Dag 11- Mina syskon

Jag är yngst av tre syskon. Jag har en äldre bror och en äldre syster. Brorsan är 8 år äldre än mig och syrran är 6 år äldre än mig.
När vi var yngre så kunde mina syskon ha riktiga slagsmål. De var inte riktigt kloka i huvudet faktiskt.
Eftersom de är närmre varandra i ålder hade de många gemensamma vänner. När de var tonåringar var jag fortfarande liten.
När vi var små hittade min syrra på mycket skit mot mig, men min bror kom alltid och "räddade" mig. Det gjorde hon antagligen för att brorsan gjorde det mot henne ;-)
Men idag är det roliga historier som vi berättar ;-) De tyckte att jag alltid "kom undan" med en massa för att jag var minst. Vilket ju givetvis inte är sant!

Men ju äldre jag blivit desto mer har vi fått gemensamt, eftersom jag vuxit ikapp dem.
Idag träffas vi alla tre flera gånger i veckan och har ett väldigt starkt syskonband.
Vi har alltid hållt varandra bakom ryggen, trots vi bråkat så att taket lyfte.

Brorsan är seeeeg. "Kommer jag inte idag, så kommer jag kaaaanske nästa vecka", det har han efter farfar. Han har två fina barn. Han är väldigt datakunnig (har jag problem ringer jag honom) och duktig på matte. Han kör motorcykel och är familjekär, men han är nog mest självständig av oss tre. Han, precis som jag, har inget problem med att sitta själv en kväll.
Syrran får saker och ting gjort. Hon är inte ett dugg seg, hon är mer som pappa där. Hon har tre fina barn och är mammaledig just nu, samtidigt som jag ;-)
Hon är praktiskt lagd och har väldigt god hand med barn, hon är en jätteduktig undersköterska men strävar alltid efter något nytt. Hon är väldigt familjekär och tycker INTE om att sitta själv.

Vi ställer upp för varandra så ofta vi bara kan. Jag är otroligt glad att jag har dem.

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Sandra Cliffmark

Ja visst e det härligt med syskon!? Allra helst som du säger att även minstingen växer ikapp!

2010-12-08 @ 12:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!