Sköna söndag

Denna helgen har varit väldigt hektisk! I fredags var jag tvungen att åka till sjukhuset. Jag misstänker att jag har en infektion i kroppen för 4:e gången denna graviditeten. Eftersom jag kom försent så hade specialistmödravården stängt, så jag fick gå in på förlossningen. Men det tar ju alltid lång tid att vänta på doktorn där, så efter två timmar fick jag gå hem, på eget ansvar som de uttryckte det. Sen kom jag iväg sent från jobb som vanligt...
Körde hem, käkade middag med familjen. Så ringde dem från sjukhuset när jag var hemma, tjejen sa att hon skrivt ut medicin i mitt namn och på onsdag skule vi se om medicinen matchade diagnosen från proverna. Sen skulle hon skicka en remiss till specialistmödravården, så skulle de se om de skulle sätta in förebyggande behandling, eftersom jag haft lite för många infektioner enligt deras tycke (och mitt).
Efter jag pratat med henne, gjorde jag mig i ordning och packade ihopa mina saker och möhippesakerna jag hade. Sen bar det av till Varberg.

Kom upp vid 22 tiden, och då var syrran  och svågern i full gång med maten till möhippan. Jag gjorde i ordning det jag skulle, och vi förberedde så mycket som möjligt inför möhippan som syrran och jag hållit i för Erika.
Kan berätta om möhippan i ett eget inlägg senare.
För min del var möhippan över vid 20 tiden, då hade jag gjort mer än vad min gravida kropp tillät. Körde ut och bytade bil och vid tio i nio var jag på väg hem.

Kom hem vid halv elva tiden och pratade lite med familjen. Sen däckade jag, rent utpumpad.
Idag sov jag lääänge. Hade svårigheter att ta mig ur sängen för foglossningen känns verkligen av nu (det gjorde den redan igår, men jag bet ihopa)!
Vi har städat sovrummet tillsammans så det är fint och fräscht när vi lägger oss ikväll;-)
Satt igång en maskin tvätt och nu ska vi strax köra ett ärende, sen till mina föräldrar. De har nog kännt sig ensamma denna helgen ;-) Ingen som varit där ju...
Så jag ska ner och lämna bilen, lånade Beemeern upp till Halland, och titta på deras finfina växthus som de hållt på med i en månads tid nu. Ska bli spännande att se!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!