Vägning!

Idag var det vägning som gällde. Jag hade ju inte riktigt bestämt mig för om jag skulle fortsätta eller trappa upp. Men efter vägningen idag så känner jag att jag får nog fortsätta en vecka till...
Dels för att jag har en hel massa kvar att gå ner och dels för att jag inte känner att jag tagit mig ur "godis och läsk träsket" än. Efter en viss period på denna dieten kommer man ur det nämligen och längtar bara efter mat och nästa steg är att man känner att mat (alltså fet/snabb mat) är inte så viktigt. Med det menar jag att det är inte det man lämgtar mest efter och det första man äter efter dieten. Utan när man gått tillräckligt länge på det kommer man in i rätt tänk, dvs nyttig mat, lagom stora portioner och framförallt; "nu har jag gått ner så mycket att jag inte vill hamna där igen genom att äta dålig mat"     

Hur som helst, hur jobbigt det än är så försöker vi en vecka till.

Dagens vägning= -3,4kg
Kvar till målvikt= 13-3,4= 9,6kg

Får försöka tänka på allt skojigt jag har framför mig bl.a Ladies Night, dop och en privat jättestor fest som jag ju vill kunna klä upp mig till. Det sporrar ju lite iaf!

Ikväl ska syrran och jag prova på box och abs. Efter det ska vi få gå på kostrådgivning. Detta är något som vi får prova på, för de ska väl se hur stort intresset är här i vår lila by ;-)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Sandra Cliffmark

woooow!!!!!!! 3,4 kg på en vecka??? jäklar!!

2010-10-18 @ 22:48:11
Postat av: Jyoti

Ja, det var på en vecka. Men första veckan går man alltid ner mest ;-)

2010-10-19 @ 00:26:53
URL: http://minegenlilla.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!