Något trevligt också...

Jag känner, efter mitt förra inlägg, att jag måste berätta att allt har inte bara varit nattsvart och negativt idag.
Efter tentan var jag så deprimerad att jag kände att jag behövde lite uppmuntran. Så jag körde inom IKEA på vägen hem för att se om "vårt" bord kommit in.
Det hade det! Tack snälla, det behövdes!
Jag köpte även två skåpstommar som ska in i tvättstugan, de var det inga problem att hämta på hyllan. Men när jag skulle hämta bordet så låg det ju givetvis på andra hyllan och kort i rocken som jag är hade jag problem med att få ner det. Förra gången jag skulle köpa med mig en paket hem själv, så var den ruskigt tung och ag hade problem med att få den både i vagnen och i bilen. Jag fick inte hjälp av någon men en massa blickar när folk gick förbi.
Men idag! Idag kom det två herrar skyndandes till min "undsättning" och hjälpte mig ner mer bordet och upp på vagnen. det gjorde mig så glad och jag tackade flera gånger. Det kändes bra efter den förmiddagen jag haft! Tack så mycket, säger jag :-)

Så här blev bordet; ingen bra bild men en uppfattning.

Nöjda blev vi i alla fall ;-)

Nä jag varit hemma en stund och mitt uppe i praktiksökandet kom svärfar och hälsade på. Med sig hade han nya färska tulpaner! Det blev jag jätteglad för, eftersom våra andra tulpaner hade gjort vad de skulle.

Här är de!

Fina va?!

Och sist men inte minst, jag sa innan att jag var sugen på amerikansk cheesecake. Så min älskade man ställde sig innan när vi kom hem och gjorde en cheesecake! Den är inte färdig än, står fortfarande i kylen, me så här kommer den se ut minus blåbär (tog bara hallon eftersom det inte är säsong och vi fick ta frusna)!


Mumsfillibabba!!!

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt att det hände så många positiva saker också så att det vägde upp det negativa en aning.

2009-02-21 @ 10:00:32
URL: http://limars.blogg.se/
Postat av: Jag

Ja, jag blev nästan lite rörd på IKEA haha. Det måste vara för att jag var så upprörd innan och tyckte att hela världen var emot mig... :-)

2009-02-22 @ 10:27:23
URL: http://minegenlilla.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!