Falskt alarm ;-)

Min dator har inte kraschat, jag räddade den. Det var bara falskt alarm ;-)
Igår hade Diza halloween på dagis, hon var Tingeling (såklart). Först snackade hon om att vara häxa, men sen när det väl kom till kritan var det prinsessa som gällde. Men eftersom Törnrosa klänningen var för liten så valde hon Tingeling istället.

Efter det körde jag och Novalie mormor till sjukhuset. Det var bara rutinkontroll igår. De ställde en massa frågor eftersom hon påbörjat en ny medicin. Så var hon och tog prover i tisdags som de pratade om också.

Idag vaknade vi av att telefonen ringde. Det var Dizas dagisfröken, hon undrade om Diza ville följa med på teater inne i Lund (hon skulle egentligen vara ledig idag). Hon hade glömt att fråga igår. Diza ville jättegärna följa med, det var ju gulligt av henne att ringa och fråga tyckte jag ;-)
Så passade jag på att ringa besiktningen och kolla om de hade tid, annars skulle vi få körförbud på söndag (varför ska man alltid vänta till sista minuten???), och det hade dem! Jag hade 35 minuter på mig att komma dit.
Så Ola fick snällt ta barnen så jag kunde slänga på mig kläder och köra som en idiot in till besiktningen. Och jag hann!! Jag var där en minut innan ;-)
Bilen gick igenom med lite anmärkningar, men ingen ombesiktning iaf!

Jag är dunderförkyld och hör inget på högerörat. Så jag är helt slut egentligen, men jag måste måste måste göra färdigt dopkorten och få ut dem nu.
Har delat ut 2 st änsålänge.
Så det ska jag fortsätta med nu ;-)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Jane

Svar:

Tack, ja tröjan är urgullig. Dröjer lite innan han kan använda den dock ;)



Ja, han kniper och håller på ibland stackaren. :/ Babymassage har vi precis börjat testa, men han verkar inte vara så förtjust i det. Men vi ska försöka lite mer såklart! Minifom ger vi också, men de tycker jag inte fungerar alls :( Semper bifidus kanske är värt att testa då! Ibland känns det ju som att man är villig att göra precis vad som helst när stackaren skriker :/

2010-10-29 @ 14:35:19
URL: http://www.janejohansson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!