Grill-debut...

...ikväll hos syrran. Ola och J ville grilla, så nu får de stå därute och frysa framför grillen :-) Men gott ska det bli.
Så årets grill-debut skedde (är det ett ord) den 29 mars 2008.
Brorsan med familj kom också hit, så nu kan vi passa på att prata bröllop :-) Eftersom alla är involverade i det, va gött :-)

Måste måste måste sätta igång med projektet ikväll också. Det ska lämnas in på fredag så det börjar bli kris...*PANIIIIK*
Jaja, får käka lite gott och grillat först :-)

S:t Markus

Igår kväll gick vi på S:t Markus vinkällare. Sån tur var så gick Dizas feber ner så vi kunde gå på restuarangen som vi planerat i flera veckor, och det är inte ofta vi går på restaurang :-)
Det är underbart där, så mysigt. Som att sitta i en slottskällare. Det är en stenkällare som endast är upplyst av väldigt många stearinljus.
Troligtvis lever de på sina viner för de har viner från 300 kronors prisklassen till långt över 50 000 kronor...
Och de flesta som går dit, går dit för buffén. De har allt på buffén, något som alla gillar.
Där är alltid lika trevligt, dessutom är personalen jättetrevlig.
Så här ser det ut.

image4


Näbbklänningar...

Idag fick jag köra hem från jobbet för Diza hade fått feber. Så idag har jag mest suttit framför datorn...  Men det gav något bra, för jag tror att jag hittat näbbklänningar till flickorna. Jag är inte mycket för blommigt och lulllull, men jag tror faktiskt att denna skulle bli supersöt *hahaha*

Färgerna är sage-grönt, champagne och brunt i bröllopet, men vi snackade om en pastell färg som bröt av lite på näbbklänningarna. Och det har vi ju här, utan att den tar över liksom. Tror denna blir bra faktiskt... Vi får se. Vad tycks?

image3


Inget för äckelmagade...

Ok, mailade precis med en kompis som var ganska upprörd över en incident som inträffade igår. Och den ena berättelsen ledde till en annan, så jag ska leverera två sanna berättelser för er, som nog kommer göra att man ALDRIG vill äta på McDonalds eller Burger King igen.

Igår när min kompis (H) skulle köra hem, så körde hon inom McDonalds drive in. Hon fick sin beställning och allt var bra, tills hon skulle börja äta...
Ett stort TJOCKT hårstrå stack ut ur hamburgaren!!! H backade bilen och sa den här vill jag inte ha, i en bestämd tonart. Så gav de henne pengarna tillbaka och frågade de henne om hon ville ha en ny hamburgare, men H sa: Nä tack, jag har tappat aptiten.
De trodde det var ett djurhår!!! Då måste verkligen håret varit grovt...

Så sa jag: Du får äta på Burger King istället. Så sa H: Nä tack du, där har en kompis fått en larv i burgaren...
Då visar det sig att hennes kompis fått en levande larv i sin sallad på BK. Då har de inte sköljt salladen ordentligt. 
Enda skillnaden på dessa überäckliga historierna är att på BK fick hon välja om hon ville ha en ny whopper eller pengarna tillbaka.

Fy fasiken, jag kommer aldrig sätta min fot där igen. Och om jag nånsin kommer nära så ska jag påminna mig om dessa historierna.  Nä tack, jag betackar mig för dessa äckliga snabbmatskedjorna och gör mina egna hamburgare där hemma, då vet jag i allafall vad jag får!

Skatteåterbäring

Från och med idag kan man gå in på skatteverkets hemsida och kolla om man får tillbaka något av det staten stulit från våra surt förvärvade pengar förra året! Jag får vänta tills jag kommer hem från jobb. Önska mig lycka till, vi behöver dem till bröllopet :-)


Våffeldagen och internetberoende

Det var tydligen våffeldagen idag. Visste jag inte ens, och dagen hade helt gått mig förbi om inte syrran ringt och frågat om Diza ville ha våfflor. Jaja...
Har varit vansinnigt trött idag, så pass så jag haft en migränliknande huvudvärk. Det är drygt. Diza har ögoninflammation och är förkyld, så hon har varit med mormor idag tills hennes pappa kom hem. Så imorron ska Ola va hemma med henne igen. Hon hinner inte gå mer än en vecka eller två innan det är dags för nån ny sjukdom.
När hon och mormor körde förbi syrrans hus idag så hade Diza sagt: "Det är N och J:s hus" Så sa mormor:" Jaa.. Var bor du då?" Diza: Himma... på bredaste skånskan. :-)

