Åååh Ångestfyllda Söndag!

Idag har vi städat hela dagen! Damsugat, tvättat golv både uppe och nere, bytat sängkläder, städat på toa, dammsugit soffan. Men främst har vi lagt krutet på tvättstugan. Ola fixade ju tvättmaskinen igår, tog längre tid än vad vi räknat med, men den kom igång igen iaf.
Efter det åkte vi till Köpenhamn. Det blev inte bra...
Diza var som tur inte med, hon var och lekte med sin nästkusin, Elin. Det tog lång tid i Danmark, så Diza var där lite längre än vad vi räknat med. Så när vi hämtade så satt de och åt mat :-)
VI hittade iaf inte till företaget, så antingen har han sagt fel tågstation til mig eller så har de bytat adress. För hans förklaring stämde inte alls...
Jag har hursomhelst skickat ett mejl till honom och hoppas att han svarar tidigt imorgonbitti... Jaa, var jag inte nervös innan så...!!!

Under tiden som städat idag, så har Diza sprungit och dragit fram en massa saker. Dessuom har hon sprungit och bytat kläder säkert tre gånger... Nu börjas det!
Hon kom med näbbklänningen från vårt bröllop och sa; Jag måste ha denna för jag ska dansa...
Så hade hon på sig rosaröda strumpor, ceriserosa sommarskor och ett godishalsband :-)
Mitt lilla monster! Hon förgyller livet ;-)

Har lånat syrrans kamera för ag skulle ta foto om bara den denna helgen, men jag har inte hunnit alltså, men jag ska försöka fota idag. Får se vad jag hinner...

Nu ska jag till Hornbach med syrran...

Tjingeling!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!