Drömmer

Fortsatt dålig uppdatering på bloggen då denna dagen har varit heltokig! Barnen har varit galna och mama har haft migrän som inte är av denna värld...

Diza skulle bada i förmiddags för hon skulle iväg till en kompis och leka. Under tiden fick jag ge Novalie mat, som bestämt sig för att het plötsligt inte gilla potatis och palsternacka (som smakade gott tidigare), så jag fick ge henne några skedar av efterrätten (mango) som var det godaste som serverats tror jag. Fick sringa ut i köket och fixa lite ersättning, samtidigt skriker Diza att hon vill upp för hon fryser.
Hon fick surt vänta till Novalie ätit färdigt. Då gick vi in och hjälpte Diza och Novalie var arg som ett bi under tiden, när hon satt i sin sitter.
Diza blev färdig och fick blanda mer mat till Novalie som fortfarande verkade hungrig. Sen somnade hon och jag kunde hjälpa Diza färdigt. Helt hysteriskt!

Målade sedan sista lagret i fönsterna i matrummet. Försökte röja ut så mycket som möjligt och dammsugde. Nu var migränen så påtaglig att Ola som slutat tidigt idag (och hämtat Diza) och stod och lagade mat fick ta kidsen så den riktigt irriterade mamma fick vila en liten liten stund.
Får helt enkelt dammsuga färdigt imorgonbitti och tvätta golv och ha mig i matrummet så det äntligen blir så färdigt det kan bli sålänge...

Just nu drömmer denna mamman om vårvärme och semester, helst till Thailand där vi aldrig varit. Men det är dumt att boka en semester till Thailand nu när vi ska åka bort (långt bort) när jag fyller 30 nästa år. Bättre att börja titta på de resorna istället. 
Så ursäkta dålig uppdatering, får hoppas att jag mår bättre imorgon då jag ska hoppa i säng nu.

Tjingeling! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!