Jag har haft väldigt svårt att koncentrera mig idag på jobb. Istället för att ta itu med nån utav de 10 000 saker jag har att göra så har jag surfat, en del iallafall, på internet. Jag har vissa sidor som jag alltid kollar på. Sen kommer jag alltid på nåt annat att kolla upp, så antingen är jag internet beroende eller så har jag så himla mycket att göra att jag skjuter allt på framtiden och gör bara det jag tycker är roligt. Hmmm...

Men allvarligt talat har jag så mycket som ska bli färdigt nu på kort tid att jag känner mig utmattad och bara vill hoppa av allt. Jag vill inte ta tag i det längre. Och detta leder automatiskt till oros tankar om framtiden. Som att jag är rädd att jag är typ den enda som inte får jobb efter utbildningen, jag blir underkänd på projektet, jag kommer inte gå ner i vikt osv osv.
Måste verkligen ta mig ur den här "mörka spiralen"...

Viktväktarna...grrr...

Skulle börja på viktväktarna igår tänkte jag. Nu vet jag varför jag bara gått på viktväktarna en gång. Scheisse va klöddigt det är!!!
Det är så mycket planering och klydd så jag vet inte riktigt  om det kommer funka... Jag är liksom ganska virrig och har sällan mycket tid över till nåt. För mellan praktiken, jobbet och projektet ska jag försöka klämma in familj, hus och bröllopsplanering...
Och sällan eller aldrig hinner jag äta frukost hemma, får jag alltid ta med till jobb och då blir det oftast mackor, förvisso fullkorn men ändå.
Men jag ger det en vecka nu, så får jag se om jag lyckas komma in i det. Annars blir det väl back to cambridge...

Glad Påsk!

Då är nästan påskhelgen slut. Och detta är första gången jag kan sitta ner och göra vad jag vill. Det har med andra ord varit en jäktig helg.
Men i eftermiddag ska jag jobba, så då får Diza vara hos morfar under tiden för Ola ska oxå köra och jobba alldeles strax. Efter jobb måste jag sätta mig med ABC-analysen till skolan. Det är projektet som ska lämnas in till skolan om mindre än två veckor. Kanske dags att sätta igång då. Med tanke på att jag knappt börjat med att sammanställa siffrorna än... Men jag har i alla fall lärt mig hur man gör en pivå-tabell :-)
Det är så tråkigt att vi båda ska köra och jobba idag, det känns som om vi alltid jobbar. Och när alla andra är lediga dessutom...
 
Nu har Ola kört. Diza frågade: "Måste pappa köra jobba?" Hon är otrolig den tjejen! Hon säger så snusförnuftiga saker. Det är riktigt roligt att lyssna på. Det kommer nya ord och fraser hela tiden... :-)
Nä, får väl städa lite innan jag ska iväg och jobba...

Bästisar...

Igår kväll var vi en stund hos Olas kusin. De har en dotter som är ca tre månader yngre än Diza. De är alltså nästkusiner och för att bara vara två år så leker de väldigt fint tillsammans.
Men lika mycket kan de ju kivas med varandra förstås...
Igår kom Alice ut med ett litet fejk gråt från sitt rum, så sa hon: "Diza lura Alice mamma ute..."
Ja, då hade alltså Diza försökt lura Alice till att hennes mamma hade gått ut på altanen.
O då kunde vi ju inte riktigt hålla oss för skratt.
Men som sagt så är det mycket kiv men det är lika mycket kel, de har alltid kramkalas innan nån av oss går hem.
Och igår lyckades jag fånga det bild, bilden är inte jättebra för jag tog med mobilen och det var mörkt, men dock...

image2

Vintage

Det är ju jätte inne med vintage kläder, att kunna skapa sin egen stil osv... Och jag försöker, har varit och kollat lite vintagebutiker på nätet. Men alltså ursäkta mig men jag kan inte förmå mig att handla någons gamla avdankade kläder... Hade det varit morsans gamla 70-tals kläder så OK. För jag älskar utsvängda jeans och hela 70-tals stuket. Men en total främlings gamla kläder, som legat på vinden i en kista och samlat damm och fukt, där möss och andra äckliga kryp sprungit. Och inte nog med det, vad har de här människorna gjort i dessa kläder när de användes???

