Syskonkärlek!

Idag har vi haft en väldigt produktiv dag! Det brukar hända som mest här hemma när vi båda är igång! Flickorna har inte varit glada på mamma och pappa idag, men de har varit väldigt glada för varandra iallafall. Diza har varit arg på oss från och till för att hon skulle städa sitt rum idag, vid ett tillfälle skulle hon minsann flytta till mormor och morfar för att i var så orättvisa ;-)
Novalie har sovit max 10 minuter åt gången (jag skojar inte), hon var inte med på att vi skulle röja här idag inte. Men de har åtminstone skrattat åt varandra. Det var BARA Diza som fick pussa Novalie, hon var inte ett dugg intresserad av att pussa mamma idag. Allt storasyrran gör är ju bara så ball!


Älskade syster!

Vi fick undanplockat i matrummet och la mattor (sålänge, tills vi kan lägga golv därinne) och satte in alla matrumsmöbler där. Skönt att få bort allt från vardagsrummet så man kan slappna av lite. Det är ett stressmoment att bo i en byggarbetsplats...
Vi dansade ut julen en vecka för tidigt. Jag hade tänkt låta ljusstakarna stå kvar, men eftersom de vanliga fönsterlamporna låg i lådorna där jag har julpyntet så tog jag allt på en gång.
Dammsugit och tvättat golv och riktigt grovstädat. Sen badade jag och Novalie. Sen var det kvällsmys i soffan!

Imorgon ska jag gå igenom min garderob och städa ovanvåningen sen ska jag/vi sätta upp väggorden och de nya gardinstängerna i matrummet. Kanske visar jag en bild, eller så väntar jag tills golvet är lagt...
Hinner vi ska vi måla en vägg i vardagsrummet och sätta dekorstenen på den väggen där kaminen ska vara. Annars är jag jäkligt glad för matrummet och de nya färgerna. Det är så mycket ljusare. Jag är nöjd (om man bortser från alla problemen med rummet då)!  
  
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Sandra Cliffmark

naw så goa dom e!

2011-01-06 @ 22:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!