Inget för äckelmagade...

Ok, mailade precis med en kompis som var ganska upprörd över en incident som inträffade igår. Och den ena berättelsen ledde till en annan, så jag ska leverera två sanna berättelser för er, som nog kommer göra att man ALDRIG vill äta på McDonalds eller Burger King igen.

Igår när min kompis (H) skulle köra hem, så körde hon inom McDonalds drive in. Hon fick sin beställning och allt var bra, tills hon skulle börja äta...
Ett stort TJOCKT hårstrå stack ut ur hamburgaren!!! H backade bilen och sa den här vill jag inte ha, i en bestämd tonart. Så gav de henne pengarna tillbaka och frågade de henne om hon ville ha en ny hamburgare, men H sa: Nä tack, jag har tappat aptiten.
De trodde det var ett djurhår!!! Då måste verkligen håret varit grovt...

Så sa jag: Du får äta på Burger King istället. Så sa H: Nä tack du, där har en kompis fått en larv i burgaren...
Då visar det sig att hennes kompis fått en levande larv i sin sallad på BK. Då har de inte sköljt salladen ordentligt. 
Enda skillnaden på dessa überäckliga historierna är att på BK fick hon välja om hon ville ha en ny whopper eller pengarna tillbaka.

Fy fasiken, jag kommer aldrig sätta min fot där igen. Och om jag nånsin kommer nära så ska jag påminna mig om dessa historierna.  Nä tack, jag betackar mig för dessa äckliga snabbmatskedjorna och gör mina egna hamburgare där hemma, då vet jag i allafall vad jag får!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!