Och innan någon säger något: Ja, det är väl klart att jag vet att de tvättas grundligt osv.
Men det är alltså dessa och liknande tankar som susar genom mitt huvud när jag tittar på begagnade kläder. "Begagnade kläder"- hur låter det??? 
Begagnad bil- OK 
Begagnad cykel, gräsklippare m.m.
Men gränsen går vid begagnade kläder, säng, porslin m.m Och jag VET att det finns gott om folk som köper begagnade tallrikar och annat man äter på eller dricker ur.  Visst jag kan köpa tallrikar som det finns något värde i, men jag skulle aldrig förmå mig att ha min mat på dem, återigen om det inte var morsans och farsans.
Och missuppfatta inte, jag ger oxå bort kläder till behövande, men nu snackar vi om secondhand-modet och inget annat.

Nä, jag tackar och bugar, men jag kan skapa min egen stil utan att köpa någon annans gamla kläder! 

Bad och solarium

Igår när jag körde hem ifrån jobb ringde jag till Ola, då var han och Diza nere hos syrran. Så fick jag reda på att syrran med familj skulle åka till badet. Så jag tvingade Ola att följa med oxå :-)
Så när grabbarna var och badade med barnen så gick syrran och jag och solade solarium. Och jag skojar inte om jag svettades en hel sjö... Det solariet måste ha varit bra :-)
Eftersom jag inte bokat tid, utan klämde in mig mellan kunder så fick jag stressa in i omklädningsrummet och duscha. Och trodde faktiskt att vi skulle hinna in och fota med mobilerna när de badade men tji fick vi.
De var färdiga strax efter oss.
Tanken var att jag skulle fota med digitalkameran, men den har vi tydligen tappat bort :-(
Men så kom jag på att jag fotat en gång tidigare på babysim, men de fotona ligger nog fortfarande på kameran *suck*...
Diza tyckte i alla fall att det var jätteroligt, hon hoppade från kanten och allt och det har hon inte gjort sen förra sommaren.
Vi avslutade kvällen med McDonalds. Det går tyvärr inte att förklara hur Diza är som person, för skulle jag försöka förklara det här hade hon låtit ouppfostrad, men grejen är att hon är "bara" två och hon beter sig mycket äldre än vad hon är, utan att själv veta om det. Hon kopierar sina äldre kusiner...
Men vårt lilla monster somnade i alla fall i bilen på vägen hem, så hon måste haft en kul dag (trots att hon inte ville klä ut sig till påskkärring) i alla fall :-)

Påskkärringar på dagis...

Idag mår jag bättre, fortfarande trött och ont i halsen men nu kan jag iaf svälja mat och dricka utan att det gör ont som bara den.
Idag fick barnen klä sig som påskkärringar om de ville, så redan igår började jag fråga Diza om hon ville klä ut sig. Och Ja det ville hon. Så jag la fram kläder, klut och det lilla smink hon skulle ha. Överlycklig var jag för hon brukar aldrig vilja annars.
Kläderna blev helsvarta: tights, kort kjol med lite tyll och en svart tröja med en döskalle på...
Så imorse då, det började bra, hon vaknade av sig själv och allt flöt på.
Så kom vi då till kläderna, hon totalvägrade ta på sig kjolen... o hon ville inte ha någon j#kla klut på huvudet, det gick inte ens att locka henne med att hon skulle få lite smink på kinderna. Och hon älskar när jag sminkar mig på mornarna...
Nä, hon började först stortjuta. Så sa jag åt henne att sluta och att hon inte kunde gå i bara tights och tröja. Då, ska ni veta, DÅ åkte läppen ut. Ja just det, underläppen.
Och när jag gick tillbaka in på toa (där hon var) så klampade hon ut och ställde sig vid spegeln (som vanligt) och stod där och surade som en annan tonåring, innan hon blev mild och go igen.
Sen fick jag lurat på henne kjolen i allafall. Men inget annat!
Sen tog hon på sig ytterkläderna själv som hon brukar, sen bar det av.
Så fick mamma tycka lite synd om sig själv när jag såg de andra barnen som klätt ut sig, men imorron. Imorron är det skärtorsdag och DÅ ska Diza få klä ut sig, för då har nog hennes kusiner klätt ut sig, och det är ALLTID roligare när de stora barnen gör det...


