "Då kan jag stanna och leka mer!!"
Så hon trivs ju verkligen :-)
Det är skönt tycker jag.

Varje dag berättar hon om en pojke på bussen som är dum mot hennes kusin Joanna. Detta gör Diza väldigt upprörd och hon kan inte låta bli att säga ifrån! Bra att hon står på sig!
Men hon blir nog mer upprörd över det än vad Joanna själv blir ;-)

Tjingeling!

Svenska Hollywoodfruar!

Igår började ju Svenska Hollywoodfruar på Tv3.

Svenska Hollywoodfruar

Först tänkte jag; "Shit, galningen är tillbaka!!!"
Jag menar ju givetvis Gunilla Persson. Hon som flyttat från Svenska New Yorkfruar till Hollywoodfruar. Hon har bytat kontinent för att få igång hennes dotters karriär...
Hon är ju lite småpsykopat måste jag nog säga.
Exempel: Hon ringer en fönsterputsarfirma för att få sina fönster putsade inför lunchen hon bjudit de andra fruarna på. Hon säger "Jag har väldigt många fönster, minst 50"
Så tjejen på företaget skickar dit 5 killar. Men tanteluntan har kanske 10 fönster!
Hon säger till en av killarna att hon hade sagt till tjejen att hon inte alls hade många fönster... Galning! Vi har ju sett henne få några smärre utbrott...

Men jag ser förstås hellre henne (konstigt nog) än Päivi Hacker och Lena Jolton!! Tack Tv3 för att ni inte tog tillbaka dem!!

Isabel Adrian. Först tänkte jag "Hon var kanske inte så illa som jag har för mig?" För det öppnade med att hon satt i sängen och gav sin dotter välling.
Men ju längre in i programmet vi kom desto värre blev det.
Exempel: Hon sitter på sitt "kontor" och har 2 meter till kaffemaskinen, alltså en automatisk kaffemaskin. Hon ber sin assistent som sitter mitt emot henne att hämta kaffe till henne typ 3 gånger. Det är ju inte som om hon skulle brygga kaffe. Det var en automatisk kaffemaskin. Samtidigt har Tv3 klippt ihop hur hon sitter och snackar om att hon hatar folk som måste köra med folk för att visa vem som är chef... Enough said...
Jo, just det, hon gjorde även narr av sina bloggläsare. Smart där Isabel...

Agnes-NICOLE Winter- Glöm för hundan inte Nicole... Hon aplackar fullständigt om ni bara säger Agnes ;-)
Alltså ja, jag har inte många snälla ord att säga om henne. Hon är elak, självcentrerad och falsk.
Jag glömmer aldrig det avsnittet då hennes son tog hem sin flickvän. Hon gnällde på allt, särskilt på att hon var för smal. Antagligen för att hon var smalare än henne själv...
Hon är inte heller klok.

Maria Montazami- allas vår favorit. Men jag måste säga att jag blev förvånad över hennes sätt! Hon höll på och fibblade med sina kläder och accessoarer hela tiden. Hon såg nästan äcklad ut när hon tittade på Gunillas hem (visst var det inte jättefräscht och Gunilla är ganska speciell, men ändå...) och verkade ganska ointresserad överlag. Jag kan dock hålla med om att jag hade heller aldrig satt min fot i den jacuzzin.

Givetvis är de likadana allihopa, de snackar skit om varandra allihop! Men annars vore det väl inte så kul att titta på, eller hur?
Men ja, detta kommer nog att bli en intressant säsong av Svenska Hollywoodfruar!! Äntligen är dem tillbaka ;-)

Tjingeling!

Skånelänga

I våras hade jag aldrig gissat på att vi skulle fått målat färdig huset i år!
Vi började ju med fasaden (<--LÄNK), att putsa upp den.
Sen målade vi huset (<--LÄNK) i somras med hjälp av vår käre svåger!
Huset började likna en riktig skånelänga! Vi hade bara grunden kvar och vi hade svårt för att bestämma om vi skulle ha grått eller svart. Men till sist bestämde vi oss för att måla den svart, som på  en "riktig" skånelänga :-)

Vi har passat på att måla mellan skurarna. Ola har varit duktig och gjort det mesta. Jag brukar vara den som tar tag i saker och ting, men jag är helt off mitt game just nu.
Det är sista "semesterveckan" för oss båda. Egentligen har ju inte jag senester, jag är mammaledig, men det är lite extra lysigt nu när vi båda är lediga. Ola däremot går på pappaledighet efter denna veckan. Kanske därför han har mer energi än mig...?

