Novalie 1 år!!

Grattis på födelsedagen mitt lilla hjärta! Kan inte fatta att det redan gått ett helt år sedan du först kom till oss!!


Du var en så snäll liten tjej, du sa inte så mycket så mamma var nästan rädd att hon inte skulle höra dig på natten! Även när du blev större så sa du inte så mycket, det var mest lite pipande och knorrande ;-)
Nu när du är ett helt år, så skfriker du fortfarande inte, men du ställer dig upp i din säng och pratar högljutt och skakar gallerna till spjälsängen, du skiner upp som en sol när mamma och pappa vaknar och hör dig och skrattar gulligt.

Du är så älskad av alla. Mamma, pappa och Diza, moster, morbrödrar och kusiner, farmor, farfar och morfar! Du hade mormor i ditt liv tills du var 6,5 månader. Mormor älskade också dig väldigt mycket och fast hon inte ville så var det dags för henne att flytta upp till änglarna och vaka över oss därifrån istället. Du har gått igenom mycket för att bara vara ett år. Jag önskar att du fått ha mormor i ditt liv, jag önskar att du skulle få komma ihåg henne åtminstone. Men vi ska berätta om mormor och visa bilder på henne, så hon kommer alltid att vara närvarande <3


Dopdagen! Glad liten prick, har du alltid varit och mycket hår har du alltid haft, men nu har håret ljusnat!

Du är en ganska blyg tjej, du tar inte alls stor plats i större grupper. Du håller dig i bakgrunden, så det är inte alla som får se ditt spralliga jag. Det visar du nästan enbart för mamma och pappa och Diza. På hemmaplan känner du dig säker och kan leva ut. Där är du högljudd, skämtsam och lite busig ;-)
Det är underbart att se hur mycket du älskar din storasyster! Du skiner upp som en sol när du ser henne och när hon kommer och leker med dig!

Just nu älskar du; allt som är rött(!!), bilar, bollar, de stora barnen, musik (Eric Saade och dance musik), dans (särskilt när du ser de stora barnen göra det), Tino och Pixie (kusiner) och att bada. Du kan bada huuur länge som helst. Gärna med Diza :-) 
Du klappar händer, virrar på huvudet och säger nej nej nej nej, sätter handflatorna uppåt i luften (slut-i-rutan), du skrattar så du kiknar när vi busar med dig, titt-ut är väldigt roligt särskilt om man blir lite skrämd.
Du vill inte bli matad eller pussas, men du älskar att mysa. Särskilt när du är trött eller nyvaken. Du somnar fortfarande på mammas eller pappas bröst till vaggvisor.

Grattis min älskade dotter på din 1 årsdag! <3
Tack för att just du kom till oss!Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Linda

Fint skrivet! =)

2011-08-29 @ 20:03:18
Postat av: Terminalglasögon

Haha söt. Gott med glass!

2011-08-29 @ 22:37:21
URL: http://www.terminalglasogon.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!