Lördagkväll

Hemma från sjukhuset igen. Vi fick direktioner om att ge Diza microlax tre dagar i rad plus att vi ska fortsätta med duphalacen. På måndag ska vi ringa till barnspecialisterna i Lund. Doktornvi fick sa att det var viktigt att följa upp detta. Så vi ska boka tid till en eller två veckor fram, men vi får se, vi får nog se när de har tid. Vi får kanske vänta längre än så.

På vägen hem köpte vi hamburgare för den enda gången vi hade ätit var frukosten. Så vi var väääldigt hungriga hela familjen. Måste bara berätta att Diza var jätteduktig när doktorn kom. Hon låg själv och stilla och var jätteduktig! Så duktig har hon inte ens varit hos vår familjeläkare nån gång, inte hitintills i alla fall. Men kanske hädanefter nu när hon sett att det inte är så farligt...
Men det hjälpte nog mycke att vi varit där lång tid, hon hade dessutom själv hunnit leka doktor inne på rummet :-)
Innan dess hade hon ju fått lavemang och det gör ju ont som f....n! Så då var hon ju ledsen såklart, men hon var väldigt duktig måste jag säga.

Sen körde vi en sväng till mormor och morfar såg melodifestivalen där (skriver mer om den i nästa inlägg). Så skulle Diza sova där med syrrans töser, men nu har jag nyss varit och hämtat henne igen. Lilla mammagrisen, men som jag sa till mormor, jag tycker också det är skönt när hon sover hemma. Mamma har lite svårt att släppa ;-)
Nu ser vi Get Smart (igen för mig), men den är nog bättre andra gången än första faktiskt! :-)

Tjingeling! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!