Astrid Lindgrens Värld i bilder!

I torsdags körde vi ju som sagt till Astrid Lindgrens Värld. Barnen, särtskilt Diza, tyckte upplevelsen var magisk och pratar om det hela tiden!
Vi började med att fylla på med lite energi. Vi satte oss på en av de fina gräsplätterna, otroligt befriande tyckte Novalie som började krypa runt nästan direkt. Hon är ju inte så glad för att åka bil, vagn eller något sådant ;-)

Efter maten kom vi till Pippi-området, något Diza sett fram emot väldigt mycket! Och till hennes stora glädje så började föreställningen lagom tills vi kom dit!
Här följer vår dag på Astrid Lindgrens Värld i bildform! :-)

Vi bodde på något som heter Oxgården, som var väldigt nära ALV faktiskt. Men personligen så räckte det med EN natt där, för all grillning och allt umgänge och att komma in och gå ut från stugan var genom/på en gård där ALLA boende var. Det var lite för tajt för min smak. Men ungarna älskade det, de träffade kompisar direkt och boendet var superfint i övrigt!

Inne på ALV köpte vi en "Griseknoen" gosedjur till Novalie och en "Lukas" (ni vet Emils häst) gosedjur till Diza. Så köpte jag med äkta polkagrisar (från Mariannelund) till Ola.

På fredagen körde vi dock inom Gränna och fick se äkta polkagris- tillverkning! Jättefräckt! Ingenting går ju upp emot en ÄKTA (nytillverkad) polkagris :-)

En mycket trevlig och minnesvärd semester!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!