Skitdag!!!

Vilken jäkla skitdag det har varit idag!!! Kom inte iväg från jobb förrän tjugo i sex, skulle vara hemma klockan sex för då skulle de komma och titta på fasaden...

Jag har ALLTID problem med samma produkt varje vecka. MEN det är alltid olika problem. Denna gången var det ett fel som jag inte hade en aning om också kommer min chef och säger att: Nu har du lärt dig det till nästa gång, nästa gång får du börja tidigare...!!
Vilket gjorde mig jäkligt förbannad, så jag gick in till chefen sen och frågade hur långt tillbaka i kedjan jag ska ha koll egentligen?
För, får jag inte mina papper så ringer jag till lagret, ibland hänvisar de mig till produktionen, så ringer jag dit så påstår de att de har ända till fredag förmiddag på sig. Fast det är closing på båten på torsdag eftermiddag.
Jaha, alltså kan jag få vänta ända till fredag morgon.
Men fast det, så började jag jaga produkterna efter lunch idag. Klockan fyra på eftermiddagen fick jag äntligen reda på var felet var, produktionen hade slarvat bort papperna, så produkterna kunde inte bli frisläppta och är de inte det, kan jag inte skicka dem NÅGONSTANS!
De som vi skickar saker med blir otrevliga för att de inte får sina papper. Men det är klart det är lätt att skylla på vikarien.

Någon måste ha sett att: Hmm, dessa är inte frisläppta, men de ska iväg idag. Kanske borde ringa någon...
Till exempel då hon som jobbar med det. Det är fan inte konsigt att man får jobba över varje dag när man ska göra alla andras jobb också!
Jag blev så fruktansvärt arg idag när mer än en person sa att: Du borde gjort si eller så, då elle då...
När det inte ens var mitt fel och när jag omöjligt kunde veta var felet ligger. Jag gjorde mer än vad som är mitt jobb, men de kunde inte ens erkänna att jag ine gjort nåt fel.
Jag är fortfarande jävligt irriterad! Dessutom måste jag börja mycket tidigare imorgon för att andra har gjort fel! Då har man bara god lust att ge alla fingret!
 

Kommentarer
Postat av: anne

hoppas att morgondagen blir bättre för dig :P

2009-07-02 @ 21:06:31
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: Jag

Tack snälla :-)

Hoppas jag med för imorgon gäller det, anställningsintervju!

Ha det bäst!

2009-07-02 @ 21:29:24
URL: http://minegenlilla.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!