Letat praktikplats... HJÄLP!

Jag har suttit i princip hela kvällen (sen Diza somnade i alla fall) och letat efter en lämplig praktikplats. Men jösses vilken ångest det är.
Nu är detta sista praktiken innan examen och jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag vet att jag är välkommen tillbaka till min förra praktikplats. Men en del av mig vill söka till mediebranschen och sen är jag lite sugen på klädesbranschen. Men det finns ju inte jättemånga, av varken det ena eller andra, här i lilla Skåne heller och de är för dyrt att pendla till Köpenhamn varje dag.
Jag är så orolig för att välja fel. Sen har jag varit inne på strategiskt och en del på upphandling...
Jag skulle velat haft ett par praktik tillfällen till för att kunna välja...
Sen är det ju inte alla som tar emot praktikanter heller, så var det på första praktikplatsen, då tog jag i princip vad jag fick i ren panik.
Har hittat ett företag inom media i Malmö, ett stort företag, men frågan är om just "min" yrkesgrupp finns på ett sånt företag?
Med just upphandling kan man ju söka sig till kommunen, men frågan är om inte mediebranschen lockar mer? Men sen och andra sidan är strategiskt och upphandling bra att ha med i bagaget...
Ja, så här har jag suttit och funderat hela kvällen medans jag surfat runt på nätet. Kanske inte helt hälsosamt...
Sen en liten extra tyngd ovanpå detta är att jag är väl medveten om att chanserna att få jobb efter examen är minimala, detta eftersom vårt yrke är så beroende av inflationen.
Vart ska jag söka mig??? Nån som har nåt bra tips?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!