Lite bättre

Andra dagen på pencillin, börjar kännas lite bättre. Var på jobb fram tills lunch idag. Trodde jag skulle orka hela dagen men jag är rätt slut faktiskt. Jaja, men imorron ska jag tillbaka.
Har ett sånt jäkla problem med projektet, det kommer gå åt skogen. Chefen som ska hjälpa mig är ALDRIG på plats, han är alltid ute och reser och nu börjar tiden bli knapp...
Fan, jag börjar få ångest för att gå tillbaka till plugget oxå. Det är helt otroligt vi är vuxna människor (ja de flesta av oss i alla fall) men det är sån högstadie/gymnasie mentalitet i skolan. Det är så jäkla sorgligt. Trodde det skulle vara i alla fall liiiite skoj, men så hjälper det inte att utbildnings ansvarig är totalt inkompetent när det gäller konflikthantering och organisering, och att "de populära" gänget är ett par omogna 22-åringar. Det populära gänget, hur låter det egentligen??? Ska något sånt finnas när man nästan är gift och har barn? Jag lever ett helt annat liv än de... Tänk att man aldrig kommer undan det, men det roliga är att jag har exakt samma roll nu som jag hade i högstadiet/gymnasiet. Jag har tydligen inte förändrats ett dugg :-)
Jaja, skitsamma.
Idag anmälde jag oss till en tävling där vi kunde vinna en resa till london. Tänk vad kul det hade varit, då hade vi tagit det som en bröllopsresa (weekend till london) sen (nån gång i framtiden) kunde vi åkt hela familjen på solsemester...
Det hade varit gött :-)

Halsböld!!!???

Uärk!!! Det låter riktigt "gross"!!!
Jag har fruktansvärt ont i halsen, jag menar så pass ont att jag inte ens kan dricka vatten. Jag har svullnat upp på min högra sida på halsen oxå, så den ser nästan ut som frankensteins hals...
I natt vaknade jag av att jag knappt kunde svälja, och tro mig, min smärttröskel är vääääldigt hög (är det hög smärtröskel man har när man tål mycket?),  Dizas förlossning tog liksom 25 timmar och jag blev igångsatt, så man ser nästan sig själv som wonderwoman (hahaha, bara skoja)...
Men inatt, jag trodde nästan att jag skulle dö, så jag tog värktabletter, sen somna jag igen och när jag vaknade imorse kunde jag svälja igen, underbart förutom att jag inte kan äta och min mage börjar snart kalla på mat...

I allafall jag ringde sjukvårdsrådgivningen, och hon sa att jag skulle ringa jourläkarcentralen för hon tyckte det lät som en halsböld. Och då slog det mig, jag har haft det en gång innan. Det är säkert det igen, man får feber, svårt att svälja osv...
Så jag ringde jourläkarna för att boka tid, så sa de: "Vi har ovanligt många som ringer just nu var god försök senare..."
Är inte det lite skrattretande ändå?! Jaja, jag kan ju alltid vänta ut den, för sjuksköterskan på sjukvårdsrådgivningen sa att om det blir så pass att jag inte kan svälja så ska jag åka direkt till akuten. Jag kan se det framför mig, där kommer jag med min frankensteins-hals med salivet rinnande ur båda mungiporna... Det positiva är ju att jag gått ner några kilo eftersom jag inte kunnat äta på ett par dagar.
Ah, ja tror jag försöker ringa igen...

Josefin Craaford

Jag hade inga problem med henne förr, har förvisso aldrig direkt ens skänkt henne en tanke. Men nu har jag sett (eller hört) henne två gånger på senaste tiden, och herregud någon måste ta ett snack med den kvinnan.
Jag vet inte om det är ett försök att vara rolig eller om hon känner att hon måste kläcka ur sig sådana saker för att vara "cool" eller "hipp" eller vad det nu är. Kanske lite panik eftersom hon jobbar i mediebranschen och är rädd att hon ska bli ersatt *hahaha*
Nä, någon får tala om för henne att:
1.) Hon är inte rolig
2.) Hon är ganska sorglig
3.) Hon gör bort sig

Det första jag reagerade på var när Björn Gustafsson var där som gäst. Då kallade hon honom för sellout för att han var med i Parlamentet på TV4.
Varpå Björn svarade (bra svarat): För mig är sellout när man säljer sig själv för något man inte tror på och att inte tro på ett program som har mer än ½ miljon (bara tog en siffra) tittare varje kväll...
Ibland verkar det som om hon säger något bara för att ha något att säga.

