Ny bil!

Efter allt bakande idag (delvis därför det blev så stressigt med tårtan) skulle vi stressa ner till bilhandlaren innan kalaset. Vi var ju där i fredags och hämtade pappas bil, då nämnde vi att vi ev. var på jakt efter en Honda cr-v. Vi ville ha en större bil, helst en jeep, som inte drar så mycket bensin.

Vi gillade ju pappas Honda och därför nämnde vi den för bilhandlaren. Han satte verkigen fart och jagade fatt i en som skulle passa oss. Så hela affären har väl allt som allt tagit kanske en timme...(!!!)
De är ju väldigt serviceminded där och vi får alltid bästa service. Pappa har bytat 4 bilar på 2 år där, vi har köpt en bil där tidigare, brorsan har köpt en där och syrran en.
Så som säljaren sa; Är det något så bara skriv upp det och slå oss en signal så fixar vi det! Ni är ju välkända här nu...
Hahaha, så roligt att han sa så, men det är viktigt att ha en bra bilhandlar-kontakt tycker jag! Vi är supernöjda med bilen!

Jag lägger in en bild imorgon, det var för mörkt för att fota skönheten idag. ÄNTLIGEN ny bil! Det var trångt i vår lilla V40 ;)

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!