New Moon Spoilerpics + Rob & Kristen

Tänkte lägga upp lite spoilerpics från inspelningen av New Moon.
Om ni är lika galna som jag i Twilight Sagan så har ni säkert redan sett dem. VIll ni inte bli spoilade så titta INTE på detta inlägget ;-)


Från Bellas födelsedagsfirande hemma hos Cullens...


Bella stöter på Laurent på ängen...


Bella rusar tvärs över torget i Italien för att stoppa Edward...


Edward står och väntar på att klockan ska gå. Förstår dock inte deras valda plats för denna scenen, i boken står han nämligen i en gränd...hmmm..


Bella når fram till Edward...


Kissy kissy :-)

Det har ju även spekulerats en hel del i om Robert Pattinson och Kristen Stewart skulle vara ett par på riktigt. Något jag skulle tycka var väldigt roligt, de är ju så söta ihop :-)
Men Kristen har ju en boyfriend redan, så det talar ju emot. Men sen å andra sidan de kan väl ha gjort slut utan att basunera ut det över hela världen. Man vet inte riktigt vad man ska tro, någon säger att de är tillsammans (alltså Kristen och Rob) och andra säger att det är inget på g.
Hittade dock denna bild som nyligen lagts upp på en spoilersida. Ni vet vad de säger, en bild säger mer än tusen ord :-)
Visst de kan bara vara vänner, MEN kanske vill de bara hålla det hemligt ett tag till för att det kanske nyss tagit slut mellan Kristen och hennes f.d.
Vad tror ni?  Ååh, längtar tils New Moon kommer ut :-)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Kristina

jag tror dem är ihop:D

2009-06-10 @ 17:38:47
URL: http://kristinatrinh.blogg.ae

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!