Det rullar på...

Tiden rullar på i snabb takt. Imorgon blir Novalie 4 veckor, dessa 4 veckor som vi har fått ha henne hos oss har gått så otroligt fort!
Hon är väldigt mammig ;-) just nu, nästan bara mamma som duger. Men det är bara mysigt tycker jag!
Vi har haft lite jobbigt med magen, så vi ger miniormdroppar innan varje måltid. Det verkar hjälpa (peppar peppar...) Navelen trilade av natten till igår, dessvärre ser det ut som om där är lite lite var där den sista biten satt. Får tvätta det nu och hålla det rent tills på måndag då vi ska till BVC igen.

På måndag börjar Ola jobba igen, efter sex veckors ledighet. Och en anledning till att bloggen blir dåligt uppdaterad är för att vi håller på och fixar som tokar här hemma. Det är fasad, resning bland kläder, vi ska sätta in en kamin, letar hantverkare som ska fixa taket osv...
Vi har även en container på tomten som har använts som förvaring, den är tömd och vi försöker hitta någon som kan hämta den. Vi pratade med en som lovade dyrt och heligt att de skulle komma och hämta den, men nu har det gått fyra veckor (som vi lovade att vänta) men inget har hänt. Nu vill vi inte ha den här mer... Riktigt dålig stil.
Fasaden är det mest bråttom med, eftersom vi är beroende av vädret (inga minusgrader), och vi är så nära slutet nu att vi börjar skymta ljuset i tunneln. Ska visa med bilder vid tillfälle.

Idag har vi varit på 1 års kalas. Kusinens lilla tjej har fyllt ett helt i år nu i dagarna, så efter tösernas fotboll åkte vi direkt på kalas. Grattis lilla I.
Imorgon ska mina barndomskamrater komma och träffa Novalie. Ska bli jätteskoj, det var länge sen nu. En av dem är gravid och den andra kompisen har en tös som är lika gammal som Diza och de leer superfint tillsammans! Så nu är det sängen för det är upp tidigt imorgon och städa ;-)

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!