30 januari 2011

Igår var vi hos en kamrat på lite party. Hon fyller snart år så hon firade med oss vänner igår. Det var mycket trevligt!!

Idag har jag mått riktigt dåligt. Imorse när Novalie vaknade så hade jag så ont i magen att jag mådde illa. Sen har det plus huvudvärk fortsatt hela dagen. Vilket resulterat i att vi bara suttit hela dagen hos mina föräldrar. Inte gjort något vettigt. Annars brukar vi få gjort en hel del (städning och dy.) på helgerna, det är lättast med Novalie när vi är två.

I morgon ska de komma och göra det sista på kaminen. Hoppas, hoppas, hoppas att allt går vägen denna gången. Att vi inte gjort några felbeställningar eller något sånt... Låt det nu bara gå vägen, vi behöver det efter den senaste tidens motgångar...

Igår blev Novalie hela 5 månader, så imorgon ska vi till bvc. Då ska lilla stackaren få sin fem månaders spruta :-(
Hon har äntligen börjat återhämta sig från det hon var sjuk. Hon har ätit väldigt dåligt hela veckan, men nu har hon börjat äta någorlunda igen.

Det var en snabb uppdatering. Blir inte så mycket nu eftersom jag inte har min egna dator, så jag har inga foton eller något från min data.
Ska försöka fota lite och uppdatera bättre (fast jag har lånad dator, tack mamma och pappa ;-)).

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!