Äntligen hemma!

Har precis satt mig i soffan. Idag har vi varit iväg HEEELA dagen. Upptäckte oxå precis att bara ett av de två mobilbloggningarna har kommit fram. Det första har inte kommit med på bloggen av nån anledning.
Efter veterinären körde vi och hämtade Diza på dagis, hem och lämnade Mallis, vidare till IKEA, efter det till Media Markt för att handla en present, sen till COOP för att handla mat till mor och far.
Har precis landat i soffan så man kan säga att vi varit iväg hela dagen, utan att överdriva.

Vi körde in till Ikea först och främst för att köpa ett nytt soffbord. Nämligen det här;

 
Men med vår vanliga tur så fanns ju givetvis inte det bordet kvar. Vi blev väldigt besvikna, när jag sen kollade på deras hemsida nu precis så står det att inget datum är satt till när de ska få in det igen... *suck*

Vi fick dock handlat ett par andra "livsnödvändiga" småsaker. En ny kastrull (det behövdes faktiskt). En fin vit pläd, passar fint till vår fina bruna soffa. Så här blev det (har dock inte köpt några prydnadskuddar till än så man kan inte riktigt se helheten...);

 

Vi köpte en del ljus, vi bränner MASSOR med ljus i vårt hem i vanliga fall och nu på vinterhalvåret bränner vi ännu mer ljus.
Så köpte vi de små, vita "bollamporna" som jag kallar dem. Vi har väldigt små fönster i köket och kan inte ha vanliga lampor och fina växter där, däremot blev dessa små lamporna perfekta där.



På Media Markt köpte Buzzar och ett junior Buzz-spel (Dino) i present till min brorsdotter, som fyller år imorron. Tror hon kommer att gilla det ;-)

När jag nu satte mig i soffan för att slappa så gjorde jag det med eget kolsyrat vatten



Den fick vi i julklapp av mina föräldrar, första gången jag använde den idag. Det var vekligen perfekta julklappen till här hemma går det litervis med kolsyrat vatten. Jag dricker själv ca 2 liter om dagen. Anledningen till att den inte blivit använd förrän nu är för att vi har så mycket järn i vattnet. Väntar fortfarande på det där filtret till vattnet. Passade på att ta med mig ett par liter vatten från mor och far nu när vi var därnere och lämnade matvarorna. I bakgrunden kan man även skymta ett av de ljusen vi köpte idag (Tindra).
Förutom en brutal migrän och att vi inte fick med oss "vårt" bord, är jag nöjd med vår dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!