Nyss hemkommen

HAr varit hos syrran sen jag kom hem från skolan. Deras kompisar M och H skulle komma dit idag och de har en liten flicka som är något yngre än Diza, så vi tänkte att de kunde leka. Men Diza är så superblyg så det tar ett tag innan hon kommer igång både med att våga prata med dem och att börja leka.
Men deras lilla tjej är SÅ gullig och charmig!

Sitter och väntar på att Ola ska ringa och vilja bli hämtad. Han är ute med jobb (IGEN!), de är ute väldigt ofta, men det är OK, så länge han trivs så...
De skulle först ha möte, sen till Big Bowl och käka och bowla, sen vet jag inte vad de skulle göra och sen skulle de väl avsluta på kasinot. De träffades väldigt tidigt så jag antar att det inte blir jättesent...
Eller också så blir det som det brukar, han ringer precis när jag gått och lagt mig :-)

Fick iväg CSN papperna idag, så det är ur världen. Den nya ubildnings ansvariga vi har är tio gånger bättre än den gamle. Den gamle var en idiot rent ut sagt. Men hon den nya är väldigt trevlig tycker jag, men det är nog inte många i klassen som håller med mig. Men så var jag ganska utsatt av den gamle, han var VÄLDIGT orättvis och ibland rent ut sagt otrevlig. Och hur otroligt det än låter, för vi är vuxna människor allihopa, men hanfavoriserade faktiskt vissa elever.
Men den nya hon är införstådd med min situation, exempelvis varför jag inte var med på hela förra kursen, men hon lät mig skicka in vissa uppgifter via mail osv. Och idag när jag kom dit så var hon så snäll att hon tryckte ut listor med medieföretag i närheten åt mig. Jag hade ju frågat henne om kände till några, men hon kunde ju bara gett  exempel, men hon hjälpte verkligen till.
  
Nä, nu ringde Ola precis så nu ska vi sticka och hämta honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!