Dizas första fotbollsträning!

Idag var Diza på fotbollsträning för första gången, och jag måste säga att hon var väldigt duktig!
Trodde inte hon skulle våga så mycket som hon gjorde faktiskt! Det gjorde nog mycket att hennes ksuin Tindra var med och hjäpte henne också såklart, men efter en stund gick det bra att till och med bli indelad i "det andra laget" (det som inte Tindra var med i).
Idag var det inte de vanliga tränarna för de kunde inte, det var även ganska dålig uppslupning bland barnen, så alla fick träna tillsammans. I vanliga fall blir de indelade så att de stora barnen (Tindra och co.) tränar för sig och de små tränar för sig. Men det gick bra ändå!

De började med lite uppvärmning utan boll. Sen fick de börja springa lite med bollen, sen tränade de passning och skjuta på mål och till sist blev de indelade i lag så fick de spela lite.
Det såg så roligt ut för där bollen var där var det en klunga med barn hela tiden, de följde efter bollen som en svärm ;-)
Diza, som ju är minst, var hela tiden 2 meter efter alla, men någon gång var hon ed och kunde passa bollen! På slutet blev Diza dock nog lite trött så då blev hon lite gnällig, men i det stora hela var hon väldigt duktig!

Här är lite foto;


Diza och Tindra


Diza skjuter bollen i passningsträning


Diza passar Tindra som skjuter på mål!


Dizas lag, de gula ;-)

Vi frågade efteråt om hon tyckte det var roligt. Ja, det tyckte hon. Jaha, sa vi. Vill de fortsätta spela?
Jaa... men inte det svåra... Sa hon då :)

Vi tror nog att hon vill fortsätta iaf ;-)

Tjingeling! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!