Avslutning på dagis

Idag var Dizas sista dag på dagis denna terminen. Eftersom vi är på semester nästa vecka så missar Diza luciafirandet på dagis, för av någon konstig anledning firade de inte lucia idag som nästan alla andra gjort utan de ska fira på måndag.
Men vi fick med oss ett par saker som Diza hunnit vara med att göra (hon var sjuk hela förra veckan och i måndags så hon missade mycket pyssel), hon hade gjort en jättefin lykta:



Sen hade de bakat lite pepparkakor:



När vi hämtade henne var hon ute och lekte med pojkarna (som vanligt). Idag var hon med Adam (nästkusin) och Melker. Jag passaade på att fråga Diza om inte Leo var där (de var ju ute), men Diza berättade att han inte var på dagis idag :-)
Så kom fröken och berättade att Diza och Adam hade lekt mamma-pappa-barn idag, bara det att Diza hade varit pappa och Adam hade varit mamma, men Diza hade tagit hand om bebisen ;-) och dukade upp till picknick ute i hallen när de skulle gå ut.

Det är så roligt för vid ett tillfälle för många månader sen frågade jag Diza vem hon brukade leka med på dagis, så svarade hon Alice (nästkusin/bästis) och "pojkarna". Det stämmer nog ganska bra också, oftast i alla fall ... :-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!