RIP Ryan Dunn

En av jackass- profilerna har sorgligt nog gått ur tiden alldeles för tidigt. Ryan Dunn, AKA Random Hero, blev 34 år gammal bara elva dagar innan hans tragiska död.
Han kraschade sin Porsche inatt i en singelolycka, han for över vägräcket ut bland träden där bilen fattasde eld. Enligt polisen har hastigheten haft en avgörande faktor, när räddningspersonal kom fram till platsen var bilen övertänd av lågor. Det var Ryan som körde bilen, han hade även en passagerare med sig som ännu är oidentifierad.

Det var April Margera, skateboardlegenden och jackass- profilen Bam Margeras mamma, som bekräftade att det var Ryan som dött.
Ryan har medverkat i Bams "Unholy Union", "Viva La Bam" och Jackass tillsammans med Bam, och han var en av hans närmsta vänner, de hade kännt varandra långt innan Jackass-tiden.

Jackass började sändas på MTV år 2000 och slutade sändas 2002. Det gav upphov till flera spin offs, däribland Viva La Bam och Ryan Dunns egna Homewrecker.
Det ledde också till 4 Jackass filmer; Jackass- the movie, Jackass- Number Two, Jackass- 3D och Jackass 3,5 som kommer innehålla oanvänt material från filmningen av Jackass 3D.
Jackass var väldigt kritiserat p.g.a att många ungdomar kopierade stuntsen och några även dog, trots massiva varningar före, efter och till och med under programmet.
Men för många, en hel generation, är det en del av våra tonår. Barnsligt, idiotiskt och jävligt roligt. Legendariskt.


RIP Ryan Dunn, 11 juni 1977- 20 juni 2011.


 

Ett klipp med Ryan Dunn från filmen Jackass 3D.


Tillägg; Icke att förglömmas, ett av mina favortiband;



Flinar bara jag ser denna, synd om de som aldrig fick se orginalavsnitten på MTV back in the day.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!