Hur som helst, vi är nöjda och glada över att vi valde svart grund :-)

 




Tjingeling!

Glass i stora lass!

Glassbilen kom på besök idag! Det var längesen sist, så vi handlade en hel del glass :-)
Flickorna blev jätteglada och Novalie pekade på glassen och "grymtade" ;-)

Så givetvis fick lilla hjärtat en glass :-)
Hon var jätteduktig och åt hela glassen, alldeles själv. Se själva nedan;












Här fick vi lite glass på linsen ja...







Tjingeling!

Skoldagen tillända!

Diza kommer hem från skolan med skolbussen!!



Stora tjejen kommer hem från skolan!
Busschauffören berömde hennw och sa;"Vilken duktig tjej ni har!" Då blir man ju lite extra stolt :-)

Hon hade knappt tid att prata med oss när hon kom hem och det märks att hon känner sig stor!
Men hon berättade att de fått wienerkorv och potatismos till lunch och att de gick till matsalen.

För en stund sedan kom en granne hit (som egentligen tillhör en annan kommun men ska gå med Diza i skolan) och presenterade sig. Väldigt trevligt tycker vi!!
Så imorgon ska Diza spara en plats till henne på bussen, eftersom hon inte åkt innan och inte känner någon :-) Så gulligt :-)  

Tjingeling!

Första skoldagen!!

Idag är Dizas första dag i skolan och denna dagen har hon sett fram emot!!
Hon har tjatat i en hel vecka om att tiden går sakta och att det är länge tills skolan börjar, men nu var dagen D äntligen här!!


Redo för skolan med sin nya fina väska. Väskan köpte jag redan i våras, men hon har inte fått använda den. Ni kan tro att det kliat i fingrarna på henne, men hon har varit duktig, så det kändes nog extra speciellt idag ;-)
Här är hon på väg ut till skolbussen!


Hela familjen följde med Diza ut och väntade på bussen.


Men bussen var sen (!!!) första skoladagen och Diza blev otålig och vi blev lite nervösa.

Men sen kom den! Men jag missade att fota när hon gick på bussen eftersom hon blev jätteledsen när det väl var dags och stora krokodiltårar trillade ner för kinderna. Men jag följde med på och vi hittade hennes kusin (Joannas) kompis. 
Så Diza satte sig hos henne, som tur var, till hennes kusiner Joanna och Tindra, kom på bussen. Då kunde de ta hand om henne!

Jag körde in till skolan så jag var där när bussen kom. Hon hade ett stort leende när hon kom av bussen! Så allt hade gått bra!
Vi gick in i skolan, hittade hennes fack, hon gick och hämtade en namnskylt. Sen gick hon in i "lägenheten" som dem kallar det ena lekrummet.
Sen var det samling!

Snart blev de otåliga och efter va 40 minuters samling så ville de börja leka. Då passade jag på att säga hejdå till Diza, som knappt hade tid med mig längre. 
Jag fick dock en kram och en puss, men sen försvann hon!
När jag gick var hon helt inne i leken med sina nyfunna kamrater :-)

Lika spännande för mamma som för Diza tror jag ;-)

Tjingeling! 

Samsung Galaxy

Ojojoj, vilken helg alltså!
I torsdags kväll var jag hos kompis H. Vi åt, snackade och drack vin. Det var mycket mycket trevligt :-)

I fredags var vi på Leos Lekland med barnen. Det var jag, tre barndomskompisar och två andra mammor också alla våra barn förstås ;-)
det var mycket trevligt och Leos Lekland är verkligen jättefint! Det är en klar favorit bland alla inomhuslekland! Gångarna var breda, inga problem att ta med vagnarna in. Där fanns soffor och fåtöljer utplacerade över hela leklandet, vilket är superbra för oss med lite mindre barn!

På kvällen på fredagen hade vi en liten minkräftskiva hemma hos oss! Mina syskon och min pappa kom hit och kräftade med oss :-)
Nu äter ju inte jag kräftor, men det var himla trevligt!

