Lekkamrat

Idag hade Dia med sig sin första lekkamrat hem. Eller rättare sagt, efter att vi varit hos frisören så körde vi och hämtade henne. Det är första gången hon haft med sig en kompis hem utan föräldrar.
De fick följa med och lämna mormor och morfars katt hos veterinären, sen körde vi in om och köpte bara en massa godsaker till mellanmål som till exempel gifflar, nötcreme och mer- dricka.
Sen åkte vi hem och flickorna ville titta på Pippi. Så de fick upp fika på Dizas rum sen satt de i hennes säng och tittade på Världens starkaste Pippi.
Sen hörde jag att de sprang runt och busade där uppe :-)
 Men jag hann inte sätta mig ner från det att vi om hem till det att Alice mamma kom och hämtade henne så sprang jag runt och upp och ner och upp och ner i trappan för att flickorna ropade på mig hela tiden.

Men det var jättekul, flickorna är jätteduktiga och de har blivit SÅ stora.
Igår när jag hämtade Diza på dagis så frågade Alice om hon fick följa med oss hem. Igår gick det inte så jag sa att jag skule ringa hennes mamma oh fråga om det gick bra idag. Det gjorde det och när jag hätade henne på dagis idag så sken hon upp som en sol och sprang fram till mig. Det var ganska roligt faktikt :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!