Det är så tråkigt!

Det är verkligen urtrist när folk inte bara kan vara glada för någon annans skull. Varför inte bara glädjas?
Nä, istället ska man göra vad man kan för att bräda den person som tillfälligt får framgång. Jag har inte flyt hela tiden och när jag får något glatt besked hoppas man ju på att ens närmsta vänner ska glädjas åt en. Men istället vill vissa bräda en, fast de kanske sitter i en helt annan sits än vad jag själv gör som sitter i hus (enoveringsobjekt) har barn osv. Med andra ord jag har inte bara mig själv att tänka på...
Efter att jag tog studenten har jag fått hanka mig fram på timvik, sommarjobb, sjukvik och halvtidsjobb. Har haft väldigt svårt att få ett fast jobb av nån anledning, har helt enkelt inte flyt på den fronten. 
Sen finns det folk som kan snacka sig till en hel del. Det är, i vissa fall, samma folk som blir glada för ens skull på ytan, som sen gör vad de kan för att antingen bräda dig eller lyckas bättre än dig. Jag blir så jäkla förbannad och har svårt att dölja det. Skulle man nu säga något så spelar personen helt ovetandes om vad jag menar. Detta resulterar ju i att man drar sig för att berätta saker för vissa personer. Men i just detta fall var jag tvungen att berätta då vi har detta gemensamt, så personen skulle ha fått reda på det oavsett.  

Det är så svårt att förklara för folk som inte är insatta. Men det är precis som om denna personen hela tiden vill ha bekräftese på att hon/han är bättre, ska lyckas bättre, aldrig vara näst bäst. Det är jobbigt!

Så nu har jag gnällt färdigt :-)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Linda

råkigt och jobbigt med sådana människor! Kram på dig!

2009-03-26 @ 21:19:28
URL: http://limars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!