I lördags begav jag mig ut för att handla tårtgrejer till Ola (han skulle göra tårta till min syster som fyllde år idag). Bild kommer när Ola uppdaterat sin egen blogg där han lägger ut sina bakverk! Olas Hembageri (<-- LÄNK)
Då handlade jag även presenter till min syster. Jag blev själv väldigt nöjd med vad jag handlade, tror hon också gillade det ;-) Givetvis glömde jag att fota det...
Sen sprang jag inom Geab the Phonehouse, bara för att kolla när våra abonnemang tog slut och kanske köpa vars en IPhone.
Men efter lite diskussioner med butiksbiträdet kom vi fram till att denna passade nog oss bättre;

En Samsung Galaxy S 2
Än så länge är jag nöjd, men jag håller fortfarande på att lära mig ;-)

Idag har vi varit hos min syster, som trots sin femning, bara orkade ha litet kalas för familjen. Inte så konstigt kanske, med tanke på att hennes minsta bebis bara är en dryg månad :-)

Födelsedagsgrisen!

Finaste syster <3

Imorgon är en stor dag till. DIZA BÖRJAR SKOLAN!!
Helt galet att mitt lilla lilla fjun är så stor! Så imorgon ska jag vara bättre på att blogga :-)
I Swear!

Tjingeling!

Torsdag 18 augusti

Får bli ett inlägg idag om dagen.
Har varit en hektisk dag eftersom jag sov lite längre (min tur att sova idag) än vad jag tänkt...
Stack och träna nästan direkt efter att jag gått upp. Tog det lugnt på träningen idag, tog inte ut mig så som jag brukar (eftersom jag mått riktigt dåligt efter de senaste träningarna) så jag mådde inte så dåligt idag.
Detta var ju första gången på över en vecka som jag tränade också.
Har ju väntat på att foten skulle bli bättre och det hjälpte. Hade inga känningar i foten efter träningen idag!! :-)

Sen hem, duscha och åka till frissan! Så nu e man snygg och fräsch i håret igen ;-)
Lagom tills man ska börja jobba igen :-S

Ola fick åka till skolan med Diza idag, dem hade öppet hus. Det gick tydligen jättebra :-)
Diza ser SÅ fram emot att börja skolan!

Sen handla lite mat, lämna Diza hos morfar också hem och nu ska jag göra mig iordning för att åka och träffa finaste H och ha tjejkväll :-)

Imorgon är vi en del mammor och barn som ska träffas på Leos Lekland, ska bli superskoj!!

Tjingeling!

Dagens Novalie

Novalie har också nya kläder idag!

 
Novalies kläder är också från HM Byxor (med mockaimitation på insidan av vaden) 99kr, top (med puffärmar) 49,50 kr

Novalie, som nyligen hoppat upp en storlek, var i behov av lite nytt hon med ;-) Hittar inte så mycket från när Diza var liten... Måste gjort mig av med en hel del.
Hjärtat ♥

Tjingeling!


Dagens Diza

Idag har Diza på sig helt nya kläder, allt ifrån HM.


Jeans 99 kr, Blus 99 kr

Nya kläder inför skolan som börjar på måndag! 
Nu är hon ju stor tjej, då måste hon ha kläder som större tjejer har ;-)
Tuffing ♥ 

Tjingeling!

Fem månader!

Fem månader har gått sedan den värsta dagen i mitt liv.

Fem månader av saknad...

Fem månader sen jag hörde din röst...

Fem månader sen livet var sig likt...

Fem månader...
 

♥ Saknar dig mamma ♥
För alltid


One piece!

För några timmar sedan;


Novalie nybadad och klar för sängen i sin alldeles nya pyjamas från HM (99kr)!  Jättesöt tycker jag, byxorna ser ut litegrann som tights, underbar färg!


Diza i sin nya one piece som hon fått av finaste moster! Dizas kompis fick en sån här och jag tyckte de var så häftiga! Diza älskar den!
199kr på HM ;-)

Idag kom paketet med kläder jag beställt till töserna från HM. Jättefina grejer och bl.a fanns Novalies pyjamas med där. Men tyvärr måste jag returnera en tjock stickad naturvit kofta. Jag köpte den till Diza i storlek 116 (vilket det även stod på den), men när jag slitit upp paketet insåg jag att paketet var ju på tok för litet för att vara rätt storlek! Mycket riktigt har de skickat en strl 74(!!!) till oss. Alltså varken Dizas eller Novalies storlek!
Så den får gå tillbaka, så får vi hoppas att vi får rätt storlek!

