Roligt med nytt!

Diza är så himla glad för sitt nya rum :-)
Vi håller fortfarande på med småsaker därinne, men idag flyttade vi in sängen och lite småsaker.
Vi drar oss lite för att flytta in möbler där eftersom hon måste ha nya möbler, typ hyllor osv.
Hon måste även ha en ny säng, hon har en växasäng nu, men vi tycker hon är för stor för den.
Sen ska vi göra en inbyggd garderob eftersom det är snedväggar överallt, så en vanlig lös garderob kan inte stå därinne, inte utan att den tar upp hela rummet iallafall.
Jag vet inte riktigt hur vi ska möblera, hon har ju en liten tv, som vi ska sätta upp på väggen, men vet inte riktigt var vi ska sätta den. Dels är det, som sagt, snedväggar överallt, sen har vi ju gjort en rosa fondvägg där det ska sitta Hello Kitty stickers...
Jaa, det är svårt.

Diza var så glad när vi satte upp hennes nya taklampa. Hon sa: Åååh, tack pappa! När han satte upp den. Det är så roligt att se, att hon är så tacksam.
Hon ville så gärna dammsuga sitt rum idag, så gärna att jag knappt fick hjälpa henne. Eftersom hon inte riktigt får upp allt, ville jag hjälpa henne lite, men icke. :-)

 

Diza var ju med mormor idag. Vi har tagit henne ledig från dagis så hon får vara med mormor och kusinerna (som är lediga från skolan). Kusinerna hade varsin 100-lapp att handla för så sa DIza att hon också vill ha en peng att handla.
Mormor har ju så svårt att säga nej, så hon fick en peng av mormor.
Hon berättade att Diza hade varit så duktig med pengarna. Hon handlade lite godis,sen hade hon hittat en trumma hon ville ha (givetvis ett instrument, vad annars?).
Så sa mormor: Om du köper denna har du inga pengar kvar sen.
Nää...,
sa Diza.
Hon hade bara kollat på en massa saker sen, sa mormor, utan att gnälla om att hon ville ha en massa. Hon hade verkligen bestämt sig för trumman :-)

Mormor var så impad ;-)

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!