Släkten växte lite idag!

Idag har vi fått superglada nyheter, ett tillskott i släkten och min kusin och hennes man har fått en dotter!!!
Jag börjar genast att fundera...

Det är ganska otroligt det där med föräldraskap.
Man gick i 9 månader (eller 8 mån och 1 vecka för mig) och bar på något litet som bara växte i magen. Det enda riktiga beviset man hade på att det var en växande miniversion av en människa, var de suddiga ultraljudsbilderna.
Visst var det spännande och man kunde knappt vänta på att det lilla knytet äntligen skulle anlända! Men det gick knappt att förstå. Hur mycket man än försökte förbereda sig var det ändå omöjligt att greppa. Man bara längtade...
Inte ens under förlossningen hade det riktigt sjunkit in. Man trodde att man visste vad som komma skulle men inte förrän hon äntligen anlände efter 25 lååånga smärtsamma timmar förstod man.
Det första jag sa (groggy som man var!) var: "Tur hon inte var större!" *HAHAHA* Ganska lustigt nu i efterhand, men det bara kom av sig själv. 
Men det första jag tänkte, när hon tittade upp på mig med sina mörk mörk blåa ögon, var: DET ÄR EN RIKTIG LITEN BEBIS! Herregud!!!

Och hon var ju förstås det sötaste man någonsin kunnat tänka sig. Jag tänker ofta på dem dagarna och den första veckan vi var hemma med en liten dotter.
Men det är 3 år och 11 månader sen...! Fast det känns som om det var igår.

Jag tänker extra mycket på det ikväll för att jag fått reda på att min kusin (som är som en extrasyster) och hennes man fick en dotter idag. Jag tänker på den tiden för jag tror att de går igenom exakt samma sak nu som vi gjorde då. Den totala lyckan, glädjen, stoltheten och för mamman den känslomässiga berg- och- dalbanan ;-)
Den första tanken som slog en, det första man sa, hur beskyddande man blev med en gång (ganska magiskt hur man nästan känner hur man förändras, nu finns det en liten person som du kommer skydda med ditt liv resten av livet), hur hjärtat smälte när hon tittade i ens ögon för första gången. 
Det är ganska häftigt!

Kusin S skickade ett sms där hon berättade att deras lilla sessa är 52cm lång och väger 3344 gram. Hon berättade även vad hon ska heta.

STORT GRATTIS TILL ER, S, D OCH ER LILLA I! <3
Jag är superglad för er skull!

Och grattis till morbröder och mostrar ;-)

Tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!