Tjingeling!


Kvällsmat!



Brukar inte visa kvällsmaten på bloggen men detta var verkligen värt det!
Kvällens mat var den godaste jag någonsin ätit tror jag! Min älskade man är så duktig i köket! Har är inte bara bra på att baka utan han fixar gärna en riktigt festmåltid till kvällsmat!

Majskyckling med hemmagjord potatisgratäng, kokta grönsaker och rödvinssås. MUMS!
Kycklingen är stekt lite lätt bara sen inlagd i ugnen!

Potatisgratängen;
Potatis, mjölk, grädde, lök, vitpeppar, havssalt

Rödvinssåsen;
Rödvin, smör, salt, vatten, redning

Närmare recept kan fås vid intresse! ;-)

Yummy in my tummy!

Tjingeling!

You are my sunshine!


Mina små solsken på en av de bästa dagarna denna sommaren!
Hela sommaren låg framför oss, dagen innan hade vi firat Olas födelsedag, det var en av de väldigt få dagarna denna med strålande solsken, hela familjen var lediga! Den 3:e juni detta året var utan tvekan en av de härligaste dagarna!

Idag lyser äntligen solen igen, efter flera veckors frånvaro!! Var har du varit min vän??
Hela juli och större delen av augusti har ju regnat bort :-(
Så idag får vi passa på! Idag blir en dag då vi ska hålla på och fixa där ute. Hoppas vi hinner göra så mycket som möjligt, så mycket som bara stått och inte blivit gjort pga regnet!

Eftersom detta är sista veckan hela familjen är ledig ska vi ut och mysa i solskenet allihopa!

Tjingeling!

Novalie Dansar!

Här bjuder jag på min allra förstaste videoblogg! Den får min minsta tjej, Novalie 11 månader, inviga med en dans!
Båda mina flickor ÄLSKAR Eric Saade och idag lyckades vi fånga Novalie när hon skakade loss!

Diza (som hade dansuppvisning till Manboy ;-)) brukar stå framför vår stora spegel och dansa, numera följer Novalie henne som en liten mini-svans ;-)
Så numera dansar båda flickorna framför vår gigantiska spegel! Det är så roligt att se hur uppspelt Novalie blir av både musiken och dessutom att Diza dansar.



Tjingeling!

Lite Odd Molly stuk på denna söta tunikan ...

foto0459 (MMS)

Lite Odd Molly stuk på denna söta tunikan som finns på kappahl för 179kr. Från Strl 86-128. En sån hade gärna fått flytta in i Dizas garderob!


Skadad

Jag har haft känningar i foten i några dagar, men eftersom det gått några dagar så tänkte jag igår när jag tränade att jag fick testa att springa på den.
Men det skulle jag inte gjort. Nu har jag fått linda den och haltar fram... Typiskt...

Idag ska vi åka till Bakken med några kompisar, det ska bli trevligt trots vädret och min skadade fot...

Diza har sin näst sista simning idag. Imorgon är det avslutning, ska bli spännande att se om hon tar ett märke till!

Nä, nu är det dags att förbereda för dagens utflykt!

Tjingeling!

Stora förändringar på gång!

Var inne på Bambis blogg och läste det här inlägget!
Hon började jobba idag på ett nytt arbete efter att ha gått hemma i mer än ett år med sin lilla tjej.

Då insåg jag att "HERREGUD!! Det är faktiskt bara 20 dagar tills jag börjar jobba!!!"
Efter att ha varit hemma i 365 dagar är 20 dagar ingenting!
Jag har ångest över att behöva lämna Novalie, Diza börjar skolan en vecka innan jag börjar jobba och jag börjar nytt jobb (på mitt gamla jobb förvisso).

Novalie, min lilla lilla Novalie, så konstigt det kommer kännas att inte spendera hela dagarna med henne! Hon som är så mammig just nu... Jag kommer ihåg hur jobbigt det var att lämna Diza den första tiden.
Nu är det förvisso annorlunda eftersom Novalie ska vara hemma med pappa i 2 månader, men ändå :-(
Men de kommer att ha det så bra, det vet jag.

