Min första dag hos modedesignern!

Ok, ääääntligen hemma...
Det tar EN OCH EN HALVTIMME att pendla. Först tar jag bilen till Svågertorp (30 minuter), Tåget till Köpenhamn H (ca 30 minuter), Nytt tåg längre in i Köpenhamn (10 minuter) och sen går jag i 20 minuter...
Så det blir sammanlagt tre timmar om dagen. Om jag hinner med alla tågen vill säga, idag när vi kom in i Köpenhamn var det PRECIS jag hann med tåget till Malmö.

Alla på praktikplatsen var jättetrevliga :-) Emellanåt var de lite svåra att förstå, särskilt när de pratar för fort. Men jag märkte även att de inte förstår mig om jag pratar för fort.
Designern var jättetrevlig, snäll på rösten och verkade väldigt harmonisk, VD:n är snäll och lätt att prata med, tjejen som i dagsläget sköter inköp/försäljning och produktion är jättetrevlig, men lite svår att förstå ibland, när hon pratar för fort. Den andra tjejen som är där har jag inte pratat så mycket med, men verkar också snäll.
Det märks att alla som jobbar där trivs :-)

Mitt projekt blir att ta reda på information och försöka implementera et streckkodssystem på alla deras produkter, både det som säljs och det som kommer in från leverantörer. Spännande!
Sen så sa inköparen att jag skulle få vara med på leverantörsmöte!!! Det ska bli riktigt spännande!

Jag hoppas att jag känner mig lika positiv och entusiastisk för detta under hela perioden! Det är ett måste i och med att att man ska pendla så många timmar om dagen och komma hem så sent till sin familj :-(
Det är det enda negativa.

Nä, nu är jag nanni!

Tjingeling! 

Kommentarer
Postat av: Starmama

Låter riktigt spännande! Det är enda jobbiga är ju bara resorna, hoppas det löser sig iaf!

2009-03-16 @ 21:06:10
URL: http://starmamas.blogg.se/
Postat av: DITTE

Så kul me din praktik, en och halv timmes restid och jag som klagar på 50 minuter med buss i stan nu när jag inte kan cykla efter min trafikolycka, jag avundas dig inte denna restid tur att det finns talböcker fast jag bruka somna då.

2009-03-16 @ 21:28:28
Postat av: Linda

Kul med praktiken, mindre kul med restiden. Jag har ca 1 timme och 20 min dörr till dörr och jag pendlar då inte utomlands.. =)

Kram

2009-03-16 @ 22:12:30
URL: http://limars.blogg.se/
Postat av: Jag

Ja, restiden är en killer! :-)

En annan jobbig grej är språket. Jag förstår det mesta, men Köpenhamnsbor har en viss tendens att prata snabbt och otydligt. Men jag lär väl mig :-)

2009-03-17 @ 19:57:57
URL: http://minegenlilla.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!