Helgen i Varberg

Yes, i fredags körde vi upp till Varberg. Det var stressigt hela vägen...
Vi kom upp lite sent för det hade varit en singelolycka på E4:an. En bil som antagligen kört upp på räcket...
Den kön tog väl en tjugo minuter. Sen när vi väl nått Varberg så körde vi av två avfarter för tidigt... Jaja, det var ju två år sen sist...
Körde til Derome pizzeria där de andra satt. Beställde pizza till oss, körde och lämnade barnen till Joannas och Tindras farfar, sen körde vi och hämtade pizzan och tog den med hem till P och E.
Derome har för övrigt Sveriges godaste pizza!
Väl hos P och E, åt Ola och jag. Sen gjorde jag, syrran och E oss i ordning innan det var dags att dra ut på stan.
P har en gammal Dodge, som han fixat till, årsmodell 1938! Den är grymt cool och det var många som fotade den. Särskilt äldre män blev impade och diskuterade bilen livligt :-)
Det var jättetrevligt hela kvällen och det blev många och långa hysteriska skratt! Dessutom var det en kille som kom fram med en blomma till mig för han tyckte jag var söt, gulligt va?

På lördagen var det tråkigt väder så vi orkade inte ta oss ut till Getterön (de andra var där på fredagen innan vi kom upp, så det var bara vi som missade det). Istället körde vi och handade lite, bland annat fyndade jag ett par skor och en väska och ett regnställ till Diza. Sen på eftermiddagen, å vad som bara skulle bli en visit, blev en heldag hos vår kusin. Där killarna drack (syrran och jag körde) och barnen lekte. Men det var bra att jag inte drack för jag blev riktigt dålig på kvällen, så dålig så vi fick åka hem. Så det blev inget W n' W på lördagen. Men vi är ändå nöjda :-)

Ja, ni vet redan vad som hände på söndagen, så här kommer lite bilder från lördagen. (Batterierna tog slut på söndagen så där har vi inga bilder från, inte förrän syrran kommer hem iaf...)
Vill dock förvarna att bilderna blev sådär, antingen är de suddiga eller mörka. Det är inte lätt att ta bilder när alla rör sig på olika håll...

Håll i er. Här kommer dem (klicka för större bilder):
 


Vi hann knappt komma in i stan innan det flippade ur... P sprang och badade i någons pool. Köerna var ju långa ju...

 
  
 


Syrran och jag höll på att dö när vi tittade bak på vägen hem. Då hade grabbarna däckat och satt och höll om varandra :-)
Enda skillnaden var att i mörkret såg Ola först vaken ut, för innan vi fick fram kameran så satt han rakt med huvudet *hahaha*

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: lotta

Hahah de sista kortet är klockrent!!

2009-07-20 @ 23:03:17
URL: http://lottajohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!