Min stora lilla tjej börjar skolan, det är nog den största förändringen. Diza ska börja skolan och vad hon ser fram emot det! Hoppas det håller i sig och att hon inte blir skoltrött lika tidigt som jag blev...
Hon har fått en ny ryggsäck som förhoppningsvis blir perfekt till skolan. Där är fack till allt ;-)

Att jag ska börja jobba är med skräckblandad förtjusning! Jag älskar att sova länge (kommer aldrig attt vänja mig vid att gå upp tidigt), älskar att mysa hemma i soffan med flickorna (särskilt när höst och vinter kommer), älskar att inte ha en massa måsten och press på mig.
Men sen å andra sidan, jag tror att det på något sätt är skönt att "komma in i rutinerna" igen, jag vet att det kommer att underlätta i plånboken, sen är det ganska spännande med nya arbetsuppgifter även om man är nervös. Det största plusset är givetvis att det kommer att bli en fast tjänst!!

Det kommer nog att bli bra, det är bara så jobbigt att lämna barnen, särskilt Novalie som ju kommer att vara så liten (bara 14 månader) när hon börjar på dagis (med långa dagar). Diza vet ju lite mer vad det handlar om, hon är van ;-)
Jaja, de får iaf sluta tidigt på fredagar med pappa! ;-)

Tjingeling!

Simskola!

Tänkte visa lite bilder från Dizas simskola! Visa vilka framsteg hon har gjort, för hon har verkligen gjort stora framsteg!


Redo för bad!!!







En tydlig skillnad mot tidigare är;

Hon hämtar saker på botten och hon förflyttar sig under vattenytan!











Glad att jag tog med kameran en dag i förra veckan, det var nämligen en av få soliga dagar! Av hittills avklarade 12 dagar har de väl fått ca tre soliga dagar! Stackars barn ;-)
Men de kämpar på ändå! De är så duktiga!

Tjingeling!

Ett tips till småbarnsföräldrar!

Ikväll diggade båda mina flickor (11 månader och 5 år) till Lotta på Liseberg och givetvis allra mest till Eric Saade ;-)

Tidigare hade jag bestämt mig för att gå in på CDON för att kolla in lite barnfilmer, tycker det är dags att uppdatera barnfilmerna lite, särskilt nu sedan vi varit på Astrid Lindgrens Värld. Ville ha lite nya sådana filmer (men det tycks ALDRIG vara rea på dem).

Hur som helst så såg jag att de har denna på rea;


För ENDAST 39 kronor, fram till midnatt!! SKYNDA ATT FYNDA!! Bara 50 minuter kvar!!!
Flickorna kommer att bli superglada!! :-)

Sen blev det en Lotta på Bråkmakargatan, Prinsessan och Grodan och Skönheten och Odjuret (har velat köpa den åt Diza så länge, jag älskade den filmen när jag var mindre!!)

Sen gjorde jag ett annat fynd, kolla här;

Något för mig också ju! Jag ÄLSKADE smurfarna när jag var liten hihi!!
Nu har de släppt iaf 4 st filmer *tjoohoo*

Tjingeling!

Astrid Lindgrens Värld i bilder!

I torsdags körde vi ju som sagt till Astrid Lindgrens Värld. Barnen, särtskilt Diza, tyckte upplevelsen var magisk och pratar om det hela tiden!
Vi började med att fylla på med lite energi. Vi satte oss på en av de fina gräsplätterna, otroligt befriande tyckte Novalie som började krypa runt nästan direkt. Hon är ju inte så glad för att åka bil, vagn eller något sådant ;-)

Efter maten kom vi till Pippi-området, något Diza sett fram emot väldigt mycket! Och till hennes stora glädje så började föreställningen lagom tills vi kom dit!
Här följer vår dag på Astrid Lindgrens Värld i bildform! :-)





















































Vi bodde på något som heter Oxgården, som var väldigt nära ALV faktiskt. Men personligen så räckte det med EN natt där, för all grillning och allt umgänge och att komma in och gå ut från stugan var genom/på en gård där ALLA boende var. Det var lite för tajt för min smak. Men ungarna älskade det, de träffade kompisar direkt och boendet var superfint i övrigt!

