Läderbröllop

Igår firade vi 3-årig bröllopsdag! För första gången på tre år så firade vi litegrann, vi gick på restaurang.
Restaurang Elysée i Malmö närmare bestämt :-)
Ola ringde och beställde bord till oss förra veckan (utan att jag visste) samma dag som jag fick reda på att jag fått jobbet. Han kände nog att vi hade extra mycket att fira ;-)
Vi fick ett perfekt bord, precis intill fönsterdörrarna, som var öppna eftersom det var strålande väder för första gången på flera veckor :-)

Vi åt fondue, de har bytat ut oljan nu så det stinker inte så mycket längre ;-) Till efterrätt tog Ola marängsviss (eller hur det nu stavas) och jag valde Tobleronemousse (chokladälskare som man är). Det var fantastiskt gott men det var så mäktigt att jag fick lämna nästan halva efterrätten...

Tänk att det är tre år sedan vårt underbara bröllop!! Mycket som var annorlunda då. När såna här saker händer så tänker jag att förra året vid denna tiden fanns mamma med oss. Eller som nu, tänk när vi gifte oss så roligt och underbart det var. Så mycket mamma och pappa fixade till/för oss. Mamma fanns med oss då, jag önskar...
Tankar om mamma dyker upp hela tiden, och saknaden blir fokus istället :-(

Diza och Novalie var hos min kära faster under tiden och hade det hur bra som helst! Detta var faktiskt första gången sedan Novalie föddes som vi lämnat bort barnen och gjort något alldeles själva ;-)
Sen när vi kom tillbaka till min faster så började Novalie att stortjuta när hon såg oss när de kastade ut nyckeln genom fönstret för att vi skulle komma in. Så vi fick rusa upp för trapporna ;-)
Antagligen kom hon på då att hon hade saknat oss, för när vi skulle gå så vinkade hon glatt ;-)

Det var roligt att komma iväg lite, vi fick möjlighet att bara sitta och prata med varann och njuta av maten. Prata lite om framtiden osv.
Det var ljuvligt :-)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Peter

Grattis i efterskott! Nu är det bara att sikta in sig på fruktbröllopsdagen nästa år. :)

2011-08-04 @ 09:23:48
URL: http://www.brollopsmagasinet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!