Härlig Helg!

Denna helgen har varit riktigt skön. Men som alltid rent för kort, för man hinner INTE med vad man ska.
Igår stack syrran och jag ut och kollade på skor till barnen, en snabb sväng inom OBS sen körde vi och handlade mat, för på kvällen skulle vi till syrran. Vår och hennes man är nere från stockholm så vi skulle ha grillkväll. Ola och svågern höll på på Dizas rum när vi kom hem. Nu ska det bara målas en gång till och fondväggen ska tapetseras, sen är det dgs för henne att flytta in igen. Det kommer bli riktigt, riktigt bra när det är färdigt.
Kvällen var jättetrevlig, mycket skratt och skoj.
Idag har jag varit och handlat färg till Dizas rum, tvätat bilen, tankat bilen, tvättat undan allt utom en maskin och klippt gräset.
Dessutom var det "vår tur" att ha grillkväl hemma hos oss. Så det grillades sen var det efterrätt med glass och vattenmelon. Sen tog morfar fram gitarren jag fått låna av honom och han och Diza underhöll oss med Pippis sommarsång och en egenkomponerad sång :-)

Nu har hela familjen duschat och Diza sover. Sitter nu här och yssnar på Michael Jackson, vilket blivit oundvikligt nu. Med allt snack om MJ och i och med att han tragiskt gått bort så börjar man lyssna på sina favoriter och återigen inser man vilket musikaliskt geni han var. Ska själv snart gå och lägga mig, men vill bjuda på ett par av mina MJ favoriter. 



Gör ett separat inlägg för nästa låt, men denna är absoluta favorit med Michael Jackson.

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för en trevlig helg! Kram!

2009-06-29 @ 11:18:47
Postat av: Linda

"Handlingen kretsar runt det fiktiva samhället Aidensfield" urklipp från ngt jag läste via google.. =)

2009-06-29 @ 11:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!