Inne på ALV köpte vi en "Griseknoen" gosedjur till Novalie och en "Lukas" (ni vet Emils häst) gosedjur till Diza. Så köpte jag med äkta polkagrisar (från Mariannelund) till Ola.

På fredagen körde vi dock inom Gränna och fick se äkta polkagris- tillverkning! Jättefräckt! Ingenting går ju upp emot en ÄKTA (nytillverkad) polkagris :-)

En mycket trevlig och minnesvärd semester!

Tjingeling!

Tidigt en måndagsmorgon...

Diza, pappa och Novalie åkte på simskola imorse, så mamma slapp och fick sova lite. Skönt med tanke på hur jag mådde hela eftermiddagen igår. Funderar på att åka och träna idag igen, men vet faktiskt inte om jag vågar.
Syrran och hela hennes familj ligger dåliga...

När de kom hem från simninge var det dags för att baka tårta! Novalies kompis Nemi fyller ett helt år redan och de har gjort beställning på en formtårta av Ola, som vi visar bild på senare.
Jag har hjälpt till med småsaker. Som jag brukar göra ;-)
Det tycker jag är roligt, småpill!

Sen ska vi försöka fixa där ute. Dra ogräs och fortsätta på parkeringen :-)
Vi får se vad vi hinner, det är ju bara första dagen på Olas semester än, så lite ska vi väl hinna med ;-)

Tjingeling!

Rutschkana

Jag hade planer på att göra en hel del inlägg här idag, men efter träningen idag så mådde jag SÅÅÅ dåligt att jag, för det första fick avbryta träningen och för det andra somnade på soffan när jag kom hem och sov i två timmar!!
Sen har jag mått dåligt HELA dagen ända fram tills nu i kväll.
Har ingen aning om vad som hände. Jag var öm i foten redan igår, trodde det skulle släppa men det blev värre. Sen fick jag röda utslag på handlederna (?!?!?!), ingen aning om vad som hände som sagt.
Men i och med detta så tänkte jag göra ett kortare inlägg som jag skulle gjort innan vi åkte till Småland men inte hann. Sen får ALV inlägget komma typ imorgon :-)

Köpte ju som sagt en rutsckana till flickorna för den andra gick isönder. Har gått och kollat in en rutsckana som kostade 800 kr och nu när den var nedsatt till halva priset såg jag min chans ;-)


Novalie är ivrig och hjälper mamma att skruva ihop rutschkanan ;-)


Ville ha en lite längre rutschkana för Dizas skull med. Så detta var ett bra alternativ när man inte har råd med dem större rutsckanorna på Toys R Us :-)


OOOOJ vad det killar i magen tycker Novalie :-)

Vi upptäckte en annan bra sak med rutschkanan. Man kan sätta till en vattenslang underifrån så det rinner nerför rutsckanan en varm sommardag! Roligt för barnen ju!

Tjingeling!

Någon form av tankeöverföring

Ja, tankeöverföring eller någon form av känslomässiga band måste jag och Diza haft igårkväll.
I slutet av kvällen när de sista gästerna började packa ihop så bara jag fick en sådan känsla av jättesaknad av mamma. Jag nästan kände hennes närvaro för känslan var så bekant. Jag mindes hur saker och ting var när mamma var med, den där speciella känslan, det starka bandet mamma och jag hade.
Det är så svårt att förklara. Särskilt om man inte upplevt det själv.
Men helt plötsligt kom jag ihåg vissa saker och saknaden var ett faktum.
Tårarna började bränna bakom ögonlocken, men jag kämpade emot.

Ett par sekunder senare kom Diza och satte sig bredvid mig i soffan.
Jag märkte att hon grät och frågade vad det var.
"- Jag saknar mormor!" sa hon...

Det var ingen av gästerna som märkte/hörde, mer än min syster. Hennes dotter frågade också varför Diza grät, så sa syrran vi kan prata om det sen.

Det var så skalt. I nästan samma ögonblick blev saknade för mycket för både mig och Diza.
Nu är den iaf över. Min första födelsedag utan mamma :-(
Det gick över förväntan, antagligen för att det var fullt upp hela dagen. Men på kvällen blev det för mycket.

