Juldagsfirande

Idag har vi firat julafton åter igen. Denna gång var det våra kusiner (med familjer), som är som våra syskon, som kom till mor och far för att fira. Vi firar barnen.
Det var jättetrevligt och kul att träffa alla, det blir så sällan vi alla är samlade på ett och samma ställe.
Det är även så himla roligt att se barnen tillsammans :-)
Diza och ena kusinens äldsta tös, E, är i samma ålder, det skiljer ett halvår emellan dem, tyvärr är de inte födda samma år. Men det är så roligt att se dem tillsammans för de leker så fint, även om de inte träffats på länge. De påminner mig om mig och kusinen när vi var små. Hoppas att bandet mellan de fortsätter och är likadant när de blir stora.
Sen har E en lillasyster, det var roligt att se Diza med henne, hon var väldigt hjälpsam och försiktig med henne. Men även Joanna (syrrans äldsta), hon var väldigt hjälpsam med bebisen. Hon har nått den ålder nu då hon är en hjälpreda när det gäller bebisar, hon tycker det är roligt. Det ville hon även när Diza föddes men då var hon lite mindre, nu kan hon hjälpa till på ett annat sätt ;-)

Diza har varit jätteduktig med nappen, hon har frågat efter den ett par gånger men för andra natten i rad har hon somnat utan napp.
Hon hittade ju givetvis en napp hos syrran idag, men Joanna var snabbtänkt och stoppade den i en paket och sa att vi skulle skicka den till tomten. Diza sa en gång nu ikväll att moster hade en napp, men jag fick påminna henne om vi skickat den i paket till Nordpolen, då var det OK igen. Återigen är jag SÅ impad av min lilla tjej.
Lite bilder från kvällen;


Kompisar! Håller handen...


Diza och E leker med Es lillasyster


Har blivit mycket gosande mellan buset idag ;-)


Dizas mormor myser med lilla E :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!