Vi såg Bolt!

Idag var jag, Diza, syrran och henes töser och en kompis och hennes son och såg Bolt på bio.
Ola, jag och Diza  had evarit ute och stresshandlat kattmat, blommor, klänning och strumpbyxor till Diza och tittade på telefoner (försök nr 2, igår fick vi avbryta för att köra till sjukhset) Men det blev inga lurar idag heller!
I alla fall, Ola släppte oss i Lund, där träffade vi dem andra. Syrran hade bokat över internet, vilket innebär att vi behöver hennes kontokort för att hämta biljetterna. Så när hon skulle lägga på pengar på bilen upptäcker hon att hon glömt sin plånbok...
Ringde till sin man, som inte heller hittade den... Så vi in på bian, lång kö, syrran och jag stack ut i bilen och letade igen utan framgång. In på bian igen, med syrrans man i luren, han fick titta på sitt kort för de har NÄSTAN samma nummer på kortet, och hon som satt i kassan kunde inte hjälpa oss, men vi gissade oss fram till rätt nummer. Det var ju bara de fyra sista som vi skulle komma ihåg rätt kombination på, efter en tre- fyra försök så gick det bra. Men då var tjejen i kassan tvungen att skriva biljetterna för hand av någon anledning. 
Sen var det dags för godis, lååång kö...
Men vi ställde oss i den i alla fall, det tog tid kan jag säga. När vi kommit halvvägs bestämde vi oss för att en av oss skulle gå in med ungarna. Så vi var två som skulle få med oss två popcorn bägare och sju drickor in. Det gick men det var precis :-)
Diza och kompisens lille grabb var minst och ingen av dem hade varit på bio förr, men båda var jätteduktiga! Diza behövde gå på toa en gång och Diza hoppade lite fram och tillbaka mellan mig och syrran och sin egen stol, men det var när hon blev lite rädd, filmen var ju ganska actionfylld.

Angående filmen! Den var mycket bra. Syrran och jag skrattade mer än barnen *tsss*. Den kan vara liiite läskig för de minsta, men det är bara någon liten stund, resten av filmen är ju rolig och början tycker de flesta barnen är häftig.
Helt klart sevärd!

Här är trailern!

    

Kommentarer
Postat av: ninni

Ja, haha livet ska vara en utmaning.. =)

Det blir så mycket mer spännande då.. :-)

Det blev ju bra ändå tillslut:)

2009-02-09 @ 09:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!