Härlig söndag!

Denna söndagen (eller rättare sagt denna helgen) har gått i effektivitetens tecken!
Vi har tokstädat hela helgen.
Igår var det nedanvåning, golv dammsögs och tvättades, soffan dammsögs, matrumsstolarna dammsögs, mattorna rengjordes, dammtorkning överallt osv osv.
Idag har jag tagit itu med tvätten, medan Ola dammsugat ovanvåningen och städat Dizas rum (medan hon var och lekte den lilla lyxliraren ;-)).

Dagen började med att jag blev väckt av Ola (som tur var) för min klocka hade inte ringt. Han hadde varit och köpt bullar, så vi dukade fram till frukost och läste tidningen.
Sen kom kusinens fru med barn och hämtade mig och Diza. Då var det dags för Hoppis och Skuttis, som tjejerna tjatat om väldigt länge ;-)
Efter Hoppis och Skuttis så ville tjejerna, i vanlig ordning, leka. Det har blivit lite tradition på söndagarna efter jympan att tjejerna leker med varandra.

När jag kom hem satte vi igång med det jag berättade innan. Sedan tog vi en paus och körde till mina föräldrar och fikade, sen körde vi hem och fortsatte.
Jag körde och hämtade Diza. Vi käkade, jag la undan det sista av kläderna och nu har Diza gått och lagt sig och vi har kraschlandat på soffan, helt utslagna.

Dessutom har det varit strålande solsken (fast det varit väldigt kallt) så det är kanske därför man fått lite extra energi ;-)  
Vi känner oss väldigt nöjda med helgen iaf!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!