Men annars skulle var dag vara ens födelsedag för man har aldrig kännt sig så uppskattad som då. Folk som man sällan pratar med hör av sig och gratulerar och väldigt många hörde av sig till mig i år. Den uppskattningen borde alla få känna varje dag :-)
Men det är klart, då hade ju inte känslan och födelsedagen varit så speciell längre ;-)

Tjingeling!

Hemma igen!

Igårkväll kom vi hem igen, efter en trevlig tur till Astrid Lindgrens Värld!
Resan var mycket uppskattad av barnen, Diza blev lycklig över att vi kom alldeles lagom tills Pippi föreställningen började :-)

Jag ska göra ett ordentligt inlägg med bilder och allt, men nu måste jag plocka undan lite eftersom vi ska ha gäster ikväll! De kommer ju för att fira MIN födelsedag!! :-D

Happy birthday to me!!! ;-)

Tjingeling!

Astrid Lindgrens Värld

I förrgår ringde syrran mig och sa att hon ville åka iväg. Komma bort lite.
Så hela gårdagen gick åt till att ringa runt, planera och boka.
Först ville vi åka till Gränna och Visingsö, jag har aldrig varit där, men allt var fullbokat.
Sen snackade vi lite om Ullared, med badtunna och lite sånt mysigt, men allt var fullbokat.
Till sist hittade vi ett boende, en dag för sent egentligen men vi är inget om inte flexibla ;-), utanför Astrid Lindgrens Värld. Gissa om barnen blev glada??

Så nu bär det strax av mot Småland och Astrid Lindgrens Värld.
Vi hoppas på fint väder, inte för mycket folk och säker resa :-)

Vi ses när vi kommer hem på fredag, om jag inte mobilbloggar lite!

Tjingeling!

Läderbröllop

Igår firade vi 3-årig bröllopsdag! För första gången på tre år så firade vi litegrann, vi gick på restaurang.
Restaurang Elysée i Malmö närmare bestämt :-)
Ola ringde och beställde bord till oss förra veckan (utan att jag visste) samma dag som jag fick reda på att jag fått jobbet. Han kände nog att vi hade extra mycket att fira ;-)
Vi fick ett perfekt bord, precis intill fönsterdörrarna, som var öppna eftersom det var strålande väder för första gången på flera veckor :-)

Vi åt fondue, de har bytat ut oljan nu så det stinker inte så mycket längre ;-) Till efterrätt tog Ola marängsviss (eller hur det nu stavas) och jag valde Tobleronemousse (chokladälskare som man är). Det var fantastiskt gott men det var så mäktigt att jag fick lämna nästan halva efterrätten...

Tänk att det är tre år sedan vårt underbara bröllop!! Mycket som var annorlunda då. När såna här saker händer så tänker jag att förra året vid denna tiden fanns mamma med oss. Eller som nu, tänk när vi gifte oss så roligt och underbart det var. Så mycket mamma och pappa fixade till/för oss. Mamma fanns med oss då, jag önskar...
Tankar om mamma dyker upp hela tiden, och saknaden blir fokus istället :-(

Diza och Novalie var hos min kära faster under tiden och hade det hur bra som helst! Detta var faktiskt första gången sedan Novalie föddes som vi lämnat bort barnen och gjort något alldeles själva ;-)
Sen när vi kom tillbaka till min faster så började Novalie att stortjuta när hon såg oss när de kastade ut nyckeln genom fönstret för att vi skulle komma in. Så vi fick rusa upp för trapporna ;-)
Antagligen kom hon på då att hon hade saknat oss, för när vi skulle gå så vinkade hon glatt ;-)

Det var roligt att komma iväg lite, vi fick möjlighet att bara sitta och prata med varann och njuta av maten. Prata lite om framtiden osv.
Det var ljuvligt :-)

Tjingeling!

Bortbyting

Någon har tagit min lilla milda Novalie och bytat ut henne mot ett monster som visar sig särskilt när hon ska sova...
Jag vet inte riktigt vad som hände där, men hon blir som tokig på kvällen när det är dags att sova. Eftersom hon är lite febrig av och till, näsan rinner väldigt mycket och hon saglar mycket så gissar vi på att fler tänder är på gång. Men det lustiga är att hon är sitt vanliga jag på dagarna, om än lite trött. Men så fort det är dags att vila (på dagtid) eller sova (på kvällen/natten) så kommer det lilla monstret fram.