Sen igår så stod det i tidningen att hon kallat Linda Bengtzing för ful för att vara med i TV för att hon hade avbokat besöket. Jag är inte ens ett fan av Linda Bengtzing, men hon gick för långt.
Sen när tidningen ringde upp för att fråga henne om det så svarade hon inte ens på frågorna, hon bara drabblade på om att det var tråkigt att hon inte kunde komma och att de inte fått något svar på varför hon inte kom osv.

Nä, den tjejen verkar fruktansvärt omogen och faktiskt verkar hon inte väldigt smart. Jag hoppas det är ett skådespeleri, för annars tycker jag synd om henne... 


Ny layout och jäkla sommarjobbssk...

Ja, jag ändrade layout. Tyckte denna var lite roligare. Ska fixa lite med den hemifrån sen om vårt internet nånsin startar igen...
Jaha, jag pluggar ju (bland annat) och för tillfället praktiserar jag. På min praktikplats är vi uppdelade i grupper, de som är i min grupp sa till mig att jag skulle söka sommarjobb hos dem. Wohoo tänkte jag, de är nöjda med mig och yes jag får säga upp mig från mitt deltidsjobb som inte har ett dugg med inköp att göra...
De sa: snacka med chefen (eftersom jag ändå skulle ha möte med honom) om det så kan han säga hur du ska gå tillväga.
Sagt och gjort, det gjorde jag utan att tveka. Men han visste ingenting om hur man gjorde det, han hade en aning. Så han skickade mig till nån personal- lisa, men hon har ju varit borta i princip alla veckor jag varit här, dvs ca sex veckor.
Igår fick jag tag i henne bara för att hon skulle säga att: "De skulle man söka innan 3 mars..."
Sen har jag dessutom fått reda på att chefen ska nog flytta så det verkar som om han inte kunde skita mer i vad som händer här i sommar...
Jaja, jag ska snacka med en annan kille som kanske kan hjälpa mig istället, men med min tur så blir det väl inget... Fortsättning följer

Min stora lilla tjej :-)

Vår dotter, Diza, hon skänker så många glädjetårar. Och inte bara till oss till folk i vår närhet oxå. Nu kanske det blir lite mer bekymmersrynkor för hennes föräldrar, som inte alls hänger med i utvecklingen, istf skrattrynkor. 
Jag ska berätta vad som hände häromdagen...
Dizas pappa sa nåt till henne som gjorde henne sur. Så, som hon brukar, ställde hon sig framför vår JÄTTEstora spegel och tittade på sig själv när hon var arg. Så återigen sa hennes pappa nåt till henne varpå hon svarade: "Näää, ja sur...!!!"
Sen gick hon med bestämda men tunga steg in på toaletten (innan vi hann reagera) och LÅSTE DÖRREN! Som en annan tonåring.
Ola gick fram och knackade på dörren och sa:"Diza, se till att öppna dörren". Vilket hon också gjorde, med VÄRLDENS FLIN på läpparna.
Precis som att hon kom på, hoppsan nu blev kanske pappa arg...
Så vet hon att ler hon med sitt busiga lilla grin så brukar hon kunna smälta både mamma och pappa.
Och visst, det är gulligt nu, men om några år... Jaja, man får väl ta det för vad det är, hon är ju ändå bara 2 år.
Ett annat plus är att hon springer på pottan eller toaletten flera gånger om dagen nu. Häromdagen vilade hon till och med utan blöja, och det är ett STORT steg :-)
 

Problem...

Jag har stora problem med att komma in på internet därhemma. Fick därför åka till mina föräldrar för att skriva på projektet och även gå in här och skriva. Skrev en del sent i fredags kväll på bloggen men det är puts väck, väldigt konstigt tycker jag...
Hann dock lägga in en del nya saker på vår bröllopshemsida i fredags. Hemsidan är http://jyotiochola.weddingannouncer.com
Var på fest i lördags, i söndags kom jag ihåg varför man inte festar på det viset längre. Va fan, trodde vi att vi va 20 eller. Herregud, efter en sån helg ser man fram emot mysiga hemmakvällar med familjen bara. Man orker helt enkelt inte längre... Wow, låter som jag är 90 men jag vet att där finns fler i min ålder och umgängeskrets som säger samma som jag *hahaha*.
Nä nu måste jag fortsätta på analysen så jag kan bli färdig med projektet nån gång...

