Julafton

Igår var det julafton och som jag tidigare skrivit så firade vi den hos mormor och morfar. Jag har en del bilder, inte så många, men ska få fler bilder från syrrans kamera sen.
Diza var lite rädd för tomten från början, hon vågade inte öppna dörren, så hennes kusin (Joanna) fick hjälpa henne. Den första julklappen vågade hon inte gå fram och hämta men sen gick det ganska bra och hon hämtade nästa paket. Sen var det dags att lämna nappen och det gick galant. Hon var SÅ duktig. Efter det har hon bara frågat efter den tre gånger, vi får se hur det går :-)
När det var dags för tomten att gå så satt Diza i tomtens knä, fast inte förrän Tindra satte sig där, men sen när han skulle gå så gav hon faltiskt tomten en kram.
Innan tomten kom så var hon lite rädd, hon pratade om att tomten inte var snäll och att hon var rädd. Sen när tomten varit här så hade hon insett att det var inte så farligt och att tomten var hur snäll som helst. Sen berättade hon ett par gånger att hon gett tomten kramen, att han fått hennes napp och att han åker släde mm.
Det var roligt att se.
Sen hjälpte Diza morfar att dela ut resten av klapparna hon var jätteduktig och gav inte upp förrän alla klapparna var slut :-) Det har vi bilder på på syrrans kamera, de kommer senare.


Syrran, Tindra och jag sitter och namnar de sista paketen


Granen med berget av klappar, fick inte med hela berget. Men de flesta var till brorsans ungar.

 
   
Svågern och Diza sitter och myser till Kalle Anka


Nu kommer tomten! Hmmm... Jag tror jag känner igen honom ;-)


Diza hämtar sin julklapp hos tomten


Öppnar julklappen :-)


Stora tjejen lämnar nappen till tomten!


Alla glada barn och tomten!


Tomten får kramen innan han går.

Glömde nästan att berätta. Ola blev superglad för sina julklappar han fick en prenumeration på tiningen Goal och det bästa av allt Metallica biljetter. Konsert i Köpenhamn i Juli 2009. an blev överlycklig och trodde inte att det var sant först!
Jag fick en boxningssäck och handskar. Supernöjd, för det var precis vad jag önskade mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
 House Of Linnea – Ett hus fullt av drömmar!