Hon blir fullständigt hysterisk, skriker sig hes, hör INGENTING. Puttar bort oss. Hon gör ett ryck så man förstår att hon inte vill sitta hos oss längre. Så sätter man henne på golvet eller i soffan, om man efter en stund lägger en hand på typ hennes ben eller axel så puttar hon bort den(!!!). Vi får ABSOLUT INTE röra henne. Inte förrän det är OK med henne...
Tidigare ikväll satt hon även och drog i ryamattan så arg hon var.
Jag har nog aldrig sett ett så litet barn bli så argt...

Jag vet inte om det handlar om tänder, övertrötthet eller om det är en särskild period nu då hon fått mer vilja eller vill bestämma eller kanske en ny personlighet som tittar fram. Eller om det kanske är "all of the above"...
Men oroväckande är det. Särskilt med tanke på att vi ska åka iväg tidigt imorgonbitti och dela stuga med syrran och hennes barn och min faster...
Hon har ju varit så lätt innan att ha att göra med. Hmmm...

Ja, vi får väl försöka vänta och se. ;-) 

Tjingeling!

Firar bröllopsdag på Elysée! Vi fick fönst...

foto0455 (MMS)

Firar bröllopsdag på Elysée! Vi fick fönsterplats denna underbart soliga dag! Tjingeling


Bra och dåligt med facebook

Jag har ju tidigare skrivit om hur bra det är med facebook när det handlar om att hitta gamla kompisar som man kanske inte hittat annars... eller hittat igen då.
Men det finns ju även mycket negativt med facebook.
Jag har läst i tidningar att man kan bli deprimerad av facebook. "What?? Hur då egentligen??" Tänkte jag.
Men egentligen, om man tänker efter, om man nu sitter en hel del vid facebook så blir man säkert påverkad av allas statusuppdateringar.
Många skriver om hur sjuka dem är eller hur bra det går för dem.
Det kan ju leda en person till att tro att alla har det så himla bra hela tiden, eller att andra är sjuka hela tiden.
Särskilt om dessa personer uppdaterar sina statusar ofta.

Sen en annan källa till, kanske inte depression men i all mening osäkerhet och kanske lite bitterhet, är när någon blockar en.
Man kan ju undra varför man blockar/eller tar bort någon de en gång accepterat en vänförfrågan ifrån, utan en uppenbar anledning, när personen sen i fråga har trehundra-någonting kompisar?
Då kan det ju inte bero på att man aldrig pratar annars, för vem pratar med alla sina trehundra-någonting kompisar...?

Haha, nä det här med facebook ska tas med en nypa salt. Det är ju ett bra nätverk eftersom man, som jag sagt tidigare, kan återfå kontakten med sedan länge förlorade kompisar och man hålls ju ganska uppdaterad om vad omgivningen gör, om någon fått bebis, gift sig, födelsedagar osv.
Men snälla någon, om någon orolig själ där ute sätter väldigt stor vikt vid facebook är mitt råd: Gör inte det!
Det skildrar ju faktiskt inte den verkliga verkligheten i ärlighetens namn :-)

En tanke bara!
Tänkte detta kunde bli ett första inlägg i den nya kategorin jag skapat, Rent Allmänt. Som handlar om just det, rent allmänna saker, i princip vad som helst som inte kan läggas under de andra kategorierna (Familj, renovering, vår vardag, musik osv) ;-)

Tjingeling!

Bada

För första gången på flera veckor (känns det som iaf) har äntligen solen tittat fram (mellan skurarna då...).
Så vi tog en tur ner till moffi och fikade, sen skulle Diza bada och jag trodde att jag och Novalie skulle köra hem. Men det ville INTE Novalie. Hon ville minsann bada, så jag fick hoppa i och ta ett litet dopp med henne också.
Hon är ett riktigt vattendjur den tösen, hon ÄLSKAR att bada :-)

Så passade vi på att gratta min storebror (igen, han firade igår) på hans födelsedag! Ska visa bilder på tårtan Ola gjorde till honom senare. Men nu, träning!

Tjingeling!

RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!