Återkommer

Denna dagen har varit fullspäckad!!
Imorse körde jag Dizen till dagis, sen skulle jag till barnmorskan på återkontroll. Men hon hade dubbelbokat såklart, så jag får åka dit igen nästa vecka, typiskt...
Efter det skulle syrran och jag åka och handla lite, för nu i denna storleken, har jag nästan inget att ta på mig. Sagt och gjort, vi åkte iväg till Nova med våra minsta, men de två ville minsann inte shoppa idag! De var ganska omöjliga, så det blev 2 affärer sen fick vi köra hem igen :-(
Men vi körde hem, åt och lämpade av barnen på männen.

Ola, den stackaren, hade inte sovit något alls (han jobbar ju natt nu för tillfället) för han valde att ställa sig och baka nästan direkt när han kom hem imorse. Men han bakar ju till mig, jag ska ha med mig till jobb imorgon när jag och barnen hälsar på. De ÄLSKAR hans kanelbullar!
Dessutom gjorde han rulltårtor till syrran m. familj och till mina föräldrar. Bara för att han ville ;-)

När vi ätit och lämnat av barnen så gjorde vi ytterligare ett försök att handla till oss själva. Det gick bättre denna gång och jag ska visa vilka fynd jag gjort, här på bloggen, sen när jag kommer hem.
Nu har vi varit inne och lämnat bilen som skulle på service. Så nu ska jag låna mina föräldrars bil imorgon.

Ska även göra ett inlägg om en sak som hände mig idag. En rolig sak. Men det sätter mig i ett dilemma som jag får försöka reda ut här sen.

Som sagt, jag återkommer!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!