Vardagsliv...

Jaha, då var det igång igen plugga, jobba, tenta, jobba, plugga, jobba, tenta, jobba.... *suck*
Har tenta på måndag, sen tenta måndagen efter igen. Så får vi ett case på fredag som oxå ska in. Har pluggat till 23 på kvällen nu två dagar i rad och jag kan inte det ett dugg bättre.
Är riktigt less på det och varje dag får jag kämpa för att inte hoppa av... Hoppas jag får jobb om inte efter denna praktiken så i allafall nästa period, annars känns det helt meningslöst. Det är tuff konkurrens på den marknaden och det krävs kontakter därför måste jag få jobb direkt.

Så ska jag åka wakeboard på lördag, och det ska bli riktigt skoj, fick veta idag bara att det är inte många som ska med och det är lite trist tycker jag. Jaja, jag är i allafall glad att några av tjejerna hänger med...

Vi har fått nattgäst idag, var och hämtade Diza hos syrran så ville hennes äldsta dotter sova hos oss. Det är bara kul för det är inte ofta de vill det. Kul att hennes flickor vill hit också så det inte bara är Diza som vill till syrran, och gråter krokodiltårar när vi ska hem...

Ola jobbar till sent idag, är kris på hans jobb så han får ställa upp, han är ju lite chef på sin avdelning så då får han ta sitt ansvar ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!