Familjemiddag, kräk och jympa...

Igår var en lugn dag. Ola var lite bakis, han var ute med jobb på fredagen. Jag hade tjejkväll gär hemma. Det var riktigt trevligt .-)

Så igår körde vi en sväng till svärföräldrarna. Då blev det bestämt at vi äntligen ska ut och handla säng till Diza, hon skulle få hjälp till säng i födelsedagspresent.
På kvällen bjöd jag spontant hem mina föräldrar och syrran och hennes familj på spaghetti och köttfärsås. Både pappa och syrran skulle jobba hela natten, så de skulle slippa hålla på med mat och sånt.

Jag fick reda på att brorsan har, vad de tror, är svininfluensan. Det känns ju mindre roligt. Så nu får han inte åka hem till mamma och pappa, för mamma har precis fått sin spruta så hon är inte immun än...
Brorans äldsta fick sprutan förra veckan så hon har inte heller hunniit bli immun, hoppas att de kan lösa det...

Inatt vaknade vi av att Diza hade kräkt. Vet inte varför. Hon var ledsen och grät så hon fick sova hos oss. Men nu idag mår hon hur bra som helst säger hon. Hon har ingen feber iaf...
Konstigt!
Det gjorde iaf fall att jag inte ville åka till Hoppis och Skuttis med tjejerna idag. Först rodde jag att Diza var sjuk ju, men sen å andra sidan så kan hon ju ha något i kroppen ändå. Bäst att inte utmana ödet. Både för hennes och de andra barnens skull. Nu är det tre veckor sen vi var där, hoppas vi kommer iväg utan problem nästa vecka ;-)

Nä, nu får jag sätta fart med tvätten och disken...

Tjingeling! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!