Fanken...

...jag åt. När jag kom hem från jobb var jag så fruktansvärt hungrig. Jag kunde inte stå emot, jag skulle laga mat till Diza och brorsan ungar och då åkte jag dit. Men så tänkte jag: jaja, jag ska ju ändå äta imorronkväll så då gör det inte så mycket. I och med att tanken med denna dieten är inte att man ska gå helkur ena dagen och äta nästa. Det är inte bra för ämnesomsättningen eller nåt. Så jag äter två mål cambridge imorron sen äter jag mat på kvällen. Sen är det absolut nya tag på söndag. Då måste jag ta tag i mitt liv.
Nu är det så bara att nu ska vi bort varje helg några veckor i rad, och det brukar aldrig bli bra. Men jag vill så gärna ner fyra kg till innan jag börjar med mat. Jag har så pass långt kvar till målet att det kommer ta tid nog ändå.
Har jag tur så hinner jag inte gå upp de 2,5 kg jag gått ner nu innan jag startar en ny helkur på söndag. Ja, vi får se...

Nya tag!

Ok, igår var jag duktig och höll mig till cambridge och för det fick jag belöning imorse! Jag hade gått ner det halva kilot jag gick upp dagen innan + ½ kilo till. Gött, tack för det!
Återigen jag vet att det är vatten men jag går en rliten runda varje vardag, och om inget borde det kunna hjälpa mig att hålla vikten sen...
Nu låter det som om jag ska bara skita i vilket sen och stoppa i mig vad jag vill, det ska jag inte, men jag ska inte heller leva på ett sätt som jag vet att jag inte orkar leva resten av mitt liv.
Nu är det ju fest imorgon, så det blir mat och sånt, men ska försöka hålla mig till kött och grönsaker i den mån det går. Jag får ändå ta det lugnt med partajandet för vi ska på babysim tidigt på söndagen. Och nä, jag är inget "partyanimal" (iaf inte nu längre hahaha) men man kommer ju faktiskt inte ut så ofta som småbarnsförälder...
Jaja, nog om det, summa sumarum: jag kämpar på! :-)

Björn Gustavsson

Han måste vara en av de roligaste ståupparna i Sverige. Ska försöka lägga en länk till ett parlamentet program här, det måste vara ett av de roligaste programmen i Parlamentet. Förstår inte varför SVT vill ha bort honom, det kommer de att förlora på, men sen har SVT gjort rätt märkliga val på sistone.
OK, vad gäller länken, som sagt tomtar röstar inte bra. Men tomten har väl inte rösträtt?
Klicka på Björn Gustavsson i mina länkar, den bjuder jag på! ;-)

 

Vågen...

...var inte snäll imorse!!! ½ kg upp, faaaaaannn!!! Jaja, ursäkta att jag svor jag var tvungen, kunde inte göra det imorse för Diza och Ola sov, och kan inte göra det nu för jag är på jobb.
Jag är i allafall inte över strecket, peppar peppar... Nu måste jag bruka allvar. Jag glömde stegräknaren imorse oxå så jag har inte kunnat mäta stegen idag, men däremot vet jag att jag gick 10 minuter kortare idag.
Alltså, detta är inte bra. Måste vända denna negativa trend! Skärpning!
Gjorde i allafall lite situps och armhävningar igår kväll, ni vet sådana "flickarmhävningar" (jag är ju faktiskt flicka) med knäna i golvet. Jag gjorde DET i allafall! :-) Jag gjorde såna som tar på tricepsen, ja just det ja, gäddhänget ska väck hahaha!!!
Nu låter allt VÄLDIGT negativt, men det är det inte, jag har ju faktiskt redan gått ner 10 kg *wohoo* på denna kuren ska bara hitta den rätta motivationen igen :-)

Min lilla stjärna

Ska bara berätta vad min lilla tös har börjat med. Hon står framför spegeln och rättar till håret. Sen slänger hon med håret, det lilla hår hon har. Det är rätt roligt att se en tvååring slänga med håret hahaha.
Hon är superduktig på att sjunga. Man hör och förstår hela meningar när hon sjunger sånger, det är helt underbart. Nästa gång ska jag filma det och lägga upp det här...
Imorron ska jag berätta vad hon sa till sin pappa när jag var och jobbade en morgon. 

Fjärde dagen

Idag skulle alltså ketosen sätta in... Men jag åt ikväll, och jag är skit arg på mig själv för det. Inte så mycket mer att säga än att ta nya friska tag imorron.
Hade gått ner ett hekto över natten vilket iofs inte är så mycket men hade jag nu inte ätit idag så hade jag kanske gått ner mer över natten till imorron. Nu ska jag nog vara glad om jag inte gått upp nåt till imorron...*snyft*
Jaja, kan bara vänta och se...
Har dock varit ute och gått idag, imorron ska jag ta med mig stegräknaren för jag måste gått 10 000 steg idag och det är ju bra i all den här deppen.
Fattar inte vad problemet är, ska på fest och allt på lördag och då ville jag ju vara fin. Varför är inte det en sporre? Jag vet, jag lyssnar för mycket på alla som säger: Men testa viktväktarna istället... Jag har testat och innerst inne vet jag att det funkar inte lika bra för mig... Jag vill att jag ska vara färdig i övermorgon, ser jag inte resultat direkt så tappar jag sugen. Därav cambridge. Jaja, ja tittar in igen efter vägning imorron och berättar vad domen blev.

Dag tre...

Dag tre har snart gått, men gud vad jobbigt det är idag... Har gått ner ett kg till över natten, men jag vet att det mesta är vatten nu dessa dagarna. Men jag kör på en vecka nu så får jag se sen.
Gick inte inte lika länge idag som jag gjorde igår på lunchen, men jag ska gå längre imorron...
Imorron infaller ketosen, så förhoppningsviskänns allt lite bättre imorron :-)
Men gud, magen skriiiker efter mat. Då hade jag ändå druckit 2,5 l vatten innan lunch, jaja man får hoppas att det är för att det är den tredje dagen idag...
Den är alltid tuffast, eller nästan alltid i alla fall. 


Hemsida

Har en hemsida till bröllopet om någon är nyfiken. Kommer att uppdatera den kontinuerligt under årets gång.
http://jyotiochola.weddingannouncer.com

Ja, just det...

...glömde säga att jag har gått cambridgekuren tidigare. Gick ner 16 kg på 12 veckor efter graviditeten. Har doch bestämt mig för att inte göra samma misstag som då, dvs jag var stenhård och efter de veckorna så ville jag bara äta mat, och då åt jag inte så nyttigt som man bör. Så jag gick upp 6-8 kg igen, det kändes ju såklart för j#vligt.
Därför tänkte jag ta ett par småpauser denna gång, men det kanske räcker med en paus denna gången (peppar peppar...)

Cambridge kuren

OK, då var det omstart på ck.  Gick i en månad sen hade jag uppehåll i en månad ca, och igår var första dagen. Vilket innebär att idag är dag 2. Och det har inte varit jobbigt förrän nu när jag kom hem från jobb. Så vansinnigt hungrig, ändå har jag druckit mycket... Inte hjälper det heller att det doftar så gott från köket där familjen sitter och äter.
Så här har det sett ut för mig:
Började den 3:e januari gick ner ca 7 kg på fyra veckor, sen märkte jag att jag inte klarade det längre utan behövde en paus. Och nu har jag försökt starta ett par gånger, men inte förrän igår lyckades jag. Har dessutom pendlat mellan 72 och 70 kg. Konsulenten sa att min kropp har skapat en platå där, vilket gör att det är svårare att ta sig förbi.
Men till min glädje hade jag inte heller gått upp nåt tills jag började igår, och imorse när jag vägde mig så stod vågen på 69,9 kg *wohoo*!!!
Min absoluta målvikt är 50 kg, men har istället bestämt mig för att jag får se under tiden. På min förra blogg, som jag stängt ner, hade jag satt upp 5 delmål. Har sagt ett tag att när jag når 65kg ska jag börja på viktväktarna. Så ev. går jag två veckor nu och går sen över på VV, eller så får jag se hur länge jag orkar...
Kan nog dock inte gå under 63-64 kg innan bröllopet eftersom klänningen redan är köpt, och de kan ju inte sy in den hur mycket som helst... Jag får väl ringa affären jag köpte den i och snacka med sömmerskan.

Jaja, så här ser